Pár napja is átvertek volna, ha gyorsabban dobom le a kavicsot. Szintén act2, de egyik palaceban, másik (én) lent az erkély alatt. Itt a módszer az lehetett, hogy ha valaki (én) ledobja a cuccot, akkor valamit rászabadítanak a gépére, és kidob a játék (teljesen winowsba). Ez ellen nem lehet védekezni (szerintem, legfeljebb úgy, ha nem mész bele
Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 02. 22. 11:14
Tanulságként másoknak: tegnap átvertek torch vásárlás címén.
Magyar volt az illető, sokat magyarázott biztonságról, meg hogy majdnem átverték nemrég, csak magyarokban szabad meegbízni... így nemigen gyanakodtam. Az sem jutott eszembe, hogy miért pont act2, és miért csak a fogadóban a pult mögött jó
? Mostmár tudom: azért jó, mert a túloldalról is fel lehet venni a cuccot. Persze ebben a fórumban olvastam pár napja, hogy act2-e ne menjünk, mert átvernek... lúzer voltam.
Pár napja is átvertek volna, ha gyorsabban dobom le a kavicsot. Szintén act2, de egyik palaceban, másik (én) lent az erkély alatt. Itt a módszer az lehetett, hogy ha valaki (én) ledobja a cuccot, akkor valamit rászabadítanak a gépére, és kidob a játék (teljesen winowsba). Ez ellen nem lehet védekezni (szerintem, legfeljebb úgy, ha nem mész bele
). Bocs, ha hosszú voltam, csak egy kis tapasztalat...
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild: 6thSense
My Webpage Mirror
My Webpage Mirror
Elküldve: 2006. 02. 22. 11:19
Na ez az a pillanat, amikor belegondolok, milyen is lehetne a saria-t alkalmazni ilyen esetekben...
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 02. 22. 11:20
Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 21:29
Én 50 re gondoltam vagy még többre 
Hát bazisok pénzt elgambléztam már(4-5 runból megvan a 2,1 milla gondolhatod milyen hamar összejön egy gamble adag...), de eddig még semmi említésre méltó. Most 84-es a baba, de sejtem hogy magasabb szint kell az eredményesebb gambléhoz. Amiket gamblézok: circlet/diadem/coronet, amuk néha ringek.
Hush: tegnap egy eth Loricated Mail-t glitch-eltem és két lukas lett 1087 deffel, jóez szted prudence-nek vagy ennél jobb kell azért?
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 02. 22. 11:34
Elhatároztam, hogy legálisan (játékkal, nem trade-del) próbálom megszerezni a torchot. Ehhez keresnék partnereket. Én non-ladder vagyok. Már van néhány kulcsom, de ugye ezt csak csapatban lehet megcsinálni, úgy tudom. Érdekelne vmi leírás is, hogy mit hogy kell csinálni, milyen szabályok vannak, stb (pl lehet-e tp-t használni, mindenki kap-e torch-ot, egy játékban kell-e megcsinálni az egészet, vagy külön-külön is össze lehet szedni a testrészeket, stb). Találtam egy német leírást, de az már nem az én világom. Jobban örülnék egy angolnak, de magyarnak mégjobban. Előre is köszi.
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
My Webpage Mirror
My Webpage Mirror
Elküldve: 2006. 02. 22. 12:17
Idézet: ecneB - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 11:36
velem utóbbi megtörtént ^^
Hali, az igert pala cuccok kellenek? Ha igen, csinalok egy accot es rateszem cuccost, majd elkuldom neked pu-en a passwodot es account nevet, ok?
Szerkesztette: szabinar 2006. 02. 22. 12:17 -kor
Elküldve: 2006. 02. 22. 13:05
Idézet: csandris - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 12:34
Elhatároztam, hogy legálisan (játékkal, nem trade-del) próbálom megszerezni a torchot. Ehhez keresnék partnereket. Én non-ladder vagyok. Már van néhány kulcsom, de ugye ezt csak csapatban lehet megcsinálni, úgy tudom. Érdekelne vmi leírás is, hogy mit hogy kell csinálni, milyen szabályok vannak, stb (pl lehet-e tp-t használni, mindenki kap-e torch-ot, egy játékban kell-e megcsinálni az egészet, vagy külön-külön is össze lehet szedni a testrészeket, stb). Találtam egy német leírást, de az már nem az én világom. Jobban örülnék egy angolnak, de magyarnak mégjobban. Előre is köszi.
Írjál nekem itt pm-et, nekem bejáratott torch szerző csapatom van.
Dan: 3k defet nem fogja elérni
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 02. 22. 13:14
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 8:36
Az én shadowdancer-em még tőled van, jó sok fogat kirúgtam már vele
Egyébként ritka a cucc mint a fehér holló. Alig látni belőle.
Pilácsoltam is mikor kiesett a ruined temple ben
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 02. 22. 13:43
Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 12:20
Hát bazisok pénzt elgambléztam már(4-5 runból megvan a 2,1 milla gondolhatod milyen hamar összejön egy gamble adag...), de eddig még semmi említésre méltó. Most 84-es a baba, de sejtem hogy magasabb szint kell az eredményesebb gambléhoz. Amiket gamblézok: circlet/diadem/coronet, amuk néha ringek.
Muszáj leszek énis csinálni valami olyasmit.
Tegnap Baal böl kieset egy Crypt-axe valami PiereTombvare vagy mi a túró.Nem is nagyon érdekel de 3 man is meg akarták venni azonnal a cuccost de valami szotyi pénzé low cuccokért.Ez valami über jó dolog?
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2006. 02. 22. 13:56
Összeszeded a szükséges kulcsmennyiséget és dobsz rám egy üzit, pár perc alatt lezavarjuk. Én ladderben csak tradelek, ha ott kell, máshoz kell, hogy fordulj.
Szerkesztette: Hush... 2006. 02. 22. 13:56 -kor
Elküldve: 2006. 02. 22. 13:56
Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 13:43
....Ez valami über jó dolog?
Semmi kulonos a barb skilleken kivul, upolva sem egetvero a sebzes. Add el nyugodtan imho
Elküldve: 2006. 02. 22. 14:46
Idézet: csandris - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 12:34
Elhatároztam, hogy legálisan (játékkal, nem trade-del) próbálom megszerezni a torchot. Ehhez keresnék partnereket...
Egy játékban nyisd meg a három szervportált, mert akkor biztos hogy három különböző nyílik meg. A kockát vedd ki a ládából és menj arrébb vele, három eltérő helyen nyiss, mert ha a ládából nyitsz a portálok összeérhetnek és lehet hogy nem tudsz belépni.
A szerveket viszonylag könnyű megszerezni. A bogár nem nagy kihívás. Lilith keményen mérgez, egyébként hamar leverhető. Izualnál sok a minden elemental sebzésre immunis pitlord, akik ráadásul iron maidennel szivatják a meele arcokat.
Tristramban egy a lényeg: innen nem lehet tp-zni, tehát a portál környékét hagyd szabadon. Belépés után akármit is látsz, egyből húzódj a házak közé vagy a vízpartra. Ne harcolj a portálnál, mert ha ott kinyírnak esélyed sincs visszamenni a hulláért.
Elküldve: 2006. 02. 22. 15:30
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 14:46
Tristramban egy a lényeg: ...
Van egy másik is, ha nem smiter pala vagy, ne menj egyedül
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 02. 22. 16:01
Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 15:30
Van egy másik is, ha nem smiter pala vagy, ne menj egyedül 
Naigen, ha nem smiter pala vagy, akkor ne egyedül menj, hanem egy smiter palával...
Elküldve: 2006. 02. 22. 16:31
Nálunk nincs smiter
De a srácnak van egy ik babája, az jó lesz oda söprögetőnek a sok immune minion ellen. Én majd letankozom mefit.
Elküldve: 2006. 02. 22. 16:39
Idézet: Hush... - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 16:31
Nálunk nincs smiter
De a srácnak van egy ik babája, az jó lesz oda söprögetőnek a sok immune minion ellen. Én majd letankozom mefit.
Szvsz ik baba sem lesz túl jó oda.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 02. 22. 17:02
Ha tudja a helyét, akkor nincsen gond, a setben pedig az immunokat szépen darálja. Úgyse vele foglalkoznak majd, hanem a legmagasabb szintu karival a játékban, azaz velem. Egyetlen dolga lesz, mefi csontijait kergetni, ők az egyetlen igazán kritikus elem. A többit lerendezzük a mauler bear-el és a frenzy babával. Ha jön a stormlashos zealot is, akkor tényleg csak újgyakorlat.
Elküldve: 2006. 02. 22. 17:10
Belegondolok előző session végén, amikor bejött ez a torch dolog, lementunk tristbe csupa magasszintű, ladder végi tápos karival, hát volt ám kegetőzés

Súgó
A téma zárva.