Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 03. 09. 20:40
Nincs valakinek véletlenül egy pala torcha? Adnék érte egy assát vagy egy necrot. Vagy, mindekettőt.
Elküldve: 2006. 03. 10. 09:57
Yooccoo:Nem egy nagy szám. asszem 13 res-es. Megpróbálom elcserélni, ha nem megy, odaadom és veszek másikat. A necromat ugyse akarom használni mostanában. Hiába az, h mindent végiggondoltam, hiába a jó cuccok (csak mara ani meg jó torch hiányzott) simán lenyomtak hellen, söt volt amikor nightmare baalrunnál is befeküdtem egy szerencsétlen tele miatt. Duelnél jó volt, csak a hammerpala volt igazi ellenség, főleg, h volt akinek olyan jó blockja volt, h ráteléztem és 5-6 mp-t simán kibírt és addigra lekalapácsolta az összes csontim.Ráadásul eszi a mannát, igy egy insight-os csicsó kell, aki könnyen megfekszik egy iron maidentől, vagy nihinél ha mérgezősök viperák vannak. Ha a csicsó megfekszik, nincs might aura (kisebbet csapnak a csontik), nincs manna, igy nincs CE és tele.
Szóval jó a necro, mert bármit lenyom, csak nagyon meg kell nézni, hogy hova telézel vele, és néha lassu vele az előrejutás.Mfre se az igazi, mert ahhoz, h jó legyen kell pár skiller is(5-6) ami sok helyet igényel, így nem férnek el mf charmok. A shakoba meg a homonculusba meg um kell, bár még igyse lesz maxos a res.
Szal gondold végig, h megéri e egy ilyen necro, hiszen nem olcso. Ha gondolod, a maradék cuccát ami rajtamaradt szivesen kölcsönadom kipróbálásra, mielött ráköltesz egy csomó.
Szóval jó a necro, mert bármit lenyom, csak nagyon meg kell nézni, hogy hova telézel vele, és néha lassu vele az előrejutás.Mfre se az igazi, mert ahhoz, h jó legyen kell pár skiller is(5-6) ami sok helyet igényel, így nem férnek el mf charmok. A shakoba meg a homonculusba meg um kell, bár még igyse lesz maxos a res.
Szal gondold végig, h megéri e egy ilyen necro, hiszen nem olcso. Ha gondolod, a maradék cuccát ami rajtamaradt szivesen kölcsönadom kipróbálásra, mielött ráköltesz egy csomó.
Elküldve: 2006. 03. 10. 10:45
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 9:57
A necromat ugyse akarom használni mostanában. Hiába az, h mindent végiggondoltam, hiába a jó cuccok (csak mara ani meg jó torch hiányzott) simán lenyomtak hellen, söt volt amikor nightmare baalrunnál is befeküdtem...
Leírhatnád a stat és skillelosztást, valamint a cuccokat, mert nem hiszem, hogy ennyire problémás a hell.Summon necro annyira safe kari jó cuccokkal és átgondolt elosztással(bár itt sok variáció nem lehet), enyim simán átgázol mindenkin a ropisereggel és még annim sincs, de ha összefutok dclone -al, elszedem tőle, az tuti
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 03. 10. 11:35
A resemmel meg az fhr-emmel van god.
skill:
Átkok:mindre egy, h meglegyen a lower res
PB:Bone armor 1, Bone wall 1, Ce max
Summon:skel max, skel mage 1, revive 1, skel mastery max, sárgólem max, golem mastery 1, summon res 1.
(így ha jól tévedek 83. szint környékén fullos volt)
Charmok:
11 lightres sc 4 vagy 5
11 fire sc 1
13 allres torch
Summon skiller 5
Cucc:
Shako ummal
Marrowalk (2 skel mastery)
3 summonos amu
2 soj
Beast balta
Eni
Homonculus ummal
Csicsó: might aura insight, shaftstop, vampire gazze.
Taktika:
tele: parázás, h nem 50000 soul közé, mert az tuti halál
Walk: lassan kicsiket telézni a monster csapat mellé, ampfiti aztán CE.
Szerintem nem szúrtam el semmit. Talán csak jobb torch kellene, meg egy mara. De már nem érdekel a necrom és a cuccai nagy részét lebontottam/eladtam. Ezért beszélném le róla Yooccoo-t, mert marhadrága és nekem nem működött annyira mit amennyit vártam tőle. Nem azt mondom, h használhatatlan volt, csak azt h hellen nagyon nehéz volt huzni vele. Hell baal mionjai és baalnál 1 vagy 2 csonti veszett csak a 24-ből. Szal arra jó volt. De mire odajutottam...
Más: Mit ér egy 3 tornádós 1 vulkános druid sapka ami 3 socketes?
És Tal sapka kell valakinek? tegnap esett 2 is.
skill:
Átkok:mindre egy, h meglegyen a lower res
PB:Bone armor 1, Bone wall 1, Ce max
Summon:skel max, skel mage 1, revive 1, skel mastery max, sárgólem max, golem mastery 1, summon res 1.
(így ha jól tévedek 83. szint környékén fullos volt)
Charmok:
11 lightres sc 4 vagy 5
11 fire sc 1
13 allres torch
Summon skiller 5
Cucc:
Shako ummal
Marrowalk (2 skel mastery)
3 summonos amu
2 soj
Beast balta
Eni
Homonculus ummal
Csicsó: might aura insight, shaftstop, vampire gazze.
Taktika:
tele: parázás, h nem 50000 soul közé, mert az tuti halál
Walk: lassan kicsiket telézni a monster csapat mellé, ampfiti aztán CE.
Szerintem nem szúrtam el semmit. Talán csak jobb torch kellene, meg egy mara. De már nem érdekel a necrom és a cuccai nagy részét lebontottam/eladtam. Ezért beszélném le róla Yooccoo-t, mert marhadrága és nekem nem működött annyira mit amennyit vártam tőle. Nem azt mondom, h használhatatlan volt, csak azt h hellen nagyon nehéz volt huzni vele. Hell baal mionjai és baalnál 1 vagy 2 csonti veszett csak a 24-ből. Szal arra jó volt. De mire odajutottam...
Más: Mit ér egy 3 tornádós 1 vulkános druid sapka ami 3 socketes?
És Tal sapka kell valakinek? tegnap esett 2 is.
Elküldve: 2006. 03. 10. 11:46
Akkor végkép nem értem, nagyjából ezek a cuccok, pár skillerrel több+cta és csicson bramble, de hellen, mint kés a vajban
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 03. 10. 13:22
Mondom, szerintem a az fhr-em alacsony, meg a resem. Ez utobbival a palánál nem lesz gond.
Lehet, h ennyit számít egy kis élet meg manna a cta-ból?
Ja a rest mennyivel érdemes max fölé vinni? Pl ha 75 a max, akkor ugy számoljam, h 90 legyen még ha nem is mutatja? Vagy mégtöbbre? És a zakába mit rakjak majd ha lesz? Eld-et (+7block) vagy shael a 20 százalék + blockspeed miatt?
A FCR értékeket hol találom meg?
A druid sapi ér valamit?
Ja a rest mennyivel érdemes max fölé vinni? Pl ha 75 a max, akkor ugy számoljam, h 90 legyen még ha nem is mutatja? Vagy mégtöbbre? És a zakába mit rakjak majd ha lesz? Eld-et (+7block) vagy shael a 20 százalék + blockspeed miatt?
A druid sapi ér valamit?
Szerkesztette: Lufibohoc 2006. 03. 10. 13:31 -kor
Elküldve: 2006. 03. 10. 13:32
És mondá az ÚR: LUFIBOHÓC, TÖLTSD MEG EZT AZ OLDALT A HÜLYESÉGEIDDEL!!!
és Lufibohóc megtölté.....
és Lufibohóc megtölté.....
Szerkesztette: Lufibohoc 2006. 03. 10. 13:34 -kor
Elküldve: 2006. 03. 10. 13:33
Sztem um-ot vagy pdiat tegyél zakába.
Az a sityak meg nem ér semmit szvsz.
Üdv: Dan
Az a sityak meg nem ér semmit szvsz.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 03. 10. 14:44
Akinek van futó dobálós barbár projektje, csápoljon. Van free-be egy 289-ig damoló 190ed eth uppolt scalper flying axe-om. Én szereztem 196-ost.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 03. 10. 15:46
Idézet: Hush... - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 15:44
Akinek van futó dobálós barbár projektje, csápoljon. Van free-be egy 289-ig damoló 190ed eth uppolt scalper flying axe-om. Én szereztem 196-ost.
Üdv!
Csápolok!
Elküldve: 2006. 03. 10. 15:49
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 13:22
Mondom, szerintem a az fhr-em alacsony, meg a resem. Ez utobbival a palánál nem lesz gond.
A druid sapi ér valamit?
A druid sapi ér valamit?
Fhr miért is gond summonnál?Ha téged agyalnak, az már rossz.Nem beszéllek rá, te tegnap is futottam pár kört és mindenki feküdt, aztán duelkedtem, persze meglátták a ropisereget egyből az összes közelharcos kari hostilet nyomott rám, aztán meg hullott a legdurvább cuccokkal rendelkező kari is
De területre ható casterekkel nem bírtam, fb soso levadászott hamar
Elküldve: 2006. 03. 10. 15:59
Egyébként elgondolkoztam a nagy visszatérésre a Diablo világába, ez a Silkroad ritka unalmas játék, hetek óta jó, ha egy-két órát játszottam vele.
Valószínűleg előkaparom a sorcimat, aztán elkezdek mf-runolni (bár régebben pont emiatt hagytam abba, de most már ezekre az időkre is más szemmel nézek...
).
Valószínűleg előkaparom a sorcimat, aztán elkezdek mf-runolni (bár régebben pont emiatt hagytam abba, de most már ezekre az időkre is más szemmel nézek...
Elküldve: 2006. 03. 10. 16:59
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 15:59
Egyébként elgondolkoztam a nagy visszatérésre a Diablo világába, ez a Silkroad ritka unalmas játék, hetek óta jó, ha egy-két órát játszottam vele.
).
Silkroad -ot én 1-2 hét alatt meguntam, ha ennyiben kimerül az mmorg világa, akkor ez nem az én világom.
Elküldve: 2006. 03. 10. 17:05
Idézet: Evil. - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 17:59
Silkroad -ot én 1-2 hét alatt meguntam, ha ennyiben kimerül az mmorg világa, akkor ez nem az én világom.
A wow azért sokkal jobb, aztis próbáld ki, bár nekem jópár dolog nemjön be bene, ezért is hanyagolom
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2006. 03. 10. 18:42
a 48 as serveren a status warm .. már várom egy jóideje, h eladjanak pár SoJ-t, és jöjjön diaclone..
már 2 órája várokozok egy kreált gamen egyszer már elkaptam az ipét és CI lett
Mennyi az esélye h ma lesz WE? - nagyon remélem h ez ma még be fog következni :o
már 2 órája várokozok egy kreált gamen egyszer már elkaptam az ipét és CI lett
Mennyi az esélye h ma lesz WE? - nagyon remélem h ez ma még be fog következni :o
Elküldve: 2006. 03. 10. 19:42
lőttek az ist-emnek, ko-nak, fal-nak...
zaka vasarlasa közben sikerült egy ugyanolyan kinezetű def 12-es normal pala pajzsot vennem...
én voltam a hülye.
nemtom lesz-e meg egyszer olyan runam, amivel egyaltalan eselyem lenne probalkozni.
zaka vasarlasa közben sikerült egy ugyanolyan kinezetű def 12-es normal pala pajzsot vennem...
nemtom lesz-e meg egyszer olyan runam, amivel egyaltalan eselyem lenne probalkozni.
Szerkesztette: vaakuum 2006. 03. 10. 19:44 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2006. 03. 10. 19:46
ííí... biztos, h lesz
hibákból legalább tanul az ember, és következőnek nem fogja őket elkövetni
már tiszta ideg vagyok, milyen időközönként frissítik a WE táblázatokat?!
hibákból legalább tanul az ember, és következőnek nem fogja őket elkövetni
már tiszta ideg vagyok, milyen időközönként frissítik a WE táblázatokat?!
Elküldve: 2006. 03. 10. 19:47
Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 19:42
lőttek az ist-emnek, ko-nak, fal-nak...
én voltam a hülye.
Megnézted mielőtt trade gombra nyomtál? Vagy jött a "sry, nincs helyem", aztán új trade ablak?
Régi csaló módszer, érdekes, hogy még mindig sikerül néha átverni valakit.
Elküldve: 2006. 03. 10. 19:48
kellett nekem ide írnom
el is kezdődött a számlálás .. jön a következő annim 
ha összejön megint, írok egy kis guideot ide a leendő anni vadászoknak
viszont egy vmit nem értek.. épp játszom, még szerencsére nem volt CI, kiírta h 1860 SoJ-t eladtak, de nem megyeget fel a számláló.. ( múltkor nagyon pörgött felfelé )
a másik itt azt írják, h 1860 nál volt az utsó WE, de a játékban nekem semmi ilyesmit nem írt ki ..
kezdek parcizni
ha összejön megint, írok egy kis guideot ide a leendő anni vadászoknak
viszont egy vmit nem értek.. épp játszom, még szerencsére nem volt CI, kiírta h 1860 SoJ-t eladtak, de nem megyeget fel a számláló.. ( múltkor nagyon pörgött felfelé )
a másik itt azt írják, h 1860 nál volt az utsó WE, de a játékban nekem semmi ilyesmit nem írt ki ..
Szerkesztette: ecneB 2006. 03. 10. 20:03 -kor

Súgó
A téma zárva.