Hellforge-ozáshos: annak idején (szépen kezdődik, mint egy mese

), a klán jónáhányszor felvitt 5-6 kiskarit egyszerre hell hf-ig, ahol külön-külön meg lett csinálva mindegyiknek a küldetés, aztán kuka (bár én ezeket a karikat megtartottam, tökéletesek lettek cuccos karinak mert hellre is be tudtak lépni). Elég sok ideig tartott egy-egy ilyen turnus, hiszen mindig kellett lennie egy normál módon fejlesztett karinak, aki a Baal questet meg tudja csinálni, meg hát mindhárom nehézségi fokozaton átrángatni a karikat egyébként se öt perc, de azért minden időt beleszámolva mondjuk hetente kétszer tudtunk rúnázni, vagyis kb. 10-12 hellforge quest minden nehézségi szinten. Sajnos ritkán esett már akkor is Ist vagy Gul, inkább Um-ok meg hasonlóak voltak a gyakoriak, így egy idő után ráuntunk. A rúnák egyébként egy ideig mentek a közösbe, később már mindenki megtartotta magának ami neki esett. Namost ha valaki egymaga akar - mondjuk 2 accounttal - hf-ezni, az elég lassú és szerintem nem nagyon megtérülő munka, hiszen csak 1 karit tud átráncigálni egymaga, ráadásul ha teljesen egyedül csinálja, akkor kell mindig egy normál módon fejlesztett kari is.