HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen processzorod van? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen processzorod van? [2006 Q1] Értékeld a témát: -----

Szavazás: Milyen processzort használsz (elsődleges/nagy) gépedben? (960 felhasználó adott le szavazatot)

Milyen processzort használsz (elsődleges/nagy) gépedben?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#421 Felhasználó inaktív   Hater 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 28. 15:56

A64 2800+@3200+ (2250 Mhz)

Kép
- HatER -
Zájc, nú págágyí!

#422 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 16:33

Tua cerka 1.1  :p
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#423 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 19:23

Athlon XP 3000+ (Barton mag, 512 kB L2 cache, 2,16 GHz)

#424 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 11:27

P4 2800mhz S478 (northwood)
Fél éven belül csere, de még nem tudom mire?!  :think:
Esetleg egy fél disznóra.  :Đ :D

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#425 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 18:23

Idézet: Basic - Dátum: 2006. máj. 28., vasárnap - 10:51

Ez elméletileg lehetetlen! Nincs ilyen procim, -és nem értek hozzá- de uttánna néztem: ez a proci 1800Mhz-en fut. Nem tudom hogy csináltad: photoshopban retusáltad és úgy átírtad?  :think:

1, van
2, 2000MHzes
3, Less be az A64 topicba, vagy szinte akárhov a fórumon, és megmondják mik a nézeteim a stabilitásról. HWSW, PH és HOC-n is fordulnak hozzám, sokan hülyének tartanak hogy minek megyek ennyire biztosra, szerinttük felesleges.

Hogy profi tuningnak számít-e? Akár...

-Tbred B 1700+ (legelső szériák) 1467@ 2229 MHz léggel (nem stabil, csak vr zone eredmény)
-Thorton@Barton(256@512 L2 ezüsttel összekötve,letesztelve és jó) 2000@2685 Mhz léggel (nem stabil, csak vr zone eredmény)
-MBarton 1833@2853Mhz első épített vízhűtésemmel (nem stabil, csak vr zone eredmény) kép
-A64 C0 2000@2400MHz
-A64 D0 1800@2500Mhz
-A64 Ee 1800@2800Mhz, primestabil csak 2600on (ennyin használtam természetesen) kép
-A64 E6 2200@2600MHz
-A64 E4 2200@2600Mhz
-A64 E4 2200@3000Mhz, 2800on primestabil (ennyin használtam ofc) kép

És a mostanim A64 E3 2000@2800 Mhz. kép
Kicsivel megy csak többet, 2900on már nem minden teszt megy le, 2850en a prime hibát dob.
(sajna korábbi eredmények a VR-Zone adatbázisában vannak csak már meg; de a régi adatbázis asszem már nem műxik :( )

Nem árulok el azzal nagy titkot gondolom, hogy a tuning az egyik hobbim, bár már sokkal ligthosabb vagyok. Ezt a topicot ajánlom figyelmedbe hogy less be. És a véleményedet is írd le nyugodtan...

Jah, kigépben is 1600@2200Mhzen megy a K8as Sempron; alapfeszen minden, memó szinkronban. SZintén VIAs lapban, azon halkított stock cooler - már húgomé, nem költök már tá többet, aláírásomban megtalálod ha érdekel...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#426 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 18:35

Amik eddig voltak (Amatőr tuning :) )

Hol is kezdjem :)

386 SX40
486 DX4 100@120 :) (Nem tudom primestabil volt-e ... de ment :) )
Utánna egy PIII 450
Celeron 800MHz@1000MHz ... (Akinek eladtam mindenképp 1GHz-es gép kellett :) )
Athlon XP 1800+ (Volt ilyen?)
Intel P4 2,6GHz
Intel P4 3GHz "telikondis" @ 3875MHz :)
Athlon 64 3200+@2500MHz
Athlon 64 X2 3800+@2700MHz (Alapfeszen!  :smoker:  , ha megjön az új ventim megnézem mennyit megy ha emelek a feszeken ...)

És szvsz ezek még nem igazán nevezhetőek komolyabb tuningnak ... legyen inkább csak "Túlhajtás ..."

Szerkesztette: DummyBoy 2006. 05. 30. 18:37 -kor

"Live Fast! Die Young!"

#427 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:08

Én is csak a jól megtervezett rendszernek köszönhetem, mert látható hogy néha elég makacs wafferből készült procijaim voltak... K6-2 meg Duron/TBird/M: Duron időszakot skippeltem, meeg a Morgan kivételével light tuningoltam.

Azaza alapfeszes 2700 azért kicsit furának tűnik, priem 2. tesztjét 24órán kerszetül is bírja 2 példányban? :think:
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#428 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:21

Pite: ment egy privát.
Semper Fi

#429 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:53

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 20:08

Én is csak a jól megtervezett rendszernek köszönhetem, mert látható hogy néha elég makacs wafferből készült procijaim voltak... K6-2 meg Duron/TBird/M: Duron időszakot skippeltem, meeg a Morgan kivételével light tuningoltam.

Azaza alapfeszes 2700 azért kicsit furának tűnik, priem 2. tesztjét 24órán kerszetül is bírja 2 példányban? :think:

Az az igazság, hogy 24 órát sosem volt időm otthagyni, mert mingid összejött valami ...

Előző tulajnál sokáig ment a 2 prime hiba nélkül, nállam úgy fél órát ment a 2 ... utánna volt 3-4 3DMark (VGA tuning miatt ...) , Superpi és Oblivion, BF2 teszt ... nagyjából 6 órát ment így és nem okozott semmi látható anomáliát :)

Mindegy végülis mert alapon használom egyenlőre ... majd ha meglesz a vége akkor próbálok egy 24 órás tesztet :)
"Live Fast! Die Young!"

#430 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:01

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 21:53

Az az igazság, hogy 24 órát sosem volt időm otthagyni, mert mingid összejött valami ...

Előző tulajnál sokáig ment a 2 prime hiba nélkül, nállam úgy fél órát ment a 2 ... utánna volt 3-4 3DMark (VGA tuning miatt ...) , Superpi és Oblivion, BF2 teszt ... nagyjából 6 órát ment így és nem okozott semmi látható anomáliát :)

Mindegy végülis mert alapon használom egyenlőre ... majd ha meglesz a vége akkor próbálok egy 24 órás tesztet :)

:rolleyes:
Prime 2. teszttől tökéletesen tudod használni a gépet, semmit nem zavar a trayen; sok ember erre hivatkozik :think: . Többi progi mellet mérnem fér el? Pláne X2őn? :p

#431 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 00:06

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 21:01

:rolleyes:
Prime 2. teszttől tökéletesen tudod használni a gépet, semmit nem zavar a trayen; sok ember erre hivatkozik :think: . Többi progi mellet mérnem fér el? Pláne X2őn? :p

Na ja ... meg is lepődtem rajta rendesen ... legutóbb még 1 is teljesen megette a gépemet :)

De a legnagyobb meglepi ... előtte 3200+ volt ... Lockon rendesen zabálja a gépet, alt+tab után egy Saitek profile editor indítás - load - edit - save cucc röpke fél óra volt :)

Emiatt mindig ha változtatni akartam egyszerűbb volt kilépni ... most X2-vel tesztelem ... alt+tab ... hopp ... desktop ... Profil editor már nyílik is ... load ok ... mintha semmi sem ment volna a háttérben :)  Nem bántam meg az X2-t :) :)
"Live Fast! Die Young!"

#432 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 17:56

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 1:06

Na ja ... meg is lepődtem rajta rendesen ... legutóbb még 1 is teljesen megette a gépemet :)

De a legnagyobb meglepi ... előtte 3200+ volt ... Lockon rendesen zabálja a gépet, alt+tab után egy Saitek profile editor indítás - load - edit - save cucc röpke fél óra volt :)

Emiatt mindig ha változtatni akartam egyszerűbb volt kilépni ... most X2-vel tesztelem ... alt+tab ... hopp ... desktop ... Profil editor már nyílik is ... load ok ... mintha semmi sem ment volna a háttérben :)  Nem bántam meg az X2-t :) :)

És memóriából nincs több? Bár lock on nem a legjbban optimalizált amúgy sem...

#433 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 18:17

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 17:56

És memóriából nincs több? Bár lock on nem a legjbban optimalizált amúgy sem...

2 GB ... szvsz elég az ... XP cica úgy se szeret többet (Állítólag ...) ...

Nehogy ne legyen már elég neki :)
"Live Fast! Die Young!"

#434 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 19:58

Idézet: AViD - Dátum: 2006. máj. 28., vasárnap - 13:58

Tuningról hallott kolléga?
Igen, tényleg 1800Mhz a gyári órajele, de ezekből a chipekből bőven többet k lehet facsarni. Akár 55%-kal többet is. ;)

Pontosabban 2000, és megvan  ascreenshot mikor először és toljára annyit futot :Đ
link

2 gigának elégnek kéne lennie... érdekes hogy alt+tab mióta proclimites :think:

#435 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:42

Alt+tab téma: valószínű az van a háttérben, hogy ilyenkor egyrészt a VGA vált képet (VGA driver dolgozik kicsit), ill. az addig inaktív programok esetleg frissítik az ikonjukat, az Explorer frissíti az Asztalon lévő ikonokat, stb., ez esetleg észrevehető, ha egyszerre fogja meg a procit, mert X2-nél ugye erre a feladatra 2 proci van. :)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#436 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 21:32

Nekem ilyenkor MINDIG a HDD kapar ezerrel, ami meg már ramba van, azt hamar frissíti/hamar vált. A procinál meg kicsit lassabb a vinyó, és ált arra kell várni...

#437 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 21:52

Idézet: brd - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 20:42

Alt+tab téma: valószínű az van a háttérben, hogy ilyenkor egyrészt a VGA vált képet (VGA driver dolgozik kicsit), ill. az addig inaktív programok esetleg frissítik az ikonjukat, az Explorer frissíti az Asztalon lévő ikonokat, stb., ez esetleg észrevehető, ha egyszerre fogja meg a procit, mert X2-nél ugye erre a feladatra 2 proci van. :)

Akkor másképpen :)

Taskváltás (Az arra érzékeny programok kivételével ...) sosem volt probléma ... kicsit röccent ugyan, de utánna lehetett dolgozni majd vissza ...

1-etlen kivétel a lonci ... az olyan szinten terhelte a procit (Taskmenágerben megnéztem ...) még a háttérben is, hogy mire valaminek neki tudtam volna állni, annyi idő alatt kubikolással megkerestem volna egy másik gépre valót ...

Így Lonci alatt maradt a quit majd vissza megoldás :) De X2 esetén csak az 1-ik mag van ledöglesztve, így a másikkal vidáman tudok dolgozni :) Király :)
"Live Fast! Die Young!"

#438 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 21:56

:D A' más. (Pite: ja, HDD bizonyos esetkeben teker, az egyértelmű, nem is az volt a kérdés)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#439 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 18:27

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 21:39

;)  :smoker:

Szerk.: Valamiért nem írja ki a teljes nevét.
Elméletileg egy 2400+, de Everest az 2800+ nak látja.  :think: :p

Maci ntosh-on? :)

----------------------

Az enyimé Pró©fesszor Úr:
Kép
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#440 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 18:38

3000+ 1800@2600MHZ

bika kis gép. annyira megszoktam, hogy lassabb gépnél szinte megöregszem, de itthon néha még ez is lassúcskának tűnik :p :viccesmi?:
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24