Ez is ue3 lesz?
BioShock A System Shock játékok utódja
Elküldve: 2006. 12. 15. 13:20
Ok, de azért az Ubi-féle portok nem az optimalizáltságukról híresek mostanában.
Ez meg UE2+UE3 kombó.
Demó szerintem lesz.
Demó szerintem lesz.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 12. 15. 14:33
Idézet: Necros - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:08
Szerintem nem kell neki brutál gép, a Vegasból kiindulva.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 12. 15. 14:42
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 14:33
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 12. 15. 15:07
Azthiszem Turbó kolléga arra próbált az ő neandervölgyi stílusával ( :Đ
) rávilágítani, hogy az a játék ami 8800GTX-en helyenként 20 fps-t produkál AA nélkül, nem igazán nevezhető "nem brutál gépigényűnek"
Elküldve: 2006. 12. 15. 16:09
A képek azt mutatják, hogypicit többféle monsta lesz, mint eddig sejtettéka videók, másrészt ha az ott a képen nem Sciptből nyomja a csípőmozgást a lángszóró elkerülésére, hanem "séróból", akkor jó lesz az AI is.
OFF: Nem mondjátok, hogy a R6 Vegas is olyan szar lett mint a GRAW!?
OFF: Nem mondjátok, hogy a R6 Vegas is olyan szar lett mint a GRAW!?
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2006. 12. 15. 17:43
Arra gondoltam, hogy a Vegas játszható 1024-ben is a gépemen, igaz alacsony az FPS, de teljes mértékben játszható. Mivel a Bioshock sem lesz pörgős, meg olyan gyenge port lesz, mint a Vegas, plusz főleg UE2-re épül, az UE3 elemivel kiegészítve, minimum úgy az is fog futni. Plusz az Irrational Gamesben eddig nem kellett csalódni, nem úgy mint az Ubisoftban.
Szerintem nincs több ellenfél fajta.
Eddig is azt mondták, hogy vannak a Big Daddyk, a Little Sisterek, a biztonsági robotok és a Splicerek. Ez utóbbiakból van több féle is, valószínűleg ezek változatairól vannak ezek a képek.
Szerintem nincs több ellenfél fajta.
Elküldve: 2006. 12. 15. 20:17
Elküldve: 2006. 12. 15. 23:17
köszi.
már alig várom, "miatta veszek"..(jó duma...) új gépet.
már alig várom, "miatta veszek"..(jó duma...) új gépet.
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..." -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio& the Maserati 250F
Pagani Zonda F.
Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-
Pagani Zonda F.
Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-
Elküldve: 2006. 12. 16. 14:26
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 13:35
Holy shit!

Ha tetszett, akkor neked való a http://www.2kgames.c...hock/enter.html -on a két korábbi videó. Az X06 trailertől padlót fox.
aláírás
Spoiler
Elküldve: 2006. 12. 16. 15:40
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 7:21
Hehehe, a SpikeTV-s videjó alapján a 60 képzetségből az ellen is kapott ezt-azt, ha jól láttam egyik jelenetben éppen a player háta mögé teleportált egy monsta, akkor nem hülyeség feltételezni, hogy felvehető képesség a falmászás vagy a "villámszórás" képessége is.
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2006. 12. 16. 16:30
Idézet: worxland - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 14:26
Ha tetszett, akkor neked való a http://www.2kgames.c...hock/enter.html -on a két korábbi videó. Az X06 trailertől padlót fox.
Tényleg padlót fogtam
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 12. 16. 19:46
mekkorát kapott a fúró-kézzel ba****ki!
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..." -Airplane I.-ből szabadon...-
Pagani Zonda F.
Scuderia FERRARI
Pagani Zonda F.
Scuderia FERRARI
Elküldve: 2006. 12. 16. 20:14
hát urak, ez a játék eccerűen undorító.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2006. 12. 16. 20:40
Undorító és finom.
:Đ

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
De itt van még két nagyobb verzió ebből és az előzőből.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
De itt van még két nagyobb verzió ebből és az előzőből.

Súgó
A téma zárva.