Idézet: hybris - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 12:50
Valóban nem olvastam el, de igazándiból nem is érdekelt, pusztán amikor ránéztem az oldalra, láttam egy másik cikket, amit belinkeltem, mindenféle meggyőződés nélkül. De most beleolvastam, fud.
nem sikerült mentálisan abszolveálni, nem baj...
W98 szar volt, az nt4 meg az első használható windows, ez tény. Aki használt 98-at az tudja, de ez már történelem, ahogyan a classic os is.
igen. csak az OS8 és az OS9 sikeresen utolérte
Előny? Tényleg az?
(Akkor nyilván egy háborúban a lengyelek előnyben vannak az usa-hoz képest, mert őket jópárszor megszállták már, míg erre az amerikai honpolgárok nincsenek felkészülve..

)
Egyelőre fogadjuk el, hogy a mac os x kevésbé fenyegetett os, mint a windows, sok (nagyon sok) nagyságrenddel. A biztonsági rések száma nem reprezentálja, hogy mennyi támadás éri ezeket a rendszereket.
terelsz és közben komparálod gizikét a gőzekével. a háborúhoz három dolog kell, pénz, pénz és pénz. és ha végignézed a tröténlemet, a háborúkat azok nyerték, akiknek több pénze volt. mindez persze itt maximálisan offtopik.
Több ilyen teszt is volt.
no igen, csak ez a teszt az egységsugarú júzer biztonságról alkotott hamistudatára világított rá.
Az XP egy gagyira designolt win2k, nem sok új funkciót tartalmazott, az 5.0-hoz képest. De, ha megnézed, hogy mondjuk a mac os mennyit fejlődött a 10.0 és a 10.4 között.. hm, szóval azért elég látványos, minden téren. (Persze igaz ez egy tetszőleges linux distrora is.)
ez a fejlődés ámbátor látványos de mégsem érdemi, már ami a mélyebb szakmai szempontokat illeti, ami mentén ez mérhető és mérendő. Az XP egy lényeges funkciót tartalmaz a 2k-hoz képest, ez pedig a javított virtuális memória kezelés. ezt leszámítva az xp-2k gyakorlatilag azonos.
Vicces azért állandóan ezt a fasisztázást hallani (tőled is) és igazából én sem tudok mit kezdeni vele.

Nem kellene ebbe ennyi érzelmet vinni, akinek nem tetszik, nem kell használnia.
De no offense..
az "érzelmeket", a "életérzést" az intoleranciát és minden egyéb szépséget pontosan ti vagytok azok, akik beleviszitek. látom pislogsz a kellemetlen szavak láttán és rosszul esik. ideje elgondolkodni rajta. nekem ezek csak eszközök. akár sun, akár klasszikus pc akár apple pc.
Szerkesztette: SFIJ 2006. 05. 13. 23:40 -kor