HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X V.

#441 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:20

Idézet: evone - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 14:10

szerintem ez azert van mert az uj macek is csak "dzsunka" pc-k ;)

azert lol lenne egy olyan screenshotot lonni imacen amin eppen egy kekhalalos win van :D

Olyat meg nem lattunk rajta, tok stabilan fut, igaz nincs agyonpakolva mindenfele szoftverrel.

#442 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:02

Idézet: zef - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:42

Nem tudom, ki tudná megszámolni azt? :p Nálam jelenleg 3 rendszer futkorászik natívan. egy Win XP Pro, egy 10.4.4-es OS X, egy Suse 10 és egy régi Mandrake 9.2 vmware-ben. Mindegyik teljeskörű hw támogatással rendelkezik. Az hogy éppen melyiket használom, az adott feladat és az ízlésem határozza meg, nem pedig a kényszer, hogy eszem nem eszem hullámzik a desktopom ejj be jól is mutat a nappaliban :)

Macen talán nem lehet linuxot, vagy bsd-t futtatni szerinted (bármilyenen, akár 68k/ppc/x86)? A pc-den viszont nincs semmilyen körű támogatása a os x-nek ne feledd, sőt mivel gonosz vagyok, le merném fogadni, hogy teljesen illegálisan használod, btw én nem lennék vele, akkora király a helyedben, főleg nem két olyan tenyerestalpas disztróval, mint a suse, vagy a mandrake.
Meg persze biztosan a safari a szar, ha egy unsupported rendszeren bugosan működik.
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#443 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:18

Idézet: hybris - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:02

Macen talán nem lehet linuxot, vagy bsd-t futtatni szerinted (bármilyenen, akár 68k/ppc/x86)? A pc-den viszont nincs semmilyen körű támogatása a os x-nek ne feledd, sőt mivel gonosz vagyok, le merném fogadni, hogy teljesen illegálisan használod, btw én nem lennék vele, akkora király a helyedben, főleg nem két olyan tenyerestalpas disztróval, mint a suse, vagy a mandrake.
Meg persze biztosan a safari a szar, ha egy unsupported rendszeren bugosan működik.

Macre is ott a yellowdog :) meg aszem van még pár disztró.. :p
Sakk matt :p

Üdv

#444 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:22

Nem a safari szar, hanem a flash plugin. Úgy néz ki javítják - Flamaszer ki is próbálta már:
http://www.macromedia.com/cfusion/knowledg...cfm?id=2dda3d81

A többire meg mit reagáljak, mindenki olyan rendszert használ ami szimaptikus neki. Úgy látszik én a tenyerestalpakat kedvelem :p Mindegyiket megvettem mert bőven meghozta az árát. Mac OS-t is vásárolnék, ha nem kéne olyan vasat vennem hozzá ami számomra nem elég univerzális, miközben semmi oka nincs hogy ne legyen az.

PS: Amúgy használtad már bármelyik emlegetett disztrót vagy csak "tudod" hogy tenyerestalpas és stop? :D

#445 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:24

Idézet: Xero - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 16:15

mutass pc-t EFI-vel és teljeskörű legális OSX-el.
A Mac attól mac hogy kapod a gépet rajta az OS-el ami egymáshoz van kitalálva. Nekem Pl megéri a plusz pénzt hogy igazi Apple vas fusson az OS alatt..

Üdv

Én inkább azt mondanám hogy neked megéri hogy az osx-et használj azon a vason amit adnak hozzá.
Van aki ennél többet szeretne, de ettől még nem lesz rossz ember.
A legális osx dumád meg már kicsit kezd uncsi lenni. Nyilván ha az apple kiadná hivatalosan akkor sok embernek nem lenne illegális. Az EFI-vel meg nem is tudom mit akarsz mondani. Van egy újítás amit az intel be akart vezetni.
Gondolom a többi PC gyártót ez eddig nem nagyon hatotta meg az apple meg ráugrott, mondván hogy ezzel majd meg lehet védeni az osx PC-re telepítését.
Tévedtek, ennyi.

#446 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:25

Idézet: Xero - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:18

Macre is ott a yellowdog :)

Most betolom egy új iMac-be az installt és van full gfx, minden?

Nyilván fog változni a helyzet, de a választék akkor is sovány...

Szerkesztette: zef 2006. 03. 19. 18:26 -kor

#447 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:27

Nézz már át egy kicsit a beszmac-re.

#448 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:46

... A pc-den viszont nincs semmilyen körű támogatása a os x-nek ne feledd, sőt mivel gonosz vagyok, le merném fogadni, hogy teljesen illegálisan használod, btw én nem lennék vele, akkora király a helyedben...

Ezen már korábban is röhögtünk, de több száz mekes emberből, aki ismerek 2 használ legális osx-et, az összes többi warez tiggggger-t használ. Nyilván, aki a gépéhez kapta a tigrincset, az azt használja, de aki panthert (vagy régebbi verzót) kapott, az szemrebbenés nélkül rakja fel a másolt csíkos macskát. Megrövidítve ezzel szeretve tisztelt vallásának papjait.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#449 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:46

Nyilván, aki a gépéhez kapta a tigrincset, az azt használja, de aki panthert (vagy régebbi verzót) kapott, az szemrebbenés nélkül rakja fel a másolt csíkos macskát. Megrövidítve ezzel szeretve tisztelt vallásának papjait.

Gondolom azzal nyugtatják magukat, hogy már legalább 1x azért fizettek érte :p

#450 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:46

de aki panthert (vagy régebbi verzót) kapott, az szemrebbenés nélkül rakja fel a másolt csíkos macskát. Megrövidítve ezzel szeretve tisztelt vallásának papjait.

Mondjuk ha nem teljes aron adnanak egy update-et (a'la 10.3 á 10.4) , akkor talan meg is vennek az emberek...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#451 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:57

Idézet: Bubu - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:27

Nézz már át egy kicsit a beszmac-re.

Ott konkrétan merre?

#452 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:15

abban a maciansba lattam egy olyat hogy szejjel fagyott az idvd amiben elsonek bemutattak a mac minit, a gyerek csak smina elinditott a programot es probalt vele valamit csinalni es csak ugy se szo se beszed kilepett :think: nos? tehat a mac is tud fagyni? mert ez mar teljes koru hardware tamogatottsag alatt van.
macbook air 2014

#453 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:24

Amit ember készített, az mindig fog hibázni, pláne, ha ember használja.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#454 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:29

Idézet: zef - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:57

Ott konkrétan merre?

Globálisan gondoltam, utalván arra hogy a legálisan használt oprendszerrel is van bőven probléma.

#455 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:55

Idézet: evone - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:15

abban a maciansba lattam egy olyat hogy szejjel fagyott az idvd amiben elsonek bemutattak a mac minit, a gyerek csak smina elinditott a programot es probalt vele valamit csinalni es csak ugy se szo se beszed kilepett :think: nos? tehat a mac is tud fagyni? mert ez mar teljes koru hardware tamogatottsag alatt van.

Simán lehet hibás memória ha spontán kifagyogatnak a cuccok. :)

Üdv

#456 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:13

Idézet: Xero - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:55

Üdv

"kiveszem a dobozból és működik"
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#457 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:14

Idézet: Xero - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:55

Ha mondjuk mindez "PC"-n történik ugyanilyen okból kifolyólag, akkor jönnek a kigyók-békák és a sajnálkozás, ha pedig Mac-en, akkor bocs szar a "Kingstone memóriabővítésem" :p

#458 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:14

Idézet: zef - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:22

PS: Amúgy használtad már bármelyik emlegetett disztrót vagy csak "tudod" hogy tenyerestalpas és stop? :D

Igen volt szerencsém mind a kettőhöz, sajnos.
Legutóbb egy mandriva linuxot kellett volna helyrepofoznom (éppen hwsw fórumon vállaltam, pár topikkal lejjebb), de jó pár órányi kínlódás után inkább rm -rf / aztán dobtam rá egy slackwaret (egész pontosan slamd64-et), ami nem csillivilli, de legalább működik. Gyors, stabil, megbízható, nem olyan mint a mandriva.

Amúgy elméleti síkon mozog az os x-es dolog, mert attól függetlenül, hogy azért nem veszed meg, mert nem szimpik az apple hardverek még ugyan úgy illegálisan és support nélkül használod az os x-et, persze lehet azon pörögni, hogy sok mac user is, de egyeltalán nem arra reagáltam, hanem arra, hogy mennyire támogatott az os x a pc-n.
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#459 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:26

Idézet: hybris - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:14

Gyors, stabil, megbízható, nem olyan mint a mandriva.

Vontad le ezt a következtetés abból, hogy 2*x órát szenvedtél vele és nem tudtad rendberakni. Persze egyszerűbb lecserélni egy olyanra amit _ismersz_ csípőből. Amelyikkel pedig beégtél az csilivi, instabil és lassú. Nem bonyolítod túl a dolgokat az már egyszer biztos :) de ez inkább egy disztró flame war topikba való, úgyhogy abba is fejezem.

Szerkesztette: zef 2006. 03. 19. 20:27 -kor

#460 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:30

Idézet: hybris - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:14

mennyire támogatott az os x a pc-n.

Ez a soha be nem következő intel-re váltás mellett is idővel nem fog megtörténni :p

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.