HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 07:07

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 6:56

Itt legalább kettő emberen múlik ez, de lehet, hogy még több kézen átmegy, mire kikerül. Az első megírja és kinyomtatja (esetleg megírja és elküldi valahol a központban, és egy másik kinyomtatja a helyi tescoban) , a másik meg kirakja a polcra. (a harmadik meg a műanyag tokba teszi, satöbbi.) Egy ekkora baki azért valamelyiknek feltűnhetne...

Sztem az egyszerű melóst aki éhbérért dolgozik a legkevésbé sem érdekli, hogy helytelenül van kiirva.

#102 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 09:25

Gondolj bele, mennyi tinta az a "tsz", egy cé sokkal gazdaságosabb...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#103 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 12:45

Újabb beszállítót fojtott meg a Tesco - Természetesen tagadnak!
HP Pavilion DV-5 1160eh

#104 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 13:28

Idézet: Csoszi - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 11:07

Most hol van itt a gond?  :think:
Már úgyis a franciáké a fél Tokaj-Hegyalja.  :omg:

Te kevered...az az Orbáné :D
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#105 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 14:28

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 13:28

Te kevered...az az Orbáné :D

Az egyik fele az Orbáné, a másik a franciáké  :D  Hol itt az összeférhetetlenség?  :cool:

#106 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 14:44

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 9:25

Gondolj bele, mennyi tinta az a "tsz", egy cé sokkal gazdaságosabb...

:omg:  :Đ

Csatolt fájl:

#107 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 14:49

Ez aztán a freudi elírás! :Đ

#108 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 15:31

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 6:56

Itt legalább kettő emberen múlik ez, de lehet, hogy még több kézen átmegy, mire kikerül. Az első megírja és kinyomtatja (esetleg megírja és elküldi valahol a központban, és egy másik kinyomtatja a helyi tescoban) , a másik meg kirakja a polcra. (a harmadik meg a műanyag tokba teszi, satöbbi.) Egy ekkora baki azért valamelyiknek feltűnhetne...

Nem ennyire egyértelmű ám ez.
Van Neked főnököd/fentebbvalód?
Próbáltál már valamilyen hibájára rámutatni? És még mindig van állásod? ;)
Gondolkoztál már ma?

#109 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 15:42

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 12:45

Ez így, ilyen formában nem igaz.
A cikk tele van sarkítással és egyoldalú állításokkal.

Kicsit olyan, mint a napokban lezárulni látszó Országos Mentőszolgálat kontra BASe Kft vita a mentőhelikopterekről.
Az OMSZ szóvivője állította, hogy teljesen alaptalan a BASe követelése, egyetlen fillér sem jár nekik (külön kiemelve azt, hogy a Kft. nem átall ÁLLAMI TULAJDONT visszatartani, míg nem rendezi az OMSZ a nemlétező tartozását). Aztán a végén véletlenül odadobtak 30 milliót nekik. VÉLTELENÜL eszükbe jutott, hogy jééé, hát mégis tartozunk ennyivel.
Ám ERRE már a kutya sem figyel a közvélemény szemében az OMSZ az angyal és a BASe az ördög. Pedig a helyzet közel sem ez!

Szerkesztette: *Macika* 2006. 03. 10. 15:43 -kor

Gondolkoztál már ma?

#110 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 15:56

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 15:31

Van Neked főnököd/fentebbvalód?
Próbáltál már valamilyen hibájára rámutatni? És még mindig van állásod? ;)

Van Neked főnököd/fentebbvalód? És ő nyomtatja az árcímkéket, amit ki kell raknod a polcra? ;)
Egyébként van főnököm/fentebbvalóm, és többször rámutattam már a tévedésére, ám valahogy még mindig van állásom, sőt, egyre gyakrabban kér tanácsot tőlem, ha valahol nem biztos a dolgában. Sőt, a cég nagy részére jellemző, hogy nem derogál nekik alacsonyabb pozíciójú, ám az adott témában jártasabb dolgozót kérdezni.

#111 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:25

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 15:42

Ez így, ilyen formában nem igaz.
A cikk tele van sarkítással és egyoldalú állításokkal.

Esetleg többet lehetne megtudni, ha a Tesco is nyilatkozna, arra meg nem hajlandó. Esetleg te igen? Mindettől függetlenül kész tény, hogy a nagyáruházaknak igen komoly kényszerítő erejük van a beszállítóikra (legalábbis a kisebbek) nézve.

Idézet

Pedig a helyzet közel sem ez!

Hadd tegyem hozzá, hogy a visszatartott mentőhelikoptereket időközben mentésre használták volna, az OMSZ meg nem valami sufnicég, hogy eltűnjön a tartozásaival együtt. Úgy mellesleg továbbra sem lehet tudni, hogy mivel tartozott a mentőszolgálat, ebből mit vitatott (illetve erről ejtettek pár szót), valamint hogy végül miért is fizetett. Továbbra is meglehetősen ködös a helyzet.

#112 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:33

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 15:56

Van Neked főnököd/fentebbvalód? És ő nyomtatja az árcímkéket, amit ki kell raknod a polcra? ;)
Egyébként van főnököm/fentebbvalóm, és többször rámutattam már a tévedésére, ám valahogy még mindig van állásom, sőt, egyre gyakrabban kér tanácsot tőlem, ha valahol nem biztos a dolgában. Sőt, a cég nagy részére jellemző, hogy nem derogál nekik alacsonyabb pozíciójú, ám az adott témában jártasabb dolgozót kérdezni.

Akkor viszont nagyon jó helyen dolgozol, becsüld meg!
Nem vagytok sokan olyanok, akiknek a főnöke ILYEN dolgokban tanácsot kér és fogad el. Hidd el, 21 éves munkaviszonyom mondatja ezt velem!
Gondolkoztál már ma?

#113 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 18:03

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 17:25

1. Esetleg többet lehetne megtudni, ha a Tesco is nyilatkozna, arra meg nem hajlandó. Esetleg te igen? Mindettől függetlenül kész tény, hogy a nagyáruházaknak igen komoly kényszerítő erejük van a beszállítóikra (legalábbis a kisebbek) nézve.

2. Hadd tegyem hozzá, hogy a visszatartott mentőhelikoptereket időközben mentésre használták volna, az OMSZ meg nem valami sufnicég, hogy eltűnjön a tartozásaival együtt. Úgy mellesleg továbbra sem lehet tudni, hogy mivel tartozott a mentőszolgálat, ebből mit vitatott (illetve erről ejtettek pár szót), valamint hogy végül miért is fizetett. Továbbra is meglehetősen ködös a helyzet.

1. Ezzel egyetértek.

2. Hozzá kell tenned? :) Csak nem az illetékes elvtárs személyesen?
Hogyan használtak volna 2 db repülésképtelen, nagygenerálra szoruló Mi-2-est mentésre?
Hidd el, ÉN NEM a sajtóból tudom, amit tudok, így előnyben vagyok Veled szemben. Két gép kivételével visszaadta a BASe az összeset, ill. a tartozás kiegyenlítésével a két repképtelent is elszállíthatta az OMSZ.

Azért beláthatnád, hogy ha ország-világ előtt bejelenti az OMSZ szóvivője (M1, TV2, RTLKlub, Duna Tv híradói és egyéb műsorok), hogy semmiféle tartozásuk nincs a nevezett Kft felé, majd nem egész 1,5 hónap múlva szó nélkül, csendben kifizetnek 30 milliót, akkor ott nem a BASe Kft volt, aki nem mondott igazat.

Szerk.:
Ha már feljött a téma, nem szeretném szentté avatni a BASe Kft-t sem, mert megérik a pénzüket. Legalább annyira sumákoltak évekig, mint most az OMSZ. Mindenesetre az általam felhozott példában nem a BASE volt a sáros. De sokmindenben igen!
Egyébként vérlázító, ami manapság folyik a helikopterfronton.
Ha valaki tudja (elég, ha sejti), mennyi idő átfesteni x db helikoptert, az elcsodálkozhat azon, hogy hogyan van az, hogy egy pár napja kihirdetett tender nyertesének színeit viseli jónéhány átfestett helikopter a B.örsi reptéren már jópár hete...

Szerkesztette: *Macika* 2006. 03. 10. 18:23 -kor

Gondolkoztál már ma?

#114 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 23:06

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 18:03

2. Hozzá kell tenned? :) Csak nem az illetékes elvtárs személyesen?

Hozzá kell tennem, mert a féloldalas magyarázatokat nem kedvelem. :)

Idézet

Hogyan használtak volna 2 db repülésképtelen, nagygenerálra szoruló Mi-2-est mentésre?
Hidd el, ÉN NEM a sajtóból tudom, amit tudok, így előnyben vagyok Veled szemben. Két gép kivételével visszaadta a BASe az összeset, ill. a tartozás kiegyenlítésével a két repképtelent is elszállíthatta az OMSZ.

Nem vitatom, hogy már visszaadta. Azonban: Késnek a mentőhelikopterek, Egy helikoptert még nem kapott vissza az OMSZ (2 = 1? Vagy ez egy másik volt?), valamint ezeket megelőzően A rendőrség lefoglalta a mentőhelikoptereket (konkrétan a Tíz helikoptert tartanak vissza fejezet). Továbbá január elején a mentőszolgálat "kénytelen" volt három helikoptert kölcsönözni a honvédségtől. Vajon van köze az utóbbinak a késéshez? Nem kevés közülük elég zavaros, de az eddigiek alapján itt vannak olyan csúnyaságok a BASe számláján, ami nem egy kategória a tartozással illetve késedelmes fizetéssel (még akkor is, ha ezek egy részére az OMSZ töketlenkedése miatt kerülhetett sor).

Idézet

Azért beláthatnád, hogy ha ország-világ előtt bejelenti az OMSZ szóvivője (M1, TV2, RTLKlub, Duna Tv híradói és egyéb műsorok), hogy semmiféle tartozásuk nincs a nevezett Kft felé, majd nem egész 1,5 hónap múlva szó nélkül, csendben kifizetnek 30 milliót, akkor ott nem a BASe Kft volt, aki nem mondott igazat.

Nono, nem állítottam, hogy a BASe nem mondott igazat. Én is tudom, hogy az OMSZ vitatta a kft követeléseit, a sajtóban valami jövedéki machinát említettek. Ennek ellenére megeshet, hogy később mégis azért kényszerültek fizetni, mivel jogi szempontból nem találtak fogást a gyakorlaton. Természetesen ezt nem tudom, mivel a részleteket senki nem osztotta meg a nyilvánossággal, azonban bármilyen információt örömmel fogadok egy olyan bennfentestől mint amilyen te vagy. :)

Az egyéb helikopteres témához sajna nem tudok hozzászólni... de ha ennyire nyilvánvaló, miért nem jelenti fel őket valaki? Ha más nem, akkor a versenytárs. ;)

#115 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 00:46

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 23:06

Hozzá kell tennem, mert a féloldalas magyarázatokat nem kedvelem. :)

Nem vitatom, hogy már visszaadta. Azonban: Késnek a mentőhelikopterek, Egy helikoptert még nem kapott vissza az OMSZ (2 = 1? Vagy ez egy másik volt?), valamint ezeket megelőzően A rendőrség lefoglalta a mentőhelikoptereket (konkrétan a Tíz helikoptert tartanak vissza fejezet). Továbbá január elején a mentőszolgálat "kénytelen" volt három helikoptert kölcsönözni a honvédségtől. Vajon van köze az utóbbinak a késéshez? Nem kevés közülük elég zavaros, de az eddigiek alapján itt vannak olyan csúnyaságok a BASe számláján, ami nem egy kategória a tartozással illetve késedelmes fizetéssel (még akkor is, ha ezek egy részére az OMSZ töketlenkedése miatt kerülhetett sor).

Nono, nem állítottam, hogy a BASe nem mondott igazat. Én is tudom, hogy az OMSZ vitatta a kft követeléseit, a sajtóban valami jövedéki machinát említettek. Ennek ellenére megeshet, hogy később mégis azért kényszerültek fizetni, mivel jogi szempontból nem találtak fogást a gyakorlaton. Természetesen ezt nem tudom, mivel a részleteket senki nem osztotta meg a nyilvánossággal, azonban bármilyen információt örömmel fogadok egy olyan bennfentestől mint amilyen te vagy. :)

Az egyéb helikopteres témához sajna nem tudok hozzászólni... de ha ennyire nyilvánvaló, miért nem jelenti fel őket valaki? Ha más nem, akkor a versenytárs. ;)

A jövedéki dolog 'csak' annyi volt, hogy a nevezett cég jövedékiadó-mentesen kapta a kerót. Az OMSZ felé pedig természetesen adóval együtt számolta el. Ehhh.
Ez kb. 100 Ft literenként.
Mivel a Mi-2-es képes igen nagy hatásfokkal zajjá alakítani a kerozint, ezért elpöfög 300 litert is óránként. És ez csak 1 gép, 1 óra.
Elő lehet venni a szorzótáblát...

Szóval nem angyalokról van szó... ;)

Persze gondolom, a különbözetből befolyt hét-nyolcszámjegyű összeget a árvák és hadirokkantak megsegítésére fordították, legalábbis reményeim szerint...
Gondolkoztál már ma?

#116 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 04:36

Ugyan nem TESCO, de én első olvasatra ott röhögtem a hűtő mellett, mikor megláttam:

Milyen vastag?
Kép

Milyen hosszú?
Kép

:D

#117 Felhasználó inaktív   Amoonre17 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 11. 04:53

Idézet: Mumtaz - Dátum: 2006. márc. 11., szombat - 4:36

Ugyan nem TESCO, de én első olvasatra ott röhögtem a hűtő mellett, mikor megláttam:

Milyen vastag?
Kép

Milyen hosszú?
Kép

:D

Biztos elég vastag ha már azt írták ki. ;)

#118 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 11. 06:25

Idézet: Amoonre17 - Dátum: 2006. márc. 11., szombat - 4:53

Biztos elég vastag ha már azt írták ki. ;)

Az, hogy "elég" vastag, az nem kifejezés. Hiszen oda is írták, hogy "marha vastag". :)

#119 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 11:00

Igaz nem tesco, hanem CBA de nagyon jó szórakoztam a következő kiíráson (megpróbálom majd lefényképezni):

Idézet

NARANCS
extra, magyar

Nem kóstoltam, de biztos savanyú volt  :omg:  :Đ
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#120 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:59

A "mi teszkónkban" - Kaposváron - már hetek óta nem kapni a nevezetes piros pöttyös túrórudit. :( valamint nem kapni - nem röhögni!!! - a norbi update Mizo pudingot (nagyon fincsi), valamint nem látom régóta a klasszikus vaníliás krémtúrót. Nem fizettek ezek a cégek eleget? Vagy mi?
A többi tuskóban láttátok ezeket a termékeket?

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.