HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 24. 10:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 22:38

Tipikus köcsög vevő .... Meg panaszkönyv, rájuk küld, estébé. Stílusból ítélve előbb sajnálnám a Tecsót...

;)  Egyetértek! - pedig nekem sem a szívem csücske a Tesco... ;)

Szerkesztette: Polikarpov 2007. 02. 24. 10:52 -kor

flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#1062 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 21:33

Tegnap mutter kenyeret vett és semmi só nem volt benne. A pék biztos berúgott és kifelejtette belőle. :omg:

#1063 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 21:53

A kalciumos kenyérből is kifelejtik gyakran a kalciumot, ugyanazt a kenyeret veszed, mintha simát vennél. Nesze neked, Tesco Fitt.  :Đ

Szerkesztette: debaj 2007. 03. 20. 21:54 -kor

#1064 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 22:44

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 21:33

Tegnap mutter kenyeret vett és semmi só nem volt benne. A pék biztos berúgott és kifelejtette belőle. :omg:

tegyél rá nutellát :D
az olasz kenyér alapvetően egy sútlan fajta, a nutella arra van kitalálva :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1065 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 23:35

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 22:44

tegyél rá nutellát :D

A nutella mióta sós?! :confused: :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1066 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 00:08

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 23:35

A nutella mióta sós?! :confused: :think:

a nutella édes, ezért nem igazán jó a sós kenyéren. legalábbis nekem nem túl bejövős (ellentétben a csokival burkolt mogyoróvajjal :wub: )
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1067 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 21. 08:39

Most mondja a rádió, hogy Tecsó kapott 50millás bírságot, mert nem volt kaoható az akciós cucc, amir a szórólapban szerepelt, vagy ha igen, akkor nem annyiért, meg ilyenek.
Make love not Wor.

#1068 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 11:07

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. márc. 21., szerda - 0:08

a nutella édes, ezért nem igazán jó a sós kenyéren. legalábbis nekem nem túl bejövős (ellentétben a csokival burkolt mogyoróvajjal :wub: )

Ja értem! :) Végülis nekem mindegy milyen kenyérre van a nutella kenve, jöhet! :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 21. 11:08 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1069 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 11:20

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 22:44

ez attól függ, h Olaszország melyik vidékén vagyunk  :)
Ciciman is on borda

#1070 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 11:58

Én inkább azon gondolkodnék el, hogy a kenyér tésztája mitől kelt meg?Mert tudomásom szerint a só az, ami lassítja/gátolja az élesztő hatását.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1071 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 12:15

Idézet: carcass - Dátum: 2007. márc. 21., szerda - 11:58

Én inkább azon gondolkodnék el, hogy a kenyér tésztája mitől kelt meg?Mert tudomásom szerint a só az, ami lassítja/gátolja az élesztő hatását.

:idea: Cukor?! :think: :D

#1072 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 12:37

Mitől, mitől, hát az élesztőtől. :) Nem kell azt gátolni semmivel, ha nem akarod, hogy megkeljen, hagyd ki belőle. :)

#1073 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 08:55

Szoktunk nagy ritkán kenyeret sütni és mi úgy szoktuk csinálni, hogy az élesztőt előtte meleg/langyos tejben + cukor felfuttatjuk és csak utána adjuk hozzá a többi "alkatrészhez",amiben természetesen benne van a só is. :)

Más: A Tescoból miért nem zavarják el a verebeket? Ott csiripelnek egész nap, feltételezem a dolgukat is az áruházban végik. Ebbe belegondolva a gyomrom felfördul. Miért nem szerelnek fel madárriasztó készüléket. Tudtommal a keletibe is tettek és eltűntek ezek a haszontalan jószágok. :confused:

#1074 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 09:09

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 22., csütörtök - 8:55

Szoktunk nagy ritkán kenyeret sütni és mi úgy szoktuk csinálni, hogy az élesztőt előtte meleg/langyos tejben + cukor felfuttatjuk és csak utána adjuk hozzá a többi "alkatrészhez",amiben természetesen benne van a só is. :)

Más: A Tescoból miért nem zavarják el a verebeket? Ott csiripelnek egész nap, feltételezem a dolgukat is az áruházban végik. Ebbe belegondolva a gyomrom felfördul. Miért nem szerelnek fel madárriasztó készüléket. Tudtommal a keletibe is tettek és eltűntek ezek a haszontalan jószágok. :confused:

Vagy betelepítenek pár macskát :)
MCSE+M/S, MCITP

#1075 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 14:16

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 22., csütörtök - 8:55

Tudtommal a keletibe is tettek és eltűntek ezek a haszontalan jószágok. :confused:

Ember a haszontalan, nem az állat.  :omg:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1076 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 08:55

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 22., csütörtök - 9:55

Ha csak ettől fordul fel a gyomrod akkor jó mert nem tudsz a többi dologról, hogy mi történik a hátul ahol nem látod  ;) Lehet akkor be sem mennél ilyen multikba élelmiszert venni.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#1077 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 02:42

Január elején volt "szerencsém" bekerülni a Tesco műszaki osztályára Kaposváron. 3 hónap próbaidő, kőkemény 62ezer kp + 4500ft kajajegy. Mindezért 3 műszak - beleértve az éjszakát is - robot ezerrel, nincs megállás, leülés, félórás kajaidő ledolgozandó de természetesen nem lehet mindig azt sem kihasználni teljesen. A rendszer legtöbb hibája természetesen a pirospólósokon csapódik le, ahogy rajtam is, de én nem panaszkodtam. Majdnemhogy jól éreztem magam, tetszett, hogy végre olyan munkám van, ahol nem kell állandóan az órámat lesnem, hiszen végig pörgés van és nagyjából az érdeklődési körömnek megfelelő dolgokkal foglalkozhatok - pl hűtők cipelése át a vevőtéren  :Đ. Erre tegnap este, az utolsó márciusi munkanapom utolsó előtti órájában megkapom a papírost, hogy bocs, de "azonnali hatállyal" húzzak a búsba. Indoklás: kell a hely egy régi kolllégának, aki vissza akar jönni. Persze a szerződés szerint indokolni sem kellene, de azért ez kicsit erős. Az ov-m szerint sem én voltam a leggyengébb láncszem az osztályon, de hát a próbaiő az próbaidő. Komolyan, koszos 60 rongyért kitettem a lelkemet, sokak szerint értettem is a dolgomat és a vége még is ez lett!!!  :mad: Tesco :boa:

#1078 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 05:47

Idézet: vatom - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 3:42

Január elején volt "szerencsém" bekerülni a Tesco műszaki osztályára Kaposváron. 3 hónap próbaidő, kőkemény 62ezer kp + 4500ft kajajegy. Mindezért 3 műszak - beleértve az éjszakát is - robot ezerrel, nincs megállás, leülés, félórás kajaidő ledolgozandó de természetesen nem lehet mindig azt sem kihasználni teljesen. A rendszer legtöbb hibája természetesen a pirospólósokon csapódik le, ahogy rajtam is, de én nem panaszkodtam. Majdnemhogy jól éreztem magam, tetszett, hogy végre olyan munkám van, ahol nem kell állandóan az órámat lesnem, hiszen végig pörgés van és nagyjából az érdeklődési körömnek megfelelő dolgokkal foglalkozhatok - pl hűtők cipelése át a vevőtéren  :Đ. Erre tegnap este, az utolsó márciusi munkanapom utolsó előtti órájában megkapom a papírost, hogy bocs, de "azonnali hatállyal" húzzak a búsba. Indoklás: kell a hely egy régi kolllégának, aki vissza akar jönni. Persze a szerződés szerint indokolni sem kellene, de azért ez kicsit erős. Az ov-m szerint sem én voltam a leggyengébb láncszem az osztályon, de hát a próbaiő az próbaidő. Komolyan, koszos 60 rongyért kitettem a lelkemet, sokak szerint értettem is a dolgomat és a vége még is ez lett!!!  :mad: Tesco :boa:

Öregem, nahát! Sajnálom, tényleg! Mondjuk Budapesten fél nap alatt lenne minimálbéres állásod, de Kaposváron gondolom ez nem olyan egyszerű.
:(
Business as usual. We fucked up everything.

#1079 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 06:22

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 5:47

Öregem, nahát! Sajnálom, tényleg! Mondjuk Budapesten fél nap alatt lenne minimálbéres állásod, de Kaposváron gondolom ez nem olyan egyszerű.
:(

Köszönöm és gondoltam is már rá, hogy "elhagyom a várost" csak hát nekem itt elég a minimálbér, mert van elég sok maszek melóm, de mi lenne ha csak ebből kellene megélnem... :confused:

#1080 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 08:54

vatom, latod mondtam en neked, hogy senki se huzza ott sokaig, akar igy, akar ugy. :( Undormany az a hely. :eek:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.