HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#1101 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 11:08

azért Plus se kutya, bedühödtem, hogy 3 elérhető boltban sincs (nem is szállítottak) az újságban lévő Puma szemüvegből, nosza fölhívom a vevőszolgálatot, 265-5050, ótómata felveszi, közli, hogy a beszélgetést felveszik, mondom OK, kattanás, megszólal egy borízű hang németül, hogy hagyjak üzenetet.
Ügyes!
:D
Business as usual. We fucked up everything.

#1102 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 11:42

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 12:08

azért Plus se kutya, bedühödtem, hogy 3 elérhető boltban sincs (nem is szállítottak) az újságban lévő Puma szemüvegből, nosza fölhívom a vevőszolgálatot, 265-5050, ótómata felveszi, közli, hogy a beszélgetést felveszik, mondom OK, kattanás, megszólal egy borízű hang németül, hogy hagyjak üzenetet.
Ügyes!

megnyugtatlak a nálunk lévő plusban sincs belőle... nem is volt :rolleyes:

#1103 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:09

Rejtett kamerás óriásbotrány a Tescónál és a Sainsburysnél

Szoval a briteknel sem hus az, ami annak latszik...

#1104 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 19:21

Puma napszemuveg ugyeben tessek bejelentest tenni a gvh-nal, szeretik az ilyet nagyon...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1105 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 23:47

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 23:44

+1. Windows MF?

ezek után inkább menekültem a számtech részegből...

Próbáljunk ki egy olyan spéci szakterületet, amiben nem ismered a rövdítéseket, aztán 20 órás műszak után faxolok Neked egy ilyen anyagot, amiből lehetőleg minél hamarabb üsd össze a kiakasztanivalót. Utána lehet meglepődni, mikor a pöttyös a betűt ö-nek írják...
Make love not Wor.

#1106 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 07:33

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 12:08

Ügyes!

Hát igen, én eddig az utóbbi években talán 3 féle "műszaki" dolgot akartam venni a Plusban, egy sem volt (hűtős-fűtős Orion álló ventilátor, akciós márkás AA-akksik, meg nem tudom még mit)

#1107 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 12:53

Februárban vettem egy nagy levegőt, majd egy Chipsy nevezetű csodát a Tescoban. Gondoltam, hogy egy próbát megér, legfeljebb nem veszek ilyet többet. Nos mi tagadás, eléggé meglepett ez az adat chips. Felkészültem, hogy több só lesz benne, mint chips; felkészültem arra is, hogy esetleg gyomorrontással is végződhet, a lelkem mélyén azért reménykedtem. Lehet, hogy mégiscsak megtaláltam a Chiot (azé' a Pringles nagy feladat lett volna) helyettesítő, olcsóbb versenytársat. Az első szem után értetlenkedve megnéztem ismét a lejárati dátumot, de még sok hétig "jó" volt. Fejvakarva egy második próbát tettem, hátha csak belenyúltam a 'jóba'. Itt máris kiderült, hogy a teljes zacskó ehetetlen, avas, undorító és kimoshatatlan ízt hagy a jobb sorsra érdemes nyelvemen. Hiába, oda a lengyel-magyar jóbarátság. Részemről mindenképpen. :)
Hogy miről jutott ez éppen most az eszembe? A napokban megkaptam a Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc – Biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
Minőségellenőrzési és Takarmány – felügyeleti Osztály levelét. Nem, én sem tudtam róla, hogy ilyesmi is létezik. Nemes egyszerűséggel az FVF-nek címeztem egy panaszlevelet anno.

Ez állt a levélben:

Idézet

Az FVF illetékességből átküldte Igazgatóságunkhoz a CHIPSY Sós burgonyachips 150 g-os termék minőségét kifogásoló fogyasztói panaszát. Az e-mailben megjelölt áruházban helyszíni ellenőrzést végeztünk, a 2007.05.16-i lejáratú terméket már nem találtuk, így mintát vettünk a 2007.05.24-i minőségmegőrzési idejű termékből. Az analitikai vizsgálatok végeztével megállapítottuk, hogy a vizsgált minták emberi fogyasztásra alkalmasak a hatályos jogszabályok értelmében, ellenben minőségük nem felelt meg az élelmiszerekről szóló törvény előírásainak, ezért a forgalmazó terhére minőségvédelmi bírságot szabtunk ki.

Hurrá! A bűnösök meglakoltak, kénytelen lesznek újabb cselekhez folyamodni, hogy behozzák az elvont profitot. Feltehetően ezt is -többek között- nekem kell majd megfizetnem, de sikerélményem van. Dávid ha nem is győzte le, de majdnem kétvállra fektette Góliátot. Ezentúl mindig veszek valami kétes élelmiszert, hogy újra és újra visszavágjak a sok elszenvedett átverésért. A gyomrom és az ízlelőbimbóibat a köz javára ajánlom. Kis harapás az emberiségnek.. vagy hogy is.. :think:

A levél utolsó mondatára kicsit elszégyeltem magam:

Idézet

Bejelentését köszönjük, további tudatos vásárlást kívánunk!

Lesütöttem a szemem, és visszatoltam a virtuális borítékjába az emailt. Tudatos vásárlás? Végülis ki az, aki ilyen gyanús nevű, gyanús árú chips-et vesz meg? Aki tudatosan keresi az ételmérgezést, vagy esetleg aki, eléggé el nem ítélhető módon, megpróbál kevesebbet költeni?
Olcsó chipsnek híg a leve. A valamivel drágább Lays, Chio stb termékeket legalább meg lehet enni, ha már kifizettük. A semmi féláron is meglehetősen drága, úgyhogy a Chipsy chipet az élvezeti cikkek közé, a nem-megengedhető kategóriába soroltam.

És ezekből milyen tanulságot lehet leszűrni? Három napos hétvége előtti délután hiába adnak melót, ha a francnak sincs kedve dolgozni! Inkább elverem az idő valahogy! :Đ

ui: A történet nem a fantázia szüleménye, tehát ha szereted a családod, ne vegyél nekik ilyen chip-et.  ;)
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1108 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 15:03

Picur: :up:

Utánanéztem ennek a hivatalnak (szervezetének), tök jó nevű emberek dolgoznak ott :)

Dr. Édes Géza igazgató

Dr. Titkos Attila igazgató

Büdi János igazgató

:)

#1109 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 16:09

Idézet: Kory - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 15:03

[...]tök jó nevű emberek dolgoznak ott :) [...]

Van aki erre a pályára születik!  :cool:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1110 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 00:04

Tescós termékek közül van amit szerettek?

Nekem bejön a tescós ropi meg perec...ezeket tonnaszámra eszem néha. Meg lehet ferde az ízlésem, de a tescós baromfi felvágott se rossz. Mármint ízre tényleg jó.

Meg még pár joghurt van, ami említésreméltó. De a többi tényleg gáz.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1111 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 21. 09:57

Nekem meg (visszatérve egy kicsit korábbi dologhoz):
Yaplan-párna, Yifitorony, Yrappissta sajt, Yr Oetker pizza és még sorolhatnám.
A budaörsiben legalábbis időnként az árúválaszték felének a neve Y-nal kezdődik. Ez azé má nem legépelés.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1112 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 14:00

Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 10:57

Nekem meg (visszatérve egy kicsit korábbi dologhoz):
Yaplan-párna, Yifitorony, Yrappissta sajt, Yr Oetker pizza és még sorolhatnám.
A budaörsiben legalábbis időnként az árúválaszték felének a neve Y-nal kezdődik. Ez azé má nem legépelés.

Az akciós termékeket jelölik így. A Tescoban meg X-el kezdődnek.

Szvsz.

#1113 Felhasználó inaktív   bundas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 11:41

Tescoban inkább a kifutó termékek Xesek
Érdemes rájuk vadászni.

#1114 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 24. 07:30

Kifutó termék lenne a pizza és a sajt? Vagy csak valaki képtelen tisztességesen használni a cimkenyomtatót. És ezexerint még a betű se 1séges.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1115 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 11:44

Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. jún. 24., vasárnap - 8:30

Kifutó termék lenne a pizza és a sajt? Vagy csak valaki képtelen tisztességesen használni a cimkenyomtatót. És ezexerint még a betű se 1séges.

Miért, te is érdekesen írtad az utolsó mondatod  :Đ  Mi az hogy ezexerint meg 1séges? Ugyanolyan rossz mint a tescos  :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1116 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 08:57

Idézet: Kory - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 16:03

Picur: :up:

Utánanéztem ennek a hivatalnak (szervezetének), tök jó nevű emberek dolgoznak ott :)

Dr. Édes Géza igazgató

Dr. Titkos Attila igazgató

Büdi János igazgató

:)

:nevet:

#1117 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 08:58

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 1:04

Tescós termékek közül van amit szerettek?

Nekem bejön a tescós ropi meg perec...ezeket tonnaszámra eszem néha. Meg lehet ferde az ízlésem, de a tescós baromfi felvágott se rossz. Mármint ízre tényleg jó.

Meg még pár joghurt van, ami említésreméltó. De a többi tényleg gáz.

A tejük is jó szerintem. :up:

#1118 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 09:16

+ a kukoricakonzerv.  :)
Jellemzően a tesco sajátmárkás cuccait nem szoktuk vásárolni. Biztosra megyünk alapvető élelmiszereknél (pl. sör  ;)  :cool:)

#1119 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 14:01

Teszkós könyvet olvastátok?  :)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1120 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 14:30

Multkor ittam teszkos joghurtot, epres/bananos volt, egesz fincsi, bar nem teszko gazdasagos cimke diszelgett rajta. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.