HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 13. 11:53

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 1:49

A procit/memóriát kiszedték, az egyik PCi és az ISA slot el van görbítve, és amint látszik a meghajtókat is ki akarták szedni. :)

Valamikor 2000 környékén lehetett a Slot1-ből kiindulva.

A linkelt oldalra 2004 februárjában került.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#542 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 13:26

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 1:49

A procit/memóriát kiszedték, az egyik PCi és az ISA slot el van görbítve, és amint látszik a meghajtókat is ki akarták szedni. :)

Valamikor 2000 környékén lehetett a Slot1-ből kiindulva.

Én azt mondanám, hogy nem eladásra szánt masina, hanem valamelyik pénztár alatt kerreghetett esetleg
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#543 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 14:33

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 22:20

Megmutatom szívesen a munkahelyi gépemet belülről, az is hasonlóképpen nézhet ki, pedig alig hat órája kapcsoltam ki :)

Vegulis ha jol belegondolok a slot1 kivetelevel az en melohelyi gepem is rendelkezik mindegyikkel ;) Amugy a vga kartyat is lenyultak a kepen lathato gepbol, ha jol latom... :)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#544 Felhasználó inaktív   warfare 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 11:49

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 1:42

második képen elég érdekes feje van jobb szélén  :)

Ilyen egy igazi harcos, elszánt és semmi sem állíthatja meg :)

#545 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 15:36

Mivel az MM-es topic zárva ezért ide írom. Inkább amolyan érdekesség.

Most délután a postaládából kihalásztam egy MM-es szórólapot, és valami belső késztetés miatt belenéztem. Az "akciós" PC kátékoknál megakadtam, mikor a Spellforce 2 CE edition doboz képe mellett ott virított a 9990-os ár. Gondoltam egy nagyon és mint a villám az MM-ben termettem, ám legnagyobb csalódásomra, csak nem olyan hülyék, sajnos a sima SF 2 kerül 9990-be, a CE nem is volt kint. Pedig, de örültem volna neki, ha tényleg benézték volna a CE árazását.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#546 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 18:33

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 21:46

És az ilyenek szavazhatnak. :D

Az csak hagyján, hogy szavazhatnak, de gyereket is nevelnek :Đ

A képekről megesküdtem volna, hogy nálunk készültek. A kopasz, torzarcú egy virtigli teszkó-magyar is lehetne. Azért azt én sem értem, hogy néhány ezer forintért vagy zlotyiért, vagy néhány száz euróért, miért képesek kivetkőzni emberi mivoltukból... Ezt magyarázza el már nekem valaki.. :think: Ennyire könnyen manipulálható a többség?
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#547 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 06:37

Ennyire, nem véletlen, hogy a pártokl sem az értelmiség meggyőzésére mennek rá a kampány vége felé, hanem a tömegre, mert azt sokkal könnyebb manipulálni, nem véletlen, hogy minden boltban 50% kedvezmény meg végkiárusítás van...

#548 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 06:42

Sajnos nem egészen idetartozik. Bár végülis az Madaras Tesco.  :Đ

Szóval itten a budaörsi Auchan-ban, találtam 3 hete talán, egy mosolyra fakasztó terméket.
Ami egyébként egy 44db-os Porcelán szett volt. Illusztrálnám a kinézetet, sötét zöld alapon a tartalom, illetve a feljebb ormótlan nagy narancssárga betűkkel a következő állt:

44DB-OS PORCELÁN KÉSLET

Nem, nem gépeltem el.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#549 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 08:16

Megbüntették a Tescót
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#550 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 09:08

Idézet: zako - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 8:16

Kíváncsi vagyok, nekem mit ítélne a bíróság, hogy ha mondjuk egy három körös állásinterjú után mégse vennének fel, és perelnék. :rolleyes:  :omg: (Azzal az indoklással, hogy mivel a legutolsó körbe is bejutottam, azt éreztették velem, hogy fel vagyok véve, és helyettem egy romát alkalmaztak, szóval hátrányos megkülönböztetés áldozata vagyok.)

Vicc.

#551 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 11:10

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 7:42

Sajnos nem egészen idetartozik. Bár végülis az Madaras Tesco.  :Đ

Szóval itten a budaörsi Auchan-ban, találtam 3 hete talán, egy mosolyra fakasztó terméket.
Ami egyébként egy 44db-os Porcelán szett volt. Illusztrálnám a kinézetet, sötét zöld alapon a tartalom, illetve a feljebb ormótlan nagy narancssárga betűkkel a következő állt:

44DB-OS PORCELÁN KÉSLET

Nem, nem gépeltem el.  :Đ

Te, azt biztos, hogy az áruházban írták rá?
Gondolkoztál már ma?

#552 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:06

Vettem ma egy 512-es CF kártyát. Garipapír, számla, minden rendben, egyedül a kis chipet felejtették el leszedni. Szokásos szombati csúcsforgalom, ballagok kifele, erre bejelez a kapu. Égtem, mint a benzines rongy :D

#553 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:16

Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 9:08

Kíváncsi vagyok, nekem mit ítélne a bíróság, hogy ha mondjuk egy három körös állásinterjú után mégse vennének fel, és perelnék. :rolleyes:  :omg: (Azzal az indoklással, hogy mivel a legutolsó körbe is bejutottam, azt éreztették velem, hogy fel vagyok véve, és helyettem egy romát alkalmaztak, szóval hátrányos megkülönböztetés áldozata vagyok.)

Vicc.

Hm, ezt a háromkörös állásinterjús, tesztkitöltögetős dolgot velem is eljátszották, az utolsó körben hárman maradtunk, hát nem az egyik területi igazgató nevelt lányát vették fel?  :eek: Utólag egyébként örülök, hogy nem engem választottak.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#554 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:27

Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 10:08

Kíváncsi vagyok, nekem mit ítélne a bíróság, hogy ha mondjuk egy három körös állásinterjú után mégse vennének fel, és perelnék.

Szerintem zengene a hahotától az épület. :)

#555 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:38

Kábé. :D

#556 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 15:15

Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 12:38

Kábé. :D

nembaj Etele, majd szépen megalapítjuk a magyar kisebbségi önkorikat is lassan :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#557 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 15:23

Lassan az lesz. :Đ

Na de most komolyan, ez a Tesco per egy bohózat. :( Azt vesznek fel, akit akarnak (bár én is rühellem őket, de ez nem változtat azon, hogy megadjuk az ördögnek, ami az ördögé). Nehéz állást találni, megalázó is tud lenni egy állásinterjú-kör, de ez van. Én se követelek magamnak kártérítést, hogyaszondja' hogy "akit felvettek, barna szemű volt, az enyém kék, azanyátokkiskésit". :rolleyes:
Ez már megint a tipikus átesés a ló túloldalára.
Ha van bizonyítéka arra, hogy azért nem vették fel, mert roma, akkor jogos a dolog, itt a cikk szerint erről szó sincsen.
Köv. kör az lesz, hogy a buzik is perelnek, ha nem veszik fel őket a kiszemelt állásra (úgyis Másság Alapítvány volt az értelmi szerző jelen esetben is, ha jól látom). :Đ

Mielőtt elragadnak az indulatok, abba is hagyom a téma taglalását. :smoker:

#558 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 15:39

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 16:15

nembaj Etele, majd szépen megalapítjuk a magyar kisebbségi önkorikat is lassan :D

Nem kell.
Úgyis kiküldözgették mostanában a népességnyilántartói lapot, jelölje be mindenki, hogy roma, aztán rögtön nem lesz kisebbség, nem lesz több joga sem, ha mindenki az.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#559 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 17:00

Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 16:23

Na de most komolyan, ez a Tesco per egy bohózat. :(

Mennyi is volt akkor a Tesco penztarosok netto fizuja? 60-70k?

Szoval most a perben megiteltek a nonek ~4-5 havi munkabert, csak a szarmazasa miatt, holott 1 percet sem dolgozott.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 05. 27. 17:05 -kor

#560 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 17:08

Amerikában ez már 15 éve így van, már csak négert mernek felvenni ha van a jelentkezők között egy állásra, mert különben perli a céget, hogy őt azért nem vették fel mert.

Sajnos úgy tűnik ide is elért ez a szarság, a legutolsó csürhe romát is felveszik majd a normális emberekkel szemben mert fosnak a pertől.  Ez van kinnt is, meg lehet kérdeni azokat, akik kinn éltek/ ott élnek most is.

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.