Idézet: jrpryv - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 22:07

Az első konzekvencia a kártyával kapcsolatban, hogy a gyári hűtésnek mennie kell, kiszavazom a házból.
 A hangjával nincs semmi baj, el sem tudom mondani milyen isteni érzés a 7600GT sívítása után. Viszont a teljesítménye....
 A hangjával nincs semmi baj, el sem tudom mondani milyen isteni érzés a 7600GT sívítása után. Viszont a teljesítménye....  SZVSZ idle és load között ne legyen már majd 30 foknyi különbség
 SZVSZ idle és load között ne legyen már majd 30 foknyi különbség  Az idle 41-42 fok még elmegy, de hogy felmegy 70 fokra 15 percnyi játék után, az azért már gáz.
 Az idle 41-42 fok még elmegy, de hogy felmegy 70 fokra 15 percnyi játék után, az azért már gáz.  A kérdés csak az, hogy mit vegyek helyette.
   A kérdés csak az, hogy mit vegyek helyette.  Eddig mindíg a Silencer mellé tettem le a voksot, mert kivezeti a hőt a házból ami fontos szempont és emellett 10-15 fokkal jobb volt mint a gyári hűtők, viszont mostanában azt látom, hogy mindenki Zalmant használ, ez ennyivel jobban hűt?
 Eddig mindíg a Silencer mellé tettem le a voksot, mert kivezeti a hőt a házból ami fontos szempont és emellett 10-15 fokkal jobb volt mint a gyári hűtők, viszont mostanában azt látom, hogy mindenki Zalmant használ, ez ennyivel jobban hűt?  Melyiket javasoljátok és miért? Előre is köszi.
 Melyiket javasoljátok és miért? Előre is köszi.  

Az a 70 fok nem annyira gáz, ha nem tuningolsz, akkor nem muszáj cserélni. Amúgy Silencer ajánlott, jobb mint a VF700CU, és olcsóbb is talán

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

Mindössze 8 fokkal hűvősebb terhelve (6 fokkal alapon), mint a szimpla alu gyári hűtő. Azért egy ~7 ezer forintos full réz hűtőtől többet várnék.
 Mindössze 8 fokkal hűvősebb terhelve (6 fokkal alapon), mint a szimpla alu gyári hűtő. Azért egy ~7 ezer forintos full réz hűtőtől többet várnék. 
 Így már azért -10 fok a különbség, ami szebben hangzik, bár sokat nem jelent.
  Így már azért -10 fok a különbség, ami szebben hangzik, bár sokat nem jelent.