HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali dvd felvevő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali dvd felvevő Milyet érdemes, tesztek esetleg? Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Rlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 02. 17:47

Idézet: F.B. - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 15:45

Pana felvevő tulajdonosok! Azt szeretném kérdezni, hogy valóban nem lehetséges gyorsmásolás, ha kivagdostam a reklámokat az anyagból? Én így értettem a használatiját több Pana típusnak is, ha így van, az elég baj!  :reklamacio:  Tehát vagy gyorsmásolom a filmet a végleges lemezre, és akkor benne maradnak a reklámok, vagy vacakolok valós időben!!?? Az én Pio-m pár perc alatt átnyomja a szerkesztett anyagot!  Második készüléken gondolkodom, és ez szempont volna a számomra. :confused:   Más márkáknál mi a helyzet?

Lehet a Panasonic felvevőkkel is gyorsmásolni a vágott anyagot. Valamit félreértettél.

#602 Felhasználó inaktív   spirit777 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:43

Nemrég vettem egy Pioneer DVR-440 merevlemezes dvd-írót és tanácsra lenne szükségem, hogyan tudom működtetni a Pause Live Tv funkciót.
Magyar használatit többször vévigböngésztem már, de nem tudtam megoldani a problémát. Mindig azt a hibaüzenetet írja ki, hogy : Cannot complete this operation now.
Adjanak tanácsot, mit tehetnék, antenna kábel egyből a recorderbe van kötve.

#603 Felhasználó inaktív   F.B. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 12:40

Idézet: Rlaci - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 17:47

Lehet a Panasonic felvevőkkel is gyorsmásolni a vágott anyagot. Valamit félreértettél.

OK, köszi! :up:

#604 Felhasználó inaktív   borbasi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:24

Panasonic DMR-ES 35V tipusu DVD-író VHS kombót akarok venni.

Annyi lenne a kérdésem ha valakinek van ilyen lejáccója vagy újjabb 2006os Panasonic iró modelle hogy hogyan szereti az irott lemezeket ?? Gondolok itt a rosszabb lemezekre főleg pl Princo :), Ridata, traxdata, arita, de akár TDK philips, verbatim...stb. ???

Lejácca ezeket a médiákat vagy szaggatva ? Nyilván DVD-Filmekre gondolok...

Szal mik a tapasztalatok ezen a téren.

Esetleg más érdekes infot is szivesen veszek.

Köszi előre is a segítséget.

#605 Felhasználó inaktív   szepi23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 08:13

Idézet: spirit777 - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:43

Nemrég vettem egy Pioneer DVR-440 merevlemezes dvd-írót és tanácsra lenne szükségem, hogyan tudom működtetni a Pause Live Tv funkciót.
Magyar használatit többször vévigböngésztem már, de nem tudtam megoldani a problémát. Mindig azt a hibaüzenetet írja ki, hogy : Cannot complete this operation now.
Adjanak tanácsot, mit tehetnék, antenna kábel egyből a recorderbe van kötve.

Szia!
A pause live TV csak scarton keresztül működik. És abban az esetben, ha a TV támogatja az adatkommunikációt a scarton keresztül (ez is jellemzően az 1-es scart csatlakozó, ha több van). Thomsonnál azt hiszem nextvlink-nek hívják, Panasonicnál Q-link, stb... Nálam Thomson TV és DVR-440-el működik és használom. Igaz, hogy az üzembehelyezésnél a DVD író a TV-től kérdezte le a csatornákat, tehát a kiosztás ugyanaz mind a kettőn. Nem tudom, hogy kell-e ez a funkció működéséhez, csak egy ötlet.

#606 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 09:57

Samsung írókról vkinek van vmilyen tapasztalata?
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#607 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:35

Idézet: Jaeger - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 14:02

Amire viszont még mindig nem kaptam választ (pedig nagyon szeretnék  ;)), hogy a PIO felvevők settopbox vezérlő képessége pontosan mit takar...

Normal rs232 -es port van a hatuljan, szerintem elsosorban nem tole, hanem a settopboxoktol fugg mit lehet...

Minden esetre amikor a digitv indult, felhivtam oket, es megkerdeztem, hogy tudja ezt a settopbox e vagy sem, azt mondtak nem tartjak valoszinunek, hogy mukodne (ufsz. -os volt, szoval lehet huleseget beszelt, passz)...

Masrest (na ez lehet huleseg lesz, mert nem vagyok teljesen kepbe, masnem majd javitotok) kerdeztem, UPC -tol, digitvtol, antennadigitaltol, hogy erdemes e digitunneres dolgokat venni. Azt mondtak teljesen felesleges, mert egy reszukbe nem helyezheto kartya, amelyikbe meg megis az sem jo, mert az o kartyaik csak a sajat settopboxaikba fognak mukodni... (ha valami huleseg ebbe javitsatok plz!)

Szerkesztette: Vertigo 2007. 01. 08. 11:38 -kor

#608 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 08. 16:34

Yááááj. Naszóval, lehetőségem van hozzájutni valamelyikhez:

http://www.avplanet.hu/DMR-EH56

http://www.jvc-online.hu/product_info.php?...products_id=300

Elsőnél kihangsúlyozzák a TBC-t, másodiknak viszont van 1394 kimenete, ami nekem jól jönne. Itt azért jobban hozzáértők is megfordulnak, márkában meg mindig JVC/Pana felé húzott a szívem, de meg lehet győzni.
Make love not Wor.

#609 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 03:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 16:34

Elsőnél kihangsúlyozzák a TBC-t, másodiknak viszont van 1394 kimenete, ami nekem jól jönne. Itt azért jobban hozzáértők is megfordulnak, márkában meg mindig JVC/Pana felé húzott a szívem, de meg lehet győzni.

Bááá, Panasonic meg ír +/- lemezt, JVC csak mínuszost. Persze mire használnám a pluszt. A végén nem veszek semmit, vagy kettő közül a Pioneert választom  :D
Make love not Wor.

#610 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 07:00

Tudomásom szerint a JVC DR-MH200 IEE1394 felülete csak bemenet. Kimenet (kétirányú) a DR-MH300 típusban van. A magyar műszaki infonál az MH200-asnál el van írva a DV. Az eredeti angol infoban csak bemenetről van szó. Ha kimenet is kell akkor javaslom a 300-ast mely DV formátumban is képes HDD-re rögzíteni.

#611 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 08:21

Kedvenc boltom azt mondta, felejtsd el a jvc-t, ez elég régi modell már.

#612 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 08:29

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 8:21

Kedvenc boltom azt mondta, felejtsd el a jvc-t, ez elég régi modell már.

Hát azért a DR-MH300 és a DR-DX5 (HDD/DVD/MiniDV) nem semmi készülékek  :D

Nekem Pioneer DVR-520 van de ha most vennék felvevőt akkor a választásom biztos, hogy a DR-MH300 típusra esne.

#613 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 08:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 3:27

Bááá, Panasonic meg ír +/- lemezt, JVC csak mínuszost. Persze mire használnám a pluszt. A végén nem veszek semmit, vagy kettő közül a Pioneert választom  :D

Ja és még valami. Tudomásom szerint egyik Panasonic sem hajlandó DV-n PC-vel kommunikálni.

#614 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 08:57

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 8:29

Hát azért a DR-MH300 és a DR-DX5 (HDD/DVD/MiniDV) nem semmi készülékek  :D

Itt a 200-asról volt szó eddig, habár most nézem, a 300as sem kerül sokkal többe.

#615 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 11:11

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 8:57

Itt a 200-asról volt szó eddig, habár most nézem, a 300as sem kerül sokkal többe.

Azé +30%, meg a 200-as is megüt egy "bizonyos lelki határ" összeget. De ha olyan marha jó, akkor fejem még egy kört a szponzorom  :D
Make love not Wor.

#616 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 11:32

Vélemény a Sony RDR-HX520-as íróról (80 GB)? Most 69.990 Ft-ba kerül:

http://tesco.hu/prod...232b6abac3814c6

Szerkesztette: Kory 2007. 01. 09. 11:32 -kor

#617 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 11:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 11:11

Azé +30%, meg a 200-as is megüt egy "bizonyos lelki határ" összeget. De ha olyan marha jó, akkor fejem még egy kört a szponzorom  :D

Töltsd le a JVC-től a user guide-ot és nézd át, hogy neked mennyire jönne be ez a készülék.
http://www.jvc.co.uk...load.php?type=2

#618 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 11:42

Idézet: Kory - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 11:32

Vélemény a Sony RDR-HX520-as íróról (80 GB)? Most 69.990 Ft-ba kerül:

http://tesco.hu/prod...232b6abac3814c6

Nem tud tömörítetlen (PCM) kísérőhangot rögzíteni, viszont tud HQ+ (15Mbps) módot a HDD-re. Persze a 15Mbps bitrátájú MPEG2 nem írható DVD-re (DVD-n 9.8Mbps a max.) de ha szerkesztés miatt valósidejű másolással azaz újratömörítve megy az anyag DVD-re akkor az adja a legjobb minőséget ha a HDD-n HQ+ módban van rögzítve az anyag.

#619 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 09. 11:46

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 11:42

Nem tud tömörítetlen (PCM) kísérőhangot rögzíteni, viszont tud HQ+ (15Mbps) módot a HDD-re. Persze a 15Mbps bitrátájú MPEG2 nem írható DVD-re (DVD-n 9.8Mbps a max.) de ha szerkesztés miatt valósidejű másolással azaz újratömörítve megy az anyag DVD-re akkor az adja a legjobb minőséget ha a HDD-n HQ+ módban van rögzítve az anyag.

Értem köszi az infót, nekem a PCM nem igazán kellene. Most még az LG RH177 lenne ugyanilyen áron.

Nincs róla túl sok infó a neten, még az mpeg4-players fórumon se. Az LG-kről elég sok infót találtam, pl. az tetszik bennük, hogy lehet gyakorlatilag bármilyen lemezről átmásolni pl. DivX filmet HDD-re és megnézni.

Egy barátomnak van korábbi típusú LG, és a tuner-része is nagyon jó!

Szerkesztette: Kory 2007. 01. 09. 11:56 -kor

#620 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:50

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 11:33

Töltsd le a JVC-től a user guide-ot és nézd át, hogy neked mennyire jönne be ez a készülék.
http://www.jvc.co.uk...load.php?type=2

Az a vaj, hogy tapasztalat nincs benne, userguide meg nem hinném, hogy jó valamire. De én bízom az ízlésedben, csak az a +30% küvecs ne lenne. Affene.

Teszteket nézegettem, mindenki tudja, hogy összevissza beszélnek, valaki ismerős itt fikázza, hogy yáááj, JVC-t azt ne vegyél, mert ne vegyél, én meg speciel az alap Sony cuccoktól hányok, mert jobbrészt bazári vacak egy csomó belépő szintű modell, oszt fele annyiért pld. házimoziban a Samu még jobban is szól.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.