HWSW F1 bajnokság 2006-os bajnoki szezon
Elküldve: 2006. 06. 20. 08:27
Figyelem, mindenki! A magyar nagydíjra szervezek egy online funrace-t. Természetesen attól még a bajnokság megy ahogy szokott.
Feltételek, szabályok:
Versenytáv: 50%
Gumikopás: 2X
Benzinfogyasztás 2X
Assistance: szokásos - blokkolásgátló, kipörgésgátló, váltó és kuplung.
Zászlószabályok élnek. Ha valakinek nem lenne tiszta: sárga: veszély, előzni tilos. Kék: sokkal gyorsabb autó jön mögötted, engedd el. Fekete: Irány a box, versenyből kizárva. Kockás: Mákod van
Ha valaki kap büntit (stop & go, stb) szabály szerint le kell tölteni.
A replay el lesz mentve, aki barbár módon lökdösi ki a többieket, az esetleges következő funrace futamon nem vehet részt.
Aki kiesik, vagy kizárásra kerül valamiért, a boxba kell menni, de nem léphet le a szerverről, mert azzal ha megakasztja egy pillanatra a játékot, baleset lehet a pályán.
Futam közben csatlakozni a szerverhez nem lehet, ugyanezért. Ennek érdekében a szerver név és pass-t a nevezést leadó versenyzőknek a szerver indítása előtt 1 órával PÜ-ben (!!!) küldöm, tehát nyilvánosban nem lesz közzétéve.
Az időmérő edzés és a futam alatt a játékban chatelni TILOS, de legalábbis a lehető legminimálisabbra kell csökenteni. Engem, kivéve persze, hisz én "szervezkedek", de én is nyilván a lehető legminimálisabbat fogom pofázni.
Futam újraindítás csak akkor lesz, ha az első 10 körben legalább a mezőny fele kiesik. Aki kiesik nézze meg, hogy ő hanyadik kieső. Ha azt látja, hogy az ő kiesésével megvan a mezőny fele, chaten szóljon és indítom újra.
Időpont: augusztus 5, szombat.
Menetrend: 17:00-kor indul a szerver, szabadedzés. 17:30-tól 17:50-ig kvalifikáció. 18:00-kor rajt.
A futamra nevezni Augusztus 3. éjfélig lehet.
Szívesen veszek jobbító javaslatokat, ha vannak.
szerk.: Már most tanácsolom azoknak a csapatoknak, akiknél 2,3, vagy több autó indul, hogy egyeztessék a boxtaktikát, nehogy McDrive feeling legyen... :Đ
Feltételek, szabályok:
Versenytáv: 50%
Gumikopás: 2X
Benzinfogyasztás 2X
Assistance: szokásos - blokkolásgátló, kipörgésgátló, váltó és kuplung.
Zászlószabályok élnek. Ha valakinek nem lenne tiszta: sárga: veszély, előzni tilos. Kék: sokkal gyorsabb autó jön mögötted, engedd el. Fekete: Irány a box, versenyből kizárva. Kockás: Mákod van
A replay el lesz mentve, aki barbár módon lökdösi ki a többieket, az esetleges következő funrace futamon nem vehet részt.
Aki kiesik, vagy kizárásra kerül valamiért, a boxba kell menni, de nem léphet le a szerverről, mert azzal ha megakasztja egy pillanatra a játékot, baleset lehet a pályán.
Futam közben csatlakozni a szerverhez nem lehet, ugyanezért. Ennek érdekében a szerver név és pass-t a nevezést leadó versenyzőknek a szerver indítása előtt 1 órával PÜ-ben (!!!) küldöm, tehát nyilvánosban nem lesz közzétéve.
Az időmérő edzés és a futam alatt a játékban chatelni TILOS, de legalábbis a lehető legminimálisabbra kell csökenteni. Engem, kivéve persze, hisz én "szervezkedek", de én is nyilván a lehető legminimálisabbat fogom pofázni.
Futam újraindítás csak akkor lesz, ha az első 10 körben legalább a mezőny fele kiesik. Aki kiesik nézze meg, hogy ő hanyadik kieső. Ha azt látja, hogy az ő kiesésével megvan a mezőny fele, chaten szóljon és indítom újra.
Időpont: augusztus 5, szombat.
Menetrend: 17:00-kor indul a szerver, szabadedzés. 17:30-tól 17:50-ig kvalifikáció. 18:00-kor rajt.
A futamra nevezni Augusztus 3. éjfélig lehet.
Szívesen veszek jobbító javaslatokat, ha vannak.
szerk.: Már most tanácsolom azoknak a csapatoknak, akiknél 2,3, vagy több autó indul, hogy egyeztessék a boxtaktikát, nehogy McDrive feeling legyen... :Đ
Elküldve: 2006. 06. 20. 08:36
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 9:27
Verseny közben amúgy sem lehet csatlakozni
Az ötlet jó
Ezennel és azonnal be is jelentem az indulási szándékomat
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 06. 20. 08:41
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 8:00
legyőzte volna, ha mclarenben ült volna 
de nyilván akkor Piski sem csak sétakocsikázna
de nyilván akkor Piski sem csak sétakocsikázna
Benéztem, de elég szépen
Elküldve: 2006. 06. 20. 08:43
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 9:27
Figyelem, mindenki! A magyar nagydíjra szervezek egy online funrace-t. Természetesen attól még a bajnokság megy ahogy szokott.
Jó ötlet
Csak kár, hogy nekem ez az időpont nem jó
Elküldve: 2006. 06. 20. 09:14
Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű! Melyik pályán?!
Más: neted bírni fogja, a 20 pilótát???
ÉN IS JELENTKEZEK!
U.I. autóval ugyan azzal kell, mint a bajnokságban? Vagy mindenki egyformával? Vagy mindenki szabadon választhat?
ÉN IS JELENTKEZEK!
U.I. autóval ugyan azzal kell, mint a bajnokságban? Vagy mindenki egyformával? Vagy mindenki szabadon választhat?
Elküldve: 2006. 06. 20. 09:38
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 10:14
Nekem egyértelműnek tűnt, a Hungaroringen
Idézet
Attól félek nem leszünk huszan
Idézet
ÉN IS JELENTKEZEK!
Akkor már hárman vagyunk
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 06. 20. 09:55
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 10:14
ÉN IS JELENTKEZEK!
ÉN IS JELENTKEZEK!
Elvileg full megy a 384 upload, de jó lenne kipróbálni mostanában valamikor. Annyit tudok, hogy Flatout-ban 6 versenyzős mókát simán tudtam hostolni, akadásmentesen ment a cucc.
Amúgy úgy lehet ügyeskedni, hogy ISDN kapcsolattal (a játékban beállítható) csatlakozik mindenki a szerverhez, így kevésbé terheli a hostoló arcot.
Természetesen a Hungaroringen lenne a vidámkodás.
Javaslom, hogy mindenki a jelenlegi csapatának színeiben induljon, mert ha pl 10 ferka lesz, elég nehéz lesz mindenkinek megfelelő boxtaktikát választani.
Támogatom, hogy a törést vegyük le 50%-ra.
Elküldve: 2006. 06. 20. 12:47
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 21:53
Sziasztok.
Mostanában rámjár a rúd, összesen 15 mért kört tudtam menni. Pedig Rudi setupja annyira bejött, hogy vezetés közben vigyorogtam, mint a tejbetök. Köszi Rudi.
Az időm: 1:19,559
Mostanában rámjár a rúd, összesen 15 mért kört tudtam menni. Pedig Rudi setupja annyira bejött, hogy vezetés közben vigyorogtam, mint a tejbetök. Köszi Rudi.
Az időm: 1:19,559
Bakker, megnéztem a telemetriád és az én köröm... Az utolsó kanyarban kaptam ki, addig simán vezettem!
Elküldve: 2006. 06. 20. 13:01
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 13:47
Bakker, megnéztem a telemetriád és az én köröm... Az utolsó kanyarban kaptam ki, addig simán vezettem! 
Az a célegyenesre ráfordító, padlógázas kanyar. Ott hogyan kaphattál ki?
Elküldve: 2006. 06. 20. 13:27
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:01
Az a célegyenesre ráfordító, padlógázas kanyar. Ott hogyan kaphattál ki? 
Lecsúsztam az ívről! Túl gyorsan kezdtem, majd lassitottam, amikor te már gyorsitottál! Szal fél mp előnyből fél mp hátrány lett!
Ha ez Light meglátja...
Elküldve: 2006. 06. 20. 14:04
Skacok!
Piskinek találtam egy új engine-t, amit a következő Kanadai GP-től kellene használni! Persze ha csak Ti is elfogadjátok!
Próbáljátok ki ti is...!
Íme:
Piskinek találtam egy új engine-t, amit a következő Kanadai GP-től kellene használni! Persze ha csak Ti is elfogadjátok!
Próbáljátok ki ti is...!
Íme:
Csatolt fájl:
-
engine.ini (0byte)
Letöltések:: 20
Elküldve: 2006. 06. 20. 15:28
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:27
Lecsúsztam az ívről! Túl gyorsan kezdtem, majd lassitottam, amikor te már gyorsitottál! Szal fél mp előnyből fél mp hátrány lett!
Ha ez Light meglátja...
Ha ez Light meglátja...
Elküldve: 2006. 06. 20. 16:07
Drum, amire te gondolsz, az nem kanyar, csak egy ív:)
A kanyar az az erős jobbos.
Elküldve: 2006. 06. 20. 17:36
Idézet: pitius - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 8:33
Jaja..kipróbáltam Piski "vezethetelen" setupját Mekivel.
vezethetetlen???
igaz én a sajátommal mentem, nem azzal, de az enyém is nagyon hasonló volt... csak kicsit instabilabb és fordulékonyabb
egyébként mesélhetnétek pár szóban a kanyarokról, mert lövésem nincs hogyan vesztek be pár kanyart olyan szárnyállás mellett. az egyik az utolsó kanyar+kigyorsítás. bár ott a végén már én is ráéreztem, hogy ha pörgetem kicsit a hátulját, akkor jobban bekanyarodik.
aztán ott az első kanyar. pitius körében hihetetlen gyors, de Sub-S sem panaszkodhat. Piskiét még nem néztem. nekem ott akármit csináltam nem vette be kis gázelvétel nélkül. vagy kisodródott, vagy kitört a hátulja. pedig elég szűken próbáltam fordulni... ezzel szemben pitius replayét megnézve ámlutam csak igazán nagyot. szinte a kanyar közepéig megy csak be. én azon az íven egy jó 30-assal lettem volna lassabb.
TC override? vagy TC low?
Elküldve: 2006. 06. 20. 18:09
Idézet: Piski - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 17:07
bizony
mikor nekem 16.7-es időm volt és megnéztem Sub-S első 15.8-as telemetriáját, akkor engem is szívbaj kerülgetett, mert ugyanabban az utolsó szűk kanyarban+ kigyorsításon kaptam 9 tizedet.
pitiustól pedig még többet
nálam halálosak az ilyen kanyarok, különsen ha a pálya végén vannak. szinte soha nem tanulom meg őket.
jah: a magyar futam jó lesz. bár nekem van egy olyan érzésem, hogy 2 nap kell, mire eljutunk a restartok mellett 50%-ig. és még annyit jeleznék, hogy 512 az uploadom
Szerkesztette: vipisrac 2006. 06. 20. 18:10 -kor
Elküldve: 2006. 06. 20. 18:29
Höjj... Jelentkeznék én is az onlány versenyre! Igyexem ott lenni, de ha egyéb okokból mégsem tudok menni, akkor egyrészt szólok, másrészt észreveszitek...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 06. 20. 19:17
amúgy silverstoneban is verseny lekes volt a banda és mégsem lett semmi 
pedig ott jól ellettünk volna sztem Rudival
pedig ott jól ellettünk volna sztem Rudival
Elküldve: 2006. 06. 20. 20:52
Idézet: Piski - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 17:07
Ja, hát én egyszerű gyerek vagyok, nekem ami nem egyenes, az már kanyar.

Súgó
A téma zárva.