Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:15
Ne kezdj bele. De olyan butaság, hogy az intel is eltért az órajeltől.
Bár nem értem, ha te annyira vágod, hogy órajel/architektúra/cache alapján tudod melyik proci milyen erős - akár különböző platformokon is, akkor mi miben tudunk még neked segíteni?
Nem kötöszködni akarok, de remélem nagyjából érted mit akarok mondani... Mond azt hogy nem tetszik az amd mert ződ. De hogy mivel az órejeltől már tök független a teljesítmény és ezért ő is, intel is más számozást használ, ezért buta az amd (nem szimpi neked pontosabban), ez... hüleség szvsz.
1.) Az AMD prociknál nem vagyok tájékozott 1-2 éve még figyeltem, aztán már nem egyiket sem igazán. Most, hogy új gép vásárlását tervezem, megpróbálok utánajárni a dolgoknak. Az AMD proik kimaradtak a látókörömből, többek között az ATI VGA kártyák is. Próbálom ezeket is megnézni, de valahogy nem megy könnyen. Mielőtt kiadok pénzt egy új gépért tudni akarom jó választás-e és nem utána akarok rájönni,hogy lett volna sokkal jobb megoldás is.
2.) Igen értem. Természetesen nem tartom az AMD-t "szarnak", mert szám+a jelölése. Ezzel nincs különösebb bajom. Úgy se csak az órajel a döntő.
Szerkesztette: zserrbo 2006. 10. 28. 14:14 -kor