Közben bepróbáltam a trux-féle klienst, mert egyre alacsonyabbra ment az utóbbi időben a claimed credit hála Ákos munkásságának :Đ - és ez elvileg úgy tekergeti a benchmarkot, hogy tartson az állítólag ideális 32-höz (nem tudom, mi 32, és mi áll mögötte, de nem baj

)
Ami helyre is rakta, teljesen hasonló értékeket adott, mint másoknak, akik nem használnak optimalizált einsteint... de aztán megláttam, hogy változtatja az időt is, nem csak a benchmark értéket, úgyhogy egyelőre qka. Mert a benchmark csak egy hülye papírszám, azzal tőlem azt csinál, amit akar, de a szépséges másodperceim, azokhoz nem nyúlni!!!
szerk. ráadásul most épp a füle botját se mozdítja arra, hogy letiltom a hálózati kommunikációt, ő azért próbálkozik

wazz, ÉN vagyok a főnök, mi az, hogy nem hallgat rám? Csicska boincnak kuss, azt csinálja, amit mondok!
Szóval duplakuka. Remélem nem okozott maradandó károsodást, és most már le fog állni a háló próbálgatásával...
És arra ez se képes, hogy más projectet ütemezzen a két virtuális procira, mert ha ugyanaz fut két példányban, sokkal lassabb...
Szerkesztette: alvaro 2006. 05. 04. 07:14 -kor