Idézet: Flamaszter - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 12:07
Szerintem ha egy teljesértékű OSX-et szeretnél futtatni akkor érdemes lenne elgondolkodni egy hardware cserén.
Természetesen a legjobb alternatíva egy MAC lenne, ha van rá keret.
Ha nincs, akkor egy alaplap/proci cserét javaslok, mivel az nForce-os alaplappal a jövőben is gondjaid lehetnek.(pl. AGP grafikus kártya nem kihasználása, SATA harddiskek kezelési gondja,stb.)
Nem mellékesen pedig minden rendszer/biztonsági frissítéskor külön kell dekriptelni a file-okat AMD-re.
Pár hónapja én is lecseréltem az otthoni nForce-os desktopgépemet egy intelesre és ezek után "no more mahinálás!" , minden pöpec.
Az alaplap/proci csere, azzal, hogy a régi AMD-t is beszámolták kb.30eFT-ba került.
Ez nem egy nagy összeg és szvsz megéri.Nagyon sok gondod megoldódna.
OSX-nél az nForce nagy hátrány.
Gondolkodj el ezen.
Tudok(tudunk) ajánlani minden porcikájában működő alaplapokat.
Az egyetlen dolog, hogy miért nem tudom munkára használni az OS-t a jelenlegi konfigon,az az Adobe/Macromedia hiánya.Ez így van intelMAC-en is sajnos.
Mondjuk Photoshopra már találtam egy alternatívát ami unibin(és plugineket is kezel!), de a Macromedia az nemigazán pótolható más szoftverekkel.
Természetesen előfordulhat, hogy egy géniusz kifejleszt egy nForce drivert OSX-re
Igen teljessen igazad van, az a bajom hogy ezt a gépet most vettem és tök idegesítő lenne ha ezt most el kéne adnom, ezért a dolog ért... szerinetm egy kicsit most gyúrom még meg várok hátha lesz nforce/ati patch, ha meg nem akkor megvárom még lesz egy kis pézem erre a célra is.
De amúgy leszámítva, elég jól működik a macosom már... mondom egy kicsi videokártya para van (QE/QI) de ezt elméletileg már megoldottátok feljebb csak még nem tudtam kipróbálni, majd esete elválik. Meg a Tv kártyám, de arra is most szedtem le valami okosságot, (bár tuti kelleni fog hozz á QE)... nah majd meglátjuk.

Súgó
A téma zárva.