Apple Mac OS X x86 II.
Elküldve: 2006. 08. 03. 09:09
....MINDENHOL VAN VMI KICSI DARABJA...DE NEM TELJESEN TISZTA SZÁMOMRA..
ESETLEG MAGYARUL??....
NAGYON ÖRÜLNÉK A SEGÍTSÉGNEK!!!!
JÖHET MAILBEN IS :
kalx@freemail.hu
Elküldve: 2006. 08. 03. 09:44
Idézet: kalx - Dátum: 2006. aug. 3., csütörtök - 10:09
ESETLEG MAGYARUL??....
JÖHET MAILBEN IS :
kalx@freemail.hu
Hő te fakó!
Elküldve: 2006. 08. 06. 21:58
szeretném a segitségeteket kérni! remélem imáim meghallgattatásra találnak.
tehát a dolog ugy áll,hogy tuladok a notimon,és össze szeretnék dobni egy asztali konfigot mac-hez. Tudom,hogy lehet találni a neten hardware listákat,amelyek támogatottak,de azért mégis csak szertném ha irnátok olyan hardware-eket amelyek full támogatottak,és itthon is biztos beszerezhetőek...
Valami jobb procira gondoltam,lehetne kétmagos,ha műxik a dulacore mac alatt,mert a notimon pl nem működött...
Valami GMA 950es lapra gondoltam,ha ehhez a prochoz létezik ien,mert igazából nekem az full megfelel,és olcsó,valamint full támogatott,legalábbis a notiban működött elsőre...
Hangkari bármiylen lehet,igazából akár minél olcsóbb is lehetne,mert nem használom túl sok mindenre zenehallgatáson kivül.
Hálókari persze.
Wi-Fi nem kell bele.
Elnézést,hoyg igy nem vagyok képbe,de már évek óta nem vágom mi a helyzet az asztali gépekkel,mert notim volt mindig is,de most nincs rá szükségem,és anyagilag viszont megéri a csere...
Ha esetleg van 5letetek,hogy hol tudnám ezeket a legjobb áron beszerezni az már csak külön hab lenne a kis alma-tortámon
Köszi a segitséget előre is...
Elküldve: 2006. 08. 08. 15:34
Idézet: Nyugdijas - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 21:58
szeretném a segitségeteket kérni! remélem imáim meghallgattatásra találnak.
tehát a dolog ugy áll,hogy tuladok a notimon,és össze szeretnék dobni egy asztali konfigot mac-hez. Tudom,hogy lehet találni a neten hardware listákat,amelyek támogatottak,de azért mégis csak szertném ha irnátok olyan hardware-eket amelyek full támogatottak,és itthon is biztos beszerezhetőek...
Valami jobb procira gondoltam,lehetne kétmagos,ha műxik a dulacore mac alatt,mert a notimon pl nem működött...
Valami GMA 950es lapra gondoltam,ha ehhez a prochoz létezik ien,mert igazából nekem az full megfelel,és olcsó,valamint full támogatott,legalábbis a notiban működött elsőre...
Hangkari bármiylen lehet,igazából akár minél olcsóbb is lehetne,mert nem használom túl sok mindenre zenehallgatáson kivül.
Hálókari persze.
Wi-Fi nem kell bele.
Elnézést,hoyg igy nem vagyok képbe,de már évek óta nem vágom mi a helyzet az asztali gépekkel,mert notim volt mindig is,de most nincs rá szükségem,és anyagilag viszont megéri a csere...
Ha esetleg van 5letetek,hogy hol tudnám ezeket a legjobb áron beszerezni az már csak külön hab lenne a kis alma-tortámon
Köszi a segitséget előre is...
Asus P5LD2-VM alaplapban gondolkozz.
Minden megy rajta tökéletesen, egyedül a hangot kell egy kicsit kextelgetni.
Ez DDR2-es alaplap, PCI-E csatival tehát a későbbiekben beletehetsz egy x1600xt kártyát is.
természetesen támogatja a dual magos procikat is.
beszerzésben is tudok segíteni, ha gondolod keress meg privátban.
Elküldve: 2006. 08. 08. 16:28
NEM TUD VKI VALAMI LINKET A HANGKÁRTYA KEXTELÉSÉRŐL, AMI LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE LEÍRJA A TENNIVALÓKAT MAGYARUL??....???
--tényleg!!!
Privátban is jöhetne a kincs!
(ha ez nagy titok...)
Elküldve: 2006. 08. 08. 17:00
Idézet: kalx - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 16:28
NEM TUD VKI VALAMI LINKET A HANGKÁRTYA KEXTELÉSÉRŐL, AMI LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE LEÍRJA A TENNIVALÓKAT MAGYARUL??....???
--tényleg!!!
Privátban is jöhetne a kincs!
(ha ez nagy titok...)
Ha esetleg leírnád hogy milyen hangkártyát akarsz kextelni, minek akarod, mi a probléma vele, mi az hogy mindenhol van egy kicsi darabja, stb.
Szóval ha értelmesen kérdezel akkor szerintem lesz segítség is, de így.
Elküldve: 2006. 08. 08. 17:18
Már amit lehet kextelni....
Külföldi oldalakon már megtaláltam (tök régen), de nem volt időm vele foglalkozni.
(+az angol tudásom sem túl fényes)
Amint írtam, magyarul még nem nagyon láttam sehol érthető leírást lépésről lépésre....csak 1-1 problémát oldanak meg...de nekem(gondolom másnak is)kellene 1 general leírás a hardware-rek kextelésének menetéről..
Tudod...olyan általános vmi...
Szuper lenne.
A személyes problémám Intel 915 GUX - ALC 860-as kártyája..., de valószínű, hogy nem sokáig marad és azért lenne jó tudnom, hogyan kell majd a következőt (ami tutti nem 860-as) is kextelni...
-ez a helyzet-
köszike
Elküldve: 2006. 08. 11. 14:18
Tehát ha tudnátok segíteni hogy milyen iso-t keressek és egyáltalán érdemes-e vele kínlódni az jó lenne.
A config:
Abit TH7II-es lap
P4 2.66-os proc
256/768 mega Rambus (512 még kölcsönben van valakinél
Asus Ti4600-os VGA
Ac97-es hang illetve valami olcsó 5.1-es pci hang
Lényegében ami fontos hogy 1680-as felbontást ki tudjam belőle sújkolni és hazsnálhassam netezgetni és letölteni. Kb ennyi lenne a cél. Szóval ha fel lehet rakni kérlek meséljétek el mit keressek. Előre is köszi!
Elküldve: 2006. 08. 17. 10:50
"Nos.. van itthon egy eddig nem használt pc-m gondoltam rakok rá valamit....."
szintén zenész
segitségeteket elöre is köszönöm!
Szerkesztette: bishop.lv426 2006. 08. 17. 10:53 -kor
Elküldve: 2006. 08. 18. 19:24
Idézet: bishop.lv426 - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 10:50
"Nos.. van itthon egy eddig nem használt pc-m gondoltam rakok rá valamit....."
szintén zenész
segitségeteket elöre is köszönöm!
osx86.hu (itt érdemes körbekérdezni és nézni)
Elküldve: 2006. 08. 20. 08:40
Idézet: Sickboi - Dátum: 2006. aug. 18., péntek - 18:24
Köszi!
Elküldve: 2007. 01. 21. 09:29
Van valami amire illik figyelnem?
Lehet ezt Vmware-ben telepíteni? Próba erejéig. Ha az az emulált hardver jó neki, akkor a notim is az lesz.
Szerkesztette: FőDudu 2007. 01. 21. 09:34 -kor
Elküldve: 2007. 01. 21. 23:19
Idézet: Thoty - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 21:52
Most már igen..
Mai napon tényleg nem ment...
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2007. 01. 22. 21:41
Elküldve: 2007. 02. 05. 14:50
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy hogy kell a mac os-t úgy megcsinálni hogy el is induljon. Nemrég feltettem egy külön vincseszterre, fel is rakta de nem jött be. Amikor elindítottam valami os selector programmal, be akart bootolni, le is futott ez: http://wiki.osx86.hu...3%A9p:Pic21.jpg
viszont onnantól újraindult a gép. És ez: http://wiki.osx86.hu...3%A9p:Pic22.jpg már nem jött be. Mi lehet a baj?
A konfigom: alaplap(asus p4b533-v), processzor(2,4ghz vmi northwood de ez nem biztos viszont sse2 van benne), 512 ram, ATI radeon 9600pro, leírások szerint ennek mennie kellene.
ja és a mac az valamiféle JaS féle MAC OS X 10.4.6 tiger és a telepítőnél még külön ki is választottam a patchet a procihoz. A gépen windows is fut, viszont az másik vinyón.
Létszíves segítsetek, nagyon köszönöm előre is.
Elküldve: 2007. 02. 09. 15:10
Idézet: norbie_78 - Dátum: 2007. febr. 5., hétfő - 14:50
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy hogy kell a mac os-t úgy megcsinálni hogy el is induljon. Nemrég feltettem egy külön vincseszterre, fel is rakta de nem jött be. Amikor elindítottam valami os selector programmal, be akart bootolni, le is futott ez: http://wiki.osx86.hu...3%A9p:Pic21.jpg
viszont onnantól újraindult a gép. És ez: http://wiki.osx86.hu...3%A9p:Pic22.jpg már nem jött be. Mi lehet a baj?
A konfigom: alaplap(asus p4b533-v), processzor(2,4ghz vmi northwood de ez nem biztos viszont sse2 van benne), 512 ram, ATI radeon 9600pro, leírások szerint ennek mennie kellene.
ja és a mac az valamiféle JaS féle MAC OS X 10.4.6 tiger és a telepítőnél még külön ki is választottam a patchet a procihoz. A gépen windows is fut, viszont az másik vinyón.
Létszíves segítsetek, nagyon köszönöm előre is.
a 10.4.6-nál beszerezhetnél valami újabb telepítőkészletet.
monjduk egy 10.4.8-at

Súgó
A téma zárva.