nah, ma rászántam magam egy x600 vásárlására (Gigabyte x600 Pro 128Mb) , gondoltam jó lesz a GMA900 mellett/helyett, sajna nem jött be
- QE, CI működik, minden gond nélkül, mindenféle patch nélkül (10.4.5 SecUpd2-vel)
- felbontásváltás nem, vagyis csak bootnál (vagy a boot fájlban átírva) állítható
- szokásos ATI bug (négyzet a kurzor helyén QE-ből visszaváltás után) megvan (juteszembe, ez a bug iMac-en is van, vagy csak a hackelt driver okozza?) erre esetleg van már megoldás mousepose-n kívül?
-ami a legjobban bosszant, hogy a GammaControl -ban hiába állítom a szineket, vagy a brightness-t, nem történik semmi (GMA900-at természetesen tökéletesen be tudom vele állítani a monitoromhoz) valószínűleg azért, amiért nem lehet felbontást sem váltani System Preferences-ben
Ráadásul ez lenne a legfontosabb, mert a monitorom nem színhelyes, de lecserélni meg nincs pénzem, ha meg rendesen beállítom a színeket, akkor tökéletes. Próbáltam más gamma korrektor programokat is régebben, de egyik se tűnt megfelelőnek ezen kívül.
Szal ha nem lesz megoldás a fentiekre, akkor kénytelen leszek rövid úton megválni a kártyától

(ezesetben potenciális vevőket is várnék priviben

)
Szerkesztette: Thoty 2006. 03. 16. 19:06 -kor