Hi, mindenkinek. 6 órája fórumokat olvasok, de valahogy nem jön össze a megoldás, ezért kérnék valami gurut, h szánjon meg

)) Akkor jöjjenek a tények:
Vas:AMD.Sempron.2800.SS3+Asus K8N lap+ATi Radeon 9600 gfx (a telepítő szerint Pro, szerintem meg inkább "sima")
OSX rilíz: Apple.OS.X.Tiger.10.4.6.X86-HOTiSO, semjaZa v1.2 for AMD (10.4.6.AMD.Decrypts.pkg), AMD.SSE3.pkg, Nforce.Fix.pkg telepítve. Van egy Maxxuss_Patch_Solution_v1.0 is a DVD-n, de azt nem raktam fel, mert ezek után nem láttam értelmét. Az ATIRadeon9700.kext-ben szerepel a device ID, be van töltve és mindezek ellenére nem sikerül életre keltenem a QE-t. (Azt mondja not supported) Begyűjtöttem még egy koverg-patch9700-v0.2.tgz file-t is és megpróbáltam használni is, de nem történt semmi (persze tudom, h ez PCIexpress karihoz készült, az enyém meg AGP, de ki tudhatja….) Szóval QE-t szeretnék, de nem akar összejönni, minden tippet szívesen fogadok. Olvastam mindenféle BIOS cseréről is, de ha jól értettem, akkor az csak arra való, h mi legyen a default frisstési frekvenicia a videókártyán. Ami még kicsit zavarbaejtő, h az osx86project.org fórumában, a HCL-ben páran azt írják, h Radeon 9600-on rögtön ment minden hekkelés nélkül a QE (????)
Előre is köszi mindenkinek...