Idézet: gma - Dátum: 2007. márc. 31., szombat - 10:27
[...] Nem mondom hoyg használhatatlan, de 2D alatt valós idejű minden megmozdulás, Beryl alatt meg ott van a 0.1 mp-es késleltetés. Kápís?
Tényleg nem tudom milyen késleltetésről beszélsz. Én nem érzek semmi késleltetést (ablak nyitás/zárás animációk ki vannak kapcsolva, minden ugyanolyan pattogós, mint 2D-ben, kápís? Csak itt mondjuk van vsync meg egyéb előnyök a sima 2D-hez képest. Pl desktop váltáskor nem látom egy pillanatra se, hogy kirajzolódnak az ablakok, amíg ez sima 2D-ben megvan még a legerősebb vason is.) Én a picasa-ban sem éreztem semmi késleltetést, próbáltam sima 2D-vel, meg beryllel is. De ha te lassabbnak _érzed_, akkor aláírom, csak nem tudom mi a probléma, mert azt írtad, hogy 4 és fél perc alatt meguntad a berylt és nem használod.
Idézet
F-Spot: eszem ágában nincs elcserélni a Picasa-t másra, a lehető leghatékonyabb nekem, tökéletes utófeldolgozásra.
Az F-Spot egy kép kiegyenesítést sem tud, miről beszélünk?

Azt konkrétan tudja, szóval én sem tudom miről beszélünk (
http://f-spot.org/Us...Organize#Edit). Egyébként mindenkinek más jön be, mások az igények. Nekem egy fotó katalogizáló programba semmilyen szerkesztési funkció nem hiányzik, arra van külön program, ami abban jó. A katalogizáló meg katalogizáljon.