Battlefield 2142 DICE/EA Games
Elküldve: 2006. 07. 05. 16:04
Remélem nem abból fog állni ez a folytatás, hogy összehánytak pár új modellt, pályát aztán csókolom...
"I have to do this..."
Elküldve: 2006. 07. 06. 19:25
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:50
:Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 07. 07. 12:11
Idézet: phsihodad - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 11:40
Mert kép az kell 
Igaz.
Hogy is mondjam... Ez egy rakás xar lesz.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 07. 07. 12:46
Elküldve: 2006. 07. 14. 18:41
Elküldve: 2006. 07. 14. 19:30
Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 20:08
Engem valahogy a Battlefield sorozat sosem tudott megfogni.
engem megfogna ha tennének pár apró változtatást.
- jobb optimizáció
- jobb sérülésmodell. ez nagyon fura, alapvetően egy 'élethű' játékban nehogymár ennyit kelljen az emberbe belepakolni, hogy kifeküdjön.
- jobb recoil
- ezáltal javított fizika
ennyi.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 07. 14. 19:34
Mivel bf fan vagyok ezt is megkell vennem, de elég furi ez a game képek alapján lol az a helcsi, aminek f-35-ös Hover engine-hez hasonlító engine-je van. Na ezt jól megmondtam
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2006. 07. 15. 20:19
Elküldve: 2006. 07. 16. 16:50
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 20:30
engem megfogna ha tennének pár apró változtatást.
- jobb optimizáció
- jobb sérülésmodell. ez nagyon fura, alapvetően egy 'élethű' játékban nehogymár ennyit kelljen az emberbe belepakolni, hogy kifeküdjön.
- jobb recoil
ennyi.
- jobb optimizáció
- jobb recoil
ennyi.
teljes mértékben egyetértek...
Elküldve: 2006. 07. 17. 12:02
[MOVIE] Battlefield 2142 + infók Sorry, ha vótmá, de ezt nem szedem le. :Đ
Elküldve: 2006. 07. 17. 19:21
Helló
Engem nagyon elszomorít az amit az EA meg a Dice művel a Battlefieldel, teljesen elviszi egy butyuta álomvilágba, szerintema Battlefield a Vietnámig volt nagyon jó, ez a 2142- Egy jó kis felturbózott MechWarriror 4 (5???)
Engem nagyon elszomorít az amit az EA meg a Dice művel a Battlefieldel, teljesen elviszi egy butyuta álomvilágba, szerintema Battlefield a Vietnámig volt nagyon jó, ez a 2142- Egy jó kis felturbózott MechWarriror 4 (5???)
Elküldve: 2006. 07. 18. 13:05
Idézet
Battlefield 2142: Tápfejlődés
(PC Games) A Battlefield 2. klasszonként egy fegyver korlátjához képest gazdag fejlődési fa nyílik a Battlefield 2142.-ben. Klasszonként 40 fejlesztés nyerhető majd el a jelenlegi tervek szerint. A rendszer hasonlóan működik majd, mint a kutatás az RTS játékokban. Klasszunkat így ésszel, saját ízlésünk szerinti irányban fejleszthetjük.
(PC Games) A Battlefield 2. klasszonként egy fegyver korlátjához képest gazdag fejlődési fa nyílik a Battlefield 2142.-ben. Klasszonként 40 fejlesztés nyerhető majd el a jelenlegi tervek szerint. A rendszer hasonlóan működik majd, mint a kutatás az RTS játékokban. Klasszunkat így ésszel, saját ízlésünk szerinti irányban fejleszthetjük.
Elküldve: 2006. 07. 19. 08:41
Idézet: J@seF - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 15:50
teljes mértékben egyetértek... 
Felszáltok a repülőre, oszt Libanonban élvezhetitek. Fizikai model, sérülésmodell 100%.
Szvsz a Battlefield a játszhatóság javára csal. És ezt jól is teszi.
lajafix
Elküldve: 2006. 07. 19. 13:16
Idézet: Rocker Legény - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:21
Helló
Egyetértek veled.
Szerintem is hülyeség ennyire felturbozni ezt a játékot.
Lehet rajta ujjitgatni de azért ennyire már tulzás.
Láttam képeket róla, de nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
De lehet hogy jo játék lesz azt nem vitatom.
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!
Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
Elküldve: 2006. 07. 19. 14:43
Idézet: lajafix2 - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 9:41
Szvsz a Battlefield a játszhatóság javára csal. És ezt jól is teszi.
csak akkor csaljon mindig ugyanúgy, ne legyen az, h belelősz 1 tárat az ellenbe, persze nem hal meg, aztán 1 pár ugrabugra után kispisztollyal megöl 1 lövésből...stb.

Súgó
A téma zárva.