Monnyonle.
Battlefield 2142 DICE/EA Games
Elküldve: 2008. 07. 14. 20:56
Na, most megint mi a frász van az EA master szerverével? Az accountra be tudok lépni, de a "katonám" kiválasztása után csak egy "contacting ea master server" szöveg van és kész. Hurrá. 
Monnyonle.
Monnyonle.
Elküldve: 2008. 07. 23. 21:54
Nem játszom szinte sohasem, de ez valamiért megtetszett, lenne egy-két rendkívül buta kérdésem.
Bocs' a láma viselkedésemért, de ez a játék csak online és multiplayer módban megy? Single player offline lehetőség nincs semmilyen moddal sem, pl. a First Strike is ilyen?
A másik, hogy tényleg nem lehet játszani 1280*1024-ben HD3850-essel?
Bocs' a láma viselkedésemért, de ez a játék csak online és multiplayer módban megy? Single player offline lehetőség nincs semmilyen moddal sem, pl. a First Strike is ilyen?
A másik, hogy tényleg nem lehet játszani 1280*1024-ben HD3850-essel?
Elküldve: 2008. 07. 25. 17:03
Offline-ban a 2142 szerintem nem fog menni, mert először be kellene lépned az EA accountodra, utána tudnál csak "offline katonát" regisztrálni... Mondjuk lehet, hogy van rá valami parancssoros változó, fene tudja. 
A felbontást meg be lehet állítani parancssorból (ill. a parancsikonnál), függetlenül attól, hogy a játékban az opciók menüben nem kiválasztható, lásd pár hozzászólással fentebb.
A felbontást meg be lehet állítani parancssorból (ill. a parancsikonnál), függetlenül attól, hogy a játékban az opciók menüben nem kiválasztható, lásd pár hozzászólással fentebb.
Elküldve: 2008. 07. 25. 18:04
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 18:03
Offline-ban a 2142 szerintem nem fog menni, mert először be kellene lépned az EA accountodra, utána tudnál csak "offline katonát" regisztrálni... Mondjuk lehet, hogy van rá valami parancssoros változó, fene tudja. 
Köszönöm, szóval ha csinálok EA accountot és online vagyok, akkor tudok játszani egyedül is - single player módban?
Elküldve: 2008. 07. 25. 19:20
Ezt nem vágom. Eddig nem játszottam még semmilyen multiplayer üzemmódban, soha semmivel. :confused: Szóval ezek a bot-ok ebben az esetben a hálózaton - az EA játékszerverein - megtalálható "számítógépek", "AI-k"?!
Elküldve: 2008. 07. 25. 20:22
Singleplayer -> te játszol a gépi "botok" ellen, itt a net csak azért kell, hogy be tudj lépni a játékba, minden más a saját gépeden zajlik (a botokat is az irányítja) - ja, és itt nincsenek küldetések, kb. ugyanazok a pályák vannak mint multiplayernél
Multiplayer -> (remélhetőleg) mindenki hús-vér ember aki csatázik :Đ
Multiplayer -> (remélhetőleg) mindenki hús-vér ember aki csatázik :Đ
Szerkesztette: NeoPampalini 2008. 07. 25. 20:24 -kor
Elküldve: 2008. 07. 25. 20:52
lehet netnélkül is singlezni ötven éve amugy adott dolgot köll átirni
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 07. 25. 21:12
Nekem nagyon bejön a játék.
Ugyan még csak a demóval játszok de nem birom megunni
Egyik haverom mondta, hogy töltsem le a demót, és majd játszunk. Mondtam ok, nyári szünetben letöltöm.
Azóta nem birok leszállni a game-ről
Nem gondoltam hogy ilyen jóóó.
Ugyan még csak a demóval játszok de nem birom megunni
Egyik haverom mondta, hogy töltsem le a demót, és majd játszunk. Mondtam ok, nyári szünetben letöltöm.
Azóta nem birok leszállni a game-ről
Nem gondoltam hogy ilyen jóóó.
Védd a fákat!! Egyél hódot!
Elküldve: 2008. 07. 25. 22:24
Köszönöm az infókat, azt hiszem belevágok.
Holnap megyek a boltba.
Elküldve: 2008. 07. 26. 11:43
Én is azt tervezem, hogy megveszem.
Valaki nem játszik véletlenül a demóval? Mert akkor az megmondhatná hogy mikor játszik.
Valaki nem játszik véletlenül a demóval? Mert akkor az megmondhatná hogy mikor játszik.
Elküldve: 2008. 07. 28. 16:13
Elmondok nektek egy történetet.
Ma délután elindultam Battlefield-et venni. Betértem a legközelebbi hipermarketbe, amely előszeretettel látja el minőségen aluli termékeit "gazdaságos" jelzővel(remélem mindenki tudja hogy melyikről van szó). Bemegyek, fogok egy kosarat, és elindulok a szóban forgó játékért. Odaérek, polccímkén világosan rajta van az ára: (elvileg) 3990 Ft. (volt). Leveszem a polcról, örülök a fejemnek, végre nem kell majd a demót nyúznom reggeltől estig. A kasszánál kipakolok a kosárból, nagy nehezen sorra kerülök, majd amikor a kasszás elhúzza a lézer előtt a játék vonalkódos felét, akkor ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Ez nem lehet igaz! De hogyan?? Miért? És miért épp velem??? Egy pillanat lagg, aztán eljut az agyamig, hogy ez egy böszme nagy szívás. A játék ára tegnap óta megháromszorozódott! Ne számolgassatok. Segítek. Az ára pontosan 12000 Ft lett.szemem kidülled, mondom a kasszásnak hogy törölje ki. Hátramenetbe kapcsolok, majd írány a vevőszolgálat, ahol a nő telefonál. Király! Ez a nap egyre rosszabb. Nagy nehezen 5 perc után sikerült a nő figyelmét magamra vonnom. Mutatom a dobozt, leolvassa, gép kiírja: Battlefield 2142 (alapjáték, nem Deluxe Edition.)11990 Ft. Hát ez sajnos szívás, nem az ő hibájuk, hogy lehetek én ekkora nem normális, hogy én pont ezt akarom megvenni, és hogy biztos csak valaki letette a polcra, és csak véletlenül került elé a 4000 Ft-os címke, és egyáltalán... De hát hölgyem. A polccímkén és a játékon megegyezik a vonalkód. Mondja: nem érdekli ez akkor is csak véletlen.
Megköszöntem a segítséget, leraktam a kosarat, megfordultam és eljöttem.
Ennyit erről. Köszönöm szépen! Nyúzhatom tovább a demót reggeltől estig...
Ma délután elindultam Battlefield-et venni. Betértem a legközelebbi hipermarketbe, amely előszeretettel látja el minőségen aluli termékeit "gazdaságos" jelzővel(remélem mindenki tudja hogy melyikről van szó). Bemegyek, fogok egy kosarat, és elindulok a szóban forgó játékért. Odaérek, polccímkén világosan rajta van az ára: (elvileg) 3990 Ft. (volt). Leveszem a polcról, örülök a fejemnek, végre nem kell majd a demót nyúznom reggeltől estig. A kasszánál kipakolok a kosárból, nagy nehezen sorra kerülök, majd amikor a kasszás elhúzza a lézer előtt a játék vonalkódos felét, akkor ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Ez nem lehet igaz! De hogyan?? Miért? És miért épp velem??? Egy pillanat lagg, aztán eljut az agyamig, hogy ez egy böszme nagy szívás. A játék ára tegnap óta megháromszorozódott! Ne számolgassatok. Segítek. Az ára pontosan 12000 Ft lett.szemem kidülled, mondom a kasszásnak hogy törölje ki. Hátramenetbe kapcsolok, majd írány a vevőszolgálat, ahol a nő telefonál. Király! Ez a nap egyre rosszabb. Nagy nehezen 5 perc után sikerült a nő figyelmét magamra vonnom. Mutatom a dobozt, leolvassa, gép kiírja: Battlefield 2142 (alapjáték, nem Deluxe Edition.)11990 Ft. Hát ez sajnos szívás, nem az ő hibájuk, hogy lehetek én ekkora nem normális, hogy én pont ezt akarom megvenni, és hogy biztos csak valaki letette a polcra, és csak véletlenül került elé a 4000 Ft-os címke, és egyáltalán... De hát hölgyem. A polccímkén és a játékon megegyezik a vonalkód. Mondja: nem érdekli ez akkor is csak véletlen.
Megköszöntem a segítséget, leraktam a kosarat, megfordultam és eljöttem.
Ennyit erről. Köszönöm szépen! Nyúzhatom tovább a demót reggeltől estig...
Elküldve: 2008. 07. 28. 17:56
Én ma vettem meg a pécsi 576KB boltban 4.000Ft-ért!
Van rá valami megoldás, hogy a gyári játék ne kérje mindíg a lemezt? Valami miniimage vagy ilyesmi?
Van rá valami megoldás, hogy a gyári játék ne kérje mindíg a lemezt? Valami miniimage vagy ilyesmi?
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2008. 07. 28. 18:11
Én nem tudok működő mini image-ről, de máshogy meg lehet oldani...
Elküldve: 2008. 07. 28. 18:21
Kicsit ha lehetne konkrétabban?
Elküldve: 2008. 07. 29. 17:09
Nekem eddig egy progi tudta rendesen lemásolni, illetve "működtetni" a lemezképet, kaptál róla privát üzenetet.
Elküldve: 2008. 07. 31. 09:31
Belefutottam egy érdekes hibába, találkozott már ilyennel valaki?
Bemegyek a BFHQ-ba, ott az Awards-ba, ha bármelyik kitüntetésemre ráklikkelek, kiírja róla az infókat és 2mp múlva kilép a windowsba (XP-SP3). Játék közbe még egyszersem lépett ki, de ahogy rányomok valamelyik kitüntetésre mindíg kilép.
Bemegyek a BFHQ-ba, ott az Awards-ba, ha bármelyik kitüntetésemre ráklikkelek, kiírja róla az infókat és 2mp múlva kilép a windowsba (XP-SP3). Játék közbe még egyszersem lépett ki, de ahogy rányomok valamelyik kitüntetésre mindíg kilép.
Elküldve: 2008. 07. 31. 19:43
XP SP2-vel jó... 
Másik téma: a ping korlátozás vajon miért ment ki a divatból? Fent bénázik egy csomó iq-fighter a nyomorult "torrentes" netével, óriási lagot generálva, de nem baszkodják ki őket.
Másik téma: a ping korlátozás vajon miért ment ki a divatból? Fent bénázik egy csomó iq-fighter a nyomorult "torrentes" netével, óriási lagot generálva, de nem baszkodják ki őket.
Elküldve: 2008. 08. 01. 17:05
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 18:09
Nekem eddig egy progi tudta rendesen lemásolni, illetve "működtetni" a lemezképet, kaptál róla privát üzenetet. 
Ide is ,ide is .

Súgó
A téma zárva.