HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2142 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2142 DICE/EA Games

#541 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 31. 14:23

hehe erről nekem EZ jutott eszembe .  :omg:  :D

#542 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 14:35

Hát ez az igazi öngól ROFL :bolond: :nevet2:

#543 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 15:03

Ha már youtube, van még... :D

Idiots of 2142
Battlefield 2142 Lag (in Lego)
Noob's Diary

#544 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 31. 15:44

No, visszatérve kicsit erre a widescreen fixerre: mint említettem, az APC-nél furán adja a képet, ha be van kapcsolva a fix. Ami még jobb, hogy ezt fokozni is képes, valahogy így: :D

Kép
Bekapcsolt fix, ha beülsz az APC-be, ez a kép fogad. Tök jó, nem? :) Trükközzünk egy kicsit, nyomkodd a kameraváltást, amíg újra belső nézetbe nem kerülsz, akkor jön az, hogy:

Kép
Egy fokkal jobb, de ennek ugye így kellene kinéznie:

Kép
Viszont ezt csak úgy lehet elérni, ha kikapcsolod a fixet. :Đ

Ahol még hasonló effekt van, az a páncéltörő ágyú, a többit - tank, kisautó, anti-air ágyú stb. - úgy vettem észre, nem érinti a probléma. :)

#545 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 17:16

Hát nem tudom ez elég gáz amiket eddig írtál, nekem elment tőle a kedvem, nem próbálom ki, marad így ahogy van. Most már azon is gondolkoztam, hogy még talán alapban volt a legjobb a kép, amikor csak 1152x864 vagy mennyit engedett. Neked meg köszi szépen az infokat :bologat:
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#546 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 31. 17:23

Hát szerintem csak akkor zavaró, ha nagyon sokat mész APC-vel (azt a kis döccenést zoomnál meg észre se veszed, pár kör alatt hozzászoksz), a rendes játékmenetet egyáltalán nem rontja el... :D De te tudod. :p

#547 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 14:14

KB 80%-ban APC-vel megyek amikor nem gyalog.

#548 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 22:50

Nem tudom, volt-e már "szerencsétek" ehhez az STS vagy milyen klánhoz, akkora csíterek mint a ház. Főleg az a Platinum Flex gyerek, hát öcsém... :mad: Ül a transportban, repkednek össze vissza, mégis, fura módon 1 lövéssel lelő bárkit, aki gyalog kiteszi a lábát a pályára, a transportot az engineer saaw-ja NEM fogja be - vagy ha véletlenül mégis, kb. sz.rt nem ér -, egyetlen út a likvidálásukra, ha a titánról katapultálva telibe trafálja őket az ember, vagy beléjük rongyol a gunshippel :think: Meg a haverjai, azok se kutyák, ilyen feltűnően nem lőnek "jól" (bár ők is egylövetűek, értsd egy lövéssel leterítenek akármilyen helyzetben), de gyakorlatilag lelőhetetlenek. Elképesztő. Mindenesetre döntöttem, mostantól ha ezek megjelennek, én lépek más szerverre, nekem ez az esek-kelek "ingyen frag" szerep nem jön be...

#549 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 09:32

Pusztulnának el az ilyen csicskák  :down:

#550 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 16. 08:08

Kép Kép

Ebbe meg mi ütött...? :Đ Nemtom mit szedett, de kérek belőle :D

#551 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 18:37

Most én is találkoztam egy csíterrel (BF2142-be most először) olyan volt hogy nem lehetett látni a csávót, úgytűnt mintha egy épület falába lett volna és a ház lövöldözne, körülötte 1000 hulla lol. Na de egyből ki lett vote-olva szerencsére úgyhogy nem kellett sokat szívni miatta. (Persze az a hitvány sz@r punkbuster nem dobta volna ki véletlenül se az nem jó semmire, viszont én egyszer azt írtam be hogy noob, erre egyből kidobott a szerverről, hogy a bunkbuster szerint tilos ez a szó omg.)

#552 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 16. 20:30

Sok épületbe "be lehet menni", meg titánon is a konténerbe/falba, szóval el tudom képzelni. :D Egyszer szóvá tettem az adminnak egy ilyet, erre mit ír...? Küldjek screenshotot a klánfórumra. Vicces csávó, akit nem látok, arról hogy a bánatba csináljak képet? Marharépa. :Đ

#553 Felhasználó inaktív   Slowhand[HUN] 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 17. 08:21

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 20:30

Sok épületbe "be lehet menni", meg titánon is a konténerbe/falba, szóval el tudom képzelni. :D Egyszer szóvá tettem az adminnak egy ilyet, erre mit ír...? Küldjek screenshotot a klánfórumra. Vicces csávó, akit nem látok, arról hogy a bánatba csináljak képet? Marharépa. :Đ

Átmész a másik oldalra és ott csinálsz képet ;)

#554 Felhasználó inaktív   Slowhand[HUN] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 08:25

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. szept. 2., kedd - 22:50

Nem tudom, volt-e már "szerencsétek" ehhez az STS vagy milyen klánhoz, akkora csíterek mint a ház. Főleg az a Platinum Flex gyerek, hát öcsém... :mad: Ül a transportban, repkednek össze vissza, mégis, fura módon 1 lövéssel lelő bárkit, aki gyalog kiteszi a lábát a pályára, a transportot az engineer saaw-ja NEM fogja be - vagy ha véletlenül mégis, kb. sz.rt nem ér -, egyetlen út a likvidálásukra, ha a titánról katapultálva telibe trafálja őket az ember, vagy beléjük rongyol a gunshippel :think: Meg a haverjai, azok se kutyák, ilyen feltűnően nem lőnek "jól" (bár ők is egylövetűek, értsd egy lövéssel leterítenek akármilyen helyzetben), de gyakorlatilag lelőhetetlenek. Elképesztő. Mindenesetre döntöttem, mostantól ha ezek megjelennek, én lépek más szerverre, nekem ez az esek-kelek "ingyen frag" szerep nem jön be...

Ezzel a sráccal már énis többször játszottam. Nem hinném h csíter lenne, jól játszik. Kb egy hete fordult elő, h én airtransportot vezettem és ő beült a lövőállásba. Kb 30 killt hozott össze miközbe 2szer estünk le. 64es szerver volt, ahol azért könnyű így írtani...

#555 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 17. 17:52

Na jó, de annyival nem lehet jobb, hogy mindig az van, ha megjelenik a pereputtyával, húsz perc alatt lealázza az összes játékost, szóval izé... Vagy másból sem áll az élete, hogy éjjel-nappal játszik, nemtom, mondjuk nekem az összes ilyen klános figura gyanús. :Đ

#556 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 17. 17:53

Idézet: Slowhand[HUN] - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 9:21

Átmész a másik oldalra és ott csinálsz képet ;)

Autobalance mellett nehéz.  :shoot:  :smoker:

#557 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 20:53

Más találkozott már olyannal, hogy a szerverlistában csak a kedvenceknél van kiírva a ping? A "Live servers" résznél mindegyikhez nullát ír, így nem egyszerű kiszűrni a jenki/japán/fülöp-szigeteki szervereket. Próbáltam másik account-tal is, de ugyanaz a tünet. :confused: Bajt nem okoz, csak zavaró. :D

Szerk.: meg kicsit furcsa, hogy alig van összesen ~60 szerver, normálisan ennél legalább 3x annyi szokott lenni... :think:

Szerkesztette: NeoPampalini 2008. 09. 17. 20:57 -kor

#558 Felhasználó inaktív   Slowhand[HUN] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 06:12

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 17:53

Autobalance mellett nehéz.  :shoot:  :smoker:

Ha eggyel több játékos van a te oldaladon, akkor át tudsz menni a másik oldalra. EUról mindig könnyebb  PACra átmenni, mert ha egál van létszámilag,  akkor oda tölti be az éppen csatlakozó játékost...

#559 Felhasználó inaktív   Slowhand[HUN] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 06:15

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 20:53

Más találkozott már olyannal, hogy a szerverlistában csak a kedvenceknél van kiírva a ping? A "Live servers" résznél mindegyikhez nullát ír, így nem egyszerű kiszűrni a jenki/japán/fülöp-szigeteki szervereket. Próbáltam másik account-tal is, de ugyanaz a tünet. :confused: Bajt nem okoz, csak zavaró. :D

Szerk.: meg kicsit furcsa, hogy alig van összesen ~60 szerver, normálisan ennél legalább 3x annyi szokott lenni... :think:

Hát akivel az elmúlt napokban beszéltem, azok max 20 szervert látnak jelenleg a szerverlistában, szal még istenes a helyzet nálad :) nálam is az összes (ez kb 15öt jelent) szerver zöld, de ha bemegyek akkor 300as pingem van... érdemes a kedvencekre csatlakozni.

#560 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 01:26

Pár hete nem játszottam vele, de most ránéztem tényleg nálam is csak 25 szervert mutat :eek:
Ez mégis hogy lehet, mi történt  :confused: Elvitte a szerókat is a hurrikán vagy mivan.

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.