Idézet: ,,GERI'' - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 1:20
No egész eddíg kínlódtam. Sajnos nem jött össze, pedig nincs szívem kidobni a lapot a kukába.
Amit próbáltam:
-udma be/ki (nem segített)
-árnyékolások be/ki (nem segített)
-feszültség emelése processzoroknak (nem segített)
-feszültség csökkentése processzoroknak (nem segített)
-folyamat alatt a PC-Guru olvasása unaloműzés gyanánt (nem segített)
-minden létező bios beállítás áttállítgatása (nem segített)
-a másik ide channel kipróbálása (nem segített)
-HPT kipróbálása (nem segített)
-35ször egymásután gyorsan resetgombmegnyomás nagyonnagyonnagyonideges idegállapotban (nem segített)
-MPS 1.1 és 1.4 váltogatása (nem segített)
-lefagyásoknál várás, hátha idővel visszarántja magát az életbe (nem segített)
-káromkodás, isten szidása, az alaplapot kiadó vállalat főnökének feltételezhető vallásának becsmérelése (az "anyjának" szó kombinálásával, a bőrszinével, az orra méretével) (nem segített)
-az alaplapot igénytelen rövid élettartamú részekből összerakó keleti mesteremberek bőrszinének, fajának, étrendjének, szeme formájának, és egyéb szokásainak a hangos becsmérelése (nem segített)
-proci feszültség 2,2V-ra állítása (nem segített)
-load bios defaults (nem segített)
-az fsb felhúzása 94 mhz-re (gondoltam talán hamarabb befejezi így a telepítést, de mire végezhetne ígyisúgyis lefagy, szóval ez sem segített)
-kikapcsolás. Ez megoldotta minden problémámat.
Minden apró kis bigyulát jól megtapiztam a lapon, hogy nincs -e túlmelegedve, és nem volt, minden hűvös volt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki segíteni próbált. Még nem tudom hogy mit teszek a lappal, hogy holnap folytatom -e a próbálgatást, vagy szétszadizom ezt is, mint a többi szar lapot, bár nem lenne szívem elpusztítani. Későbbiek során tenni fogok egy próbát egy PCI-s IDE kártyával.
Majd szúrok be képeket azokról a pontokról, ahol kifagyogatott.
nekem van 2 cerka 366 benne, 500MHz-en 92MHz-es FSB esetere 1:3-as PCI osztassal. Igy megy a kincsem, gond nelkul. az enyemnek az a baja, hogy a BIOS belefagy az advanced settings lapba, abba, amin listazza a fokokat meg az rpm-eket.