HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár! Giga-csillag? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár! Giga-csillag? II. Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:03

Idézet: RedRaven - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:25

Stylist: B*zi-e vagy?   :Đ

:Đ  :Đ

#162 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:07

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:58

Inkább "okos enged" hatása volt a dolognak; egy hisztiző, kapálózó, bömbölő Baktaival szemben nem lehet mit tenni, legjobb, ha hagyod, hogy kitombolja magát, és hibát hibára halmozzon a folyamatban. :)

Maximálisan egyet tudok érteni. :D

Okosabb volt, ráadásul ő is tisztában van ám vele, hogy Baktainak nagyobb hangja van, és hangerővel nem bírná a versenyt.
Én Baktait a múltkori adásban (az a fehér ruha...) elneveztem Bölömtehénnek. :D (Bölömbika -> "női" bölömbika (bár a tojó bölömbika is bölömbika, de mind1) -> bölömtehén. :D .)

RE: figyeltétek az arányszámokat a párbaj végén? Nem tudom mennyire hitelesek, de Kontor eddig mindenkit nagyon nagy különbséggel vert meg.

Szerkesztette: Etele 2006. 04. 01. 22:34 -kor

#163 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:10

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:02

Egyébként kövezzetek meg, de Tillának legalább van humora (és egy értelmes ember, mielőtt elkurvult volna volt normális műsora is ám!). Zitának meg csak teste van - tehát elkaptad a lényeget, mozgó díszlet, annak viszont első osztályú! :)

Pár mondatot azért el tudna mondani ha hagynák. A sugógépről bárki (kivéve Marsi "baki" Anikót :eek:) fel tudja olvasni a szöveget.
Amennyit én láttam az adásból, az alatt egyszer szólalt meg Görög Zita. :) Ez azért elég kellemetlen.

Bakáts elemzései nagyon részletesek. Hát... izé... tudod na... szóval az... igen... megvolt... beszéljen Pici bácsi.

#164 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:13

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:07

RE: figyeltétek az arányszámokat a párbaj végén? Nem tudom mennyire hitelesek, de Kontor eddig mindenkit nagyon nagy különbséggel vert meg.

Izzanak a tinilányok telefonjai.
Volt egy bejátszás, ahogy Puskás Péter a rajongóit ölelgeti, a legidősebb 14 lehetett.

#165 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 01. 22:21

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:10

...
Amennyit én láttam az adásból, az alatt egyszer szólalt meg Görög Zita. :) Ez azért elég kellemetlen.

Bakáts elemzései nagyon részletesek. Hát... izé... tudod na... szóval az... igen... megvolt... beszéljen Pici bácsi.

Szerintem az egész műsorra, műsorvezetőstül, zsűristül, előadóstul jobban illene a minisztár elnevezés, ( nem beszélve a stylistról  :Đ ) ráadásul az egész műsor elférne egy vidéki kábeltévé csatorna hétköznap reggeli ébresztőműsora után, a tv shop előtt.  :omg:  :boa:

#166 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:28

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:21

Szerintem az egész műsorra, műsorvezetőstül, zsűristül, előadóstul jobban illene a minisztár elnevezés, ( nem beszélve a stylistról  :Đ ) ráadásul az egész műsor elférne egy vidéki kábeltévé csatorna hétköznap reggeli ébresztőműsora után, a tv shop előtt.  :omg:  :boa:

Kiváncsi vagyok, hogy hány részt láttál ebből a "szarból"?
(Ha keveset, akkor nézz többet. Ha sokat, akkor minek nézed, ha nem tetszik?  :D  )
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#167 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 01. 22:36

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:28

Kiváncsi vagyok, hogy hány részt láttál ebből a "szarból"?
(Ha keveset, akkor nézz többet. Ha sokat, akkor minek nézed, ha nem tetszik?  :D  )

A csajom nézi, (aki egyébként tanult/képzett énekes) én csak háttérként hallom.  :p

Hallom egyébként a rengeteg hamis hangot is, + az Ő :wtf: és :omg: szisszenéseit és azt is, hogy :nevet: ezeken a szerencsétleneken  ;)

Szerk: Szerinte, (csajom) a műsorban a legnagyobb sztár, a vokálos csaj. :cool:

Szerkesztette: cyberde 2006. 04. 01. 22:45 -kor

#168 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:05

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:07

Erről írtam pár oldallal visszább, hogy valamelyik népszerűbb versenyző szavazótábora beszavaz rá miután a kedvence továbbjutott. Mivel váltakoznak a kiesőn lévők, ezért ekkora szakadék nem lehet alapból köztük, ehhez az imént leírtak kellenek.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#169 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:46

Persze, benne van ez is, meg az is, hogy a két párbajozó versenyző közül az egyiknek alapból nagyobb "stabil" szavazótábora van, ami ahhoz ugyan nem ellég, hogy ne legyen bent az utolsó háromban, de ahhoz igen, hogy simán lenyomja az ellenfelet a dalpárbajban.
Arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk, az utolsó három sorrendje mi, ki kapta közülük a legtöbb szavazatot a "normál" műsor alatt, mennyivel vert meg a mögötte végzetteket... Gyanítom, hogy mikor párbajra küldték, Kontor volt a három kiesésgyanús közül a legtöbb szavazatot kapott egyén... :think:

Vagy.

Az is lehet, hogy szimplán semmit nem jelentenek az arányszámok, mert nem valós adatokon alapulnak. :D

#170 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 01:12

Esetleg nem lövik el a szavazatokat a rendes kiválasztásnál, hanem csak a párbajnál szavaznak.

#171 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:46

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:41

egyből tigrist kiáltani. :)

ööö farkast gondoltál? ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#172 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:51

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:36

Szerk: Szerinte, (csajom) a műsorban a legnagyobb sztár, a vokálos csaj. :cool:

Ezt egy amatőr is észreveszi.A csaj simán lenyomja az egész bandát úgy ahogy van.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#173 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:57

Idézet: carcass - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 9:46

ööö farkast gondoltál? ;)

Úgy emlékeztem KovacsUr (akire gazdi utalt) avatárja egy tigris, de most visszanézve valakivel kevertem.  :omg:
Így a szójátéknak sincsen értelme, valóban. :D

Na mindegy. Ha tigris, hát tigris, végülis a farkas is meg ez is ragadozó, az embert is megehetik, meg minden. :D

#174 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:59

Idézet: carcass - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 9:51

Ezt egy amatőr is észreveszi.A csaj simán lenyomja az egész bandát úgy ahogy van.

Én azon röhögtem, mikor Novák nyomott valami olyat poénból (talán pont Puskás Peti egyik produkciója után) hogy a vokálos csaj tuti továbbjutott. :D

Én néha - egyébként - sajnálom a zenekar tagjait. Profi zenészek, gondolom bántja a fülüket, mikor valamelyik versenyző hamisan kornyikál, de jó pofát kell vágniuk hozzá, sőt, menteni ami menthető a produkcióból. :D

#175 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:04

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 10:59

Én azon röhögtem, mikor Novák nyomott valami olyat poénból (talán pont Puskás Peti egyik produkciója után) hogy a vokálos csaj tuti továbbjutott. :D

Én néha - egyébként - sajnálom a zenekar tagjait. Profi zenészek, gondolom bántja a fülüket, mikor valamelyik versenyző hamisan kornyikál, de jó pofát kell vágniuk hozzá, sőt, menteni ami menthető a produkcióból. :D

Hát ja, az biztos, hogy a zenekar inkább csak mosolyog a szám végén.
Nekünk az egyetemen eleinte azt mondták ha valami szart csináltunk, hogy "karakteres".Talán valahogy ők is így vannak ezzel.Nem rossz amit csinálnak.Csak karakteres. :D

Bravo

#176 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:12

off volt

Szerkesztette: FőDudu 2006. 04. 02. 10:13 -kor

#177 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:22

Végre kiesett a Baktai...
Nem mondom, hogy kimondott sz.r hangja van, de a stilusa valami förtelmesen unszimpatikus.
Az, hogy nem tud nyilatkozni, egy dolog. De akkor inkább ne is tegye. Ha nem tudja az embereket maga mellé állitani, legalább maga ellen ne forditotta volna.
Én még mindig azt mondom, hogy a Kontornak nem sok hangja van, lehet hogy ő is csak "karakteres". :D
A Varga sztem egyre jobb, bár nekem az elején is tetszett, de valahogy egyre jobban felbátorodik. :)
Na, Biborka....nem értem miért van még ott. :confused:
Angéla. szokni kell, de sztem nem rossz.
Szabó Eszter. Most hogy nincs rajta kalap, végre kiderült, hogy egészen szép arca van. És a hangja is kellemes.
Ruzsa Magdolna. Szivvel énekel, ja és hanggal is, merthogy az is van neki. :up:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#178 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:26

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:12

off volt

Inkább valami építő jellegűt szólj, ezt kár megjegyezni, és is tudom, de majd legközelebb odateszem hogy  :offtopic:
Nem akartam csak úgy leírni, hogy karakteres, mert a dolognak története van. :p

Szerkesztette: carcass 2006. 04. 02. 10:28 -kor

Bravo

#179 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:26

Most is úgy lesz a döntő, hogy három versenyző marad addigra? :think:

Mert jó szívvel én csak kettőt tudnék a végső megmérettetésbe elképzelni: Rúzsa Magdit és Varga Ferit. :think:

#180 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:28

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:46

Persze, benne van ez is, meg az is, hogy a két párbajozó versenyző közül az egyiknek alapból nagyobb "stabil" szavazótábora van, ami ahhoz ugyan nem ellég, hogy ne legyen bent az utolsó háromban, de ahhoz igen, hogy simán lenyomja az ellenfelet a dalpárbajban.
Arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk, az utolsó három sorrendje mi, ki kapta közülük a legtöbb szavazatot a "normál" műsor alatt, mennyivel vert meg a mögötte végzetteket... Gyanítom, hogy mikor párbajra küldték, Kontor volt a három kiesésgyanús közül a legtöbb szavazatot kapott egyén... :think:
...

Ha nagy lenne a szakadék, nem váltakozna a kiesőn lévők csapata. Nem lett volna biztos továbbjutó baktai heteken át, ha kontor közben kiesőn van.(remélem érthető amit mondani akarok:)
Persze jogos, lehet hogy az egész szavazás virtuális. :think:  :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.