HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár! Giga-csillag? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár! Giga-csillag? II. Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:29

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:26

Most is úgy lesz a döntő, hogy három versenyző marad addigra? :think:

Mert jó szívvel én csak kettőt tudnék a végső megmérettetésbe elképzelni: Rúzsa Magdit és Varga Ferit. :think:

Persze. De nem gáz, ott lesz még a Biborka :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#182 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:32

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:26

Most is úgy lesz a döntő, hogy három versenyző marad addigra? :think:

Mert jó szívvel én csak kettőt tudnék a végső megmérettetésbe elképzelni: Rúzsa Magdit és Varga Ferit. :think:

Eddig is kettes döntők voltak... :think: Ha most hármas döntő lenne(ami nem valószínű, mert az eggyel kevesebb döntő>>sok mínusz pénz a szavazatokból) akkor végülis kettejük mellé egy eszter még beférhetne. Bocsi a rajongásért, én spec. bekattanok a hangjától. :respect:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#183 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:32

Idézet: anyaanya - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:29

Persze. De nem gáz, ott lesz még a Biborka :Đ

Hát ő tegnap alaposan túllőtt a célon.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#184 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:34

Idézet: carcass - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 10:26

Inkább valami építő jellegűt szólj, ezt kár megjegyezni, ...

Szerintem Dudu a saját, kiszerkesztett mondandójára írta, hogy off volt. :) Nem neked. :)

#185 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:35

Idézet: freeone - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 10:32

Eddig is kettes döntők voltak... :think:

:omg:
Mekkora ökör vagyok, tényleg. Látszik hogy ma még nem ittam meg a kávéadagomat, kicsit lassú az agyam. :D

Idézet

Ha most hármas döntő lenne(ami nem valószínű, mert az eggyel kevesebb döntő>>sok mínusz pénz a szavazatokból) akkor végülis kettejük mellé egy eszter még beférhetne. Bocsi a rajongásért, én spec. bekattanok a hangjától. :respect:

Nem baj, rajongj csak ;) , szerintem is jó hangja van, az a bajom, hogy nagyon egysíkú amit csinál, szerintem.

#186 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:47

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:34

Szerintem Dudu a saját, kiszerkesztett mondandójára írta, hogy off volt. :) Nem neked. :)

Akkor bocs akkor. :respect:  :respect:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#187 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 02. 12:23

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 10:57

Úgy emlékeztem KovacsUr (akire gazdi utalt) avatárja egy tigris, de most visszanézve valakivel kevertem.  :omg:

Biztos a csíkos sálam miatt. :lol:

#188 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 12:59

Idézet: freeone - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 10:28

Ha nagy lenne a szakadék, nem váltakozna a kiesőn lévők csapata. Nem lett volna biztos továbbjutó baktai heteken át, ha kontor közben kiesőn van.(remélem érthető amit mondani akarok:)

Persze, érthető.

Azért én bizonyos kontinuitást látok a kiesők csapatának összetételében, de mivel nem ismerjük a pontos szavazatszámokat és így azt sem tudjuk, ki az aki éppen megússza a három közé kerülést, és ki az, aki mondjuk hétről-hétre bővülő szavazóbázissal bír (mondjuk Kontor lehet hogy első párbajánál valóban utolsó volt a kapott szavazatok alapján, tegnap meg már a háromból ő volt a legtöbb szavazatot kapó...) csak spekulálunk. Ami azért jó móka. :) 

Idézet

Persze jogos, lehet hogy az egész szavazás virtuális. :think:  :D

De hát ott ül a laptop előtt a közjegyző! Biztos nem tudnak csalni! :Đ  :nevet2:  :nevet2:

#189 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 13:00

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 12:23

Biztos a csíkos sálam miatt. :lol:

Vagy mert csak szimplán agyi hulla vagyok mostanában. :Đ

#190 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 13:21

Reagálás a tegnapi eseményekre:

Végre kiesett!!! Miért kellett, erre ennyit várni?!
Bíborka tegnap úgy találta el a hangokat mint én  lottószámokat, ettől függetlenül, továbbra is ő a kedvencem.
A stylist buzieságán nem kell vitatkozni, meg tudom erősíteni egyértelműen. aki kedd este elmegy a fellépésre láthatja a fickóját is élőben...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#191 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 15:26

Szerintem hülyét csinálnak szerencsétlen "sztárjelöltekből", erről szól ez a műsor. Nem igaz, hogy a próbákon a Bíborka tisztán el tudta énekelni azt a dalt. Ha meg nem mi a lószarért nem mondta neki valaki, hogy ez szar vazze.
Rúzsa Magdi szerintem klasszisokkal jobb még a drágalátos sománál meg pélinél is, nemhogy a többieknél. Én ugyan csak az elektronikus zenét szeretem, de még így is látom, hogy nagyon tud a csaj.

#192 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 02. 17:20

Végre! Végre kiesett! Szinte el sem tudom hinni, hogy nem kell többé bámulnom ezt az öntelt, önző, arrogáns, nagyképű Baktai Anikót. Végig bizonyította, hogy egy rendkívül buta, unintelligens ember. A nyilatkozatai, a dalválasztásai, hogy még egy magyar dalszöveget sem tudott értelmezni, nemhogy az angolt... Ritkán látni (szerencsére) ennyire visszataszító személyiségű nőt. A párbajban is kritikán aluli volt, ahogy előtérbe helyezte magát (mondjuk az összes közös produkcióban is eddig ezt tette).

De hogy "világszínvonalú" hangja van? Hát Novák Petya se normális, az biztos. Ne is lássam/halljam többé!

A tegnapi döntő pedig...

Azt hiszem Fecó és Kontor Tomi nyújtott értékelhető produkciót. Bizony, most Rúzsa Magdi sem tetszett. Meg látszott, hogy köze nincsen a dalhoz, és közel sem énekelt olyan jól, mint szokott.

Angéla tökéletes lett volna, ha nem kellett volna néznem. Nem tudom mire vélni, de egyre inkább azt hiszem, hogy egy szerepet játszik. (Ráadásul az a sajnálkozó összeborulás Anikóval, amikor nyilatkozta, hogy senkit nem kedvel a többiek közül....)

Most Szabó Eszter kiesését várom már nagyon. Az első produkciójától eltekintve kritikán aluli. Ráadásul (múltkor is mondtam) olyan piszok orrhangja van, hogy ha nem műtteti meg a súlyos orrsövényferdülését, akkor alkalmatlan énekesnőnek. Rossz hallgatni.
A stílusa... Nem hittem, hogy egy buta liba, elkényeztetett, csinált sztárocska, akinek nulla színészi kvalitásai voltak (Marilyn Monroe ugyebár) 100-szor hitelesebben elő tudja adni egy pénzsóvár, "könnyű" nő szerepét. Ez a fekete gyászruha, meg az egész fellépése... ijesztő számomra.

S megfigyeltétek, hogy egy csomó képen úgy néz ki, mint Boy George? A nőiesség legapróbb szikrája is hiányzik belőle. (Mondjuk nyilatkozta is, és hát... nem lepett meg.)

S az a szomorú, hogy már ő is egyfajta divatot teremtett a fiatalok között. Láttátok az ízléstelen kalapba öltözött csitriket? Erről beszéltünk itt már régebben. Ez veszélyes. :(

Egyébként kár, hogy csak ezekből a "divat" musical-ekből hallottunk részleteket (bahh, nagy kedvencemet az "István, a királyt" pedig súlyosan meggyilkolták). Egy "Padlásból", vagy a "Diótörőből" szívesebben hallgattam volna dalokat.

Szóval lehet szidni Kontor Tomit és Bíborkát a hangja miatt, de nem lehet elvitatni, hogy jóindulatú, kedves személyiségek, és én is szívesen hallgatnám Tomi lemezét. Bíborkán pedig hallatszott a "Most múlik" dal alatt, hogy az underground az ő műfaja. Persze énektanárhoz járnia kell. De koránt sem olyan elítélendő, mint ahogyan egyesek mondják.

Varga Feri és Rúzsa Magdi is amiatt szimpatikusak, hogy nem elszállt agyú csodabogarak, hanem emberek tudtak maradni a nagy médiafelhajtás közepette is. Kettőjük közül illenék kikerülnie a végső győztesnek, úgy vélem.

Hát ennyi. Sajnálom, ha valakit zavartam!  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#193 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 17:33

Én Bíborka kiesését várom már...

Szabó Eszter már nekem sem bejövős.

Baktai nem fog hiányozni.

Kontort szeressük, mert jó arc. Bár énektudása szvsz elmarad az általam összerakott top3-tól, akik:

Póka Angéla: ne nézd, csak hallgasd.

Varga Feri: elejétől fogva szimpi. Erős rajt után némi hanyatlás, és végre újra beleerősítés.

Rúzsa magdi: egyértelműen a legjobb, mese nincs.

Rúzsa-Varga döntőt szeretnék. :)

#194 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 18:17

Az első három énekest nem láttam/hallottam. :(
A Póka most jó volt, benthagyta az orrát, úgyhogy most nem volt olyan orrhangos mint múltkor. :up:
Az Eszter jó volt, jó volt, de ahogy a Bakáts mondta nem érdekelt, úgyhogy nem tetszett a mostani produkciója. :(
Bíborka, nagyon LOL volt most, iszonyú hamis volt, szinte fizikai fájdalmat okozott hallgatni.
Varga Ferenc nagyon jó volt, bár nem egy bonyolult szám volt, szerintem. De tetszett a produkció. :up:

A Bíborkán őszintén meglepődtem, hogy nem került a TOP 3-ba. :eek:

A Baktai kiesése már a levegőben lógott egy ideje, úgyhogy abban semmi meglepő nincs.

#195 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 18:18

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 18:20

S az a szomorú, hogy már ő is egyfajta divatot teremtett a fiatalok között. Láttátok az ízléstelen kalapba öltözött csitriket? Erről beszéltünk itt már régebben. Ez veszélyes. :(

Nem akarom védeni, de amikor Oláh Ibi volt a színpadon, akkor az ő frizurája volt a divat...
Erről sztem nem ő tehet.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#196 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 18:41

Na hát szerintem Bíborka förtelmesen rossz volt, de minek erőlteti ezt a fajta éneklést amikor nem megy neki?? Nekem szimpatikus, meg minden, de néha bár hangja van---bár ne hallanám  :Đ

A Baktai végre kipottyant, jó hangja van , illetve lenne. Ha nem erőletené a rikácsolást. Meg nem lenne ekkora arca, meg nem lenne ilyen buta és unintelligens. Engem idegesített, bár a Puskás Peti kicsit jobban :D

De végre megszabadultunk tőle is. Akik bent maradtak azok közül nekem mindenki szimpi, Bíborka remélem megy, utána meg a többieket meg majd sajnálom...
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#197 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 02. 20:30

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 18:20

Bíborkán pedig hallatszott a "Most múlik" dal alatt, hogy az underground az ő műfaja.

Az underground nevében visszautasítom. :D

Szerkesztette: KovacsUr 2006. 04. 02. 20:30 -kor

#198 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 22:12

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 13:21

Bíborka tegnap úgy találta el a hangokat mint én  lottószámokat, ettől függetlenül, továbbra is ő a kedvencem.

Engem komolyan érdekelne, hogy ezt mivel sikerült kivívnia?
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#199 Felhasználó inaktív   Warlock 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 03. 14:28

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 13:21

Ez jó volt. :pokeas2: Egyébként én is kedvelem, bár nem mondhatnám, hogy az éneklései miatt... :Đ Nagyon hamis volt majdnem mindig (kivétel a Queen est, és mivel a Queen mindig is nagy kedvencem volt, ezzel szerzett néhány plusz pontot nálam :D ), de úgy érzem, hogy Piftukának igaza van azzal kapcsolatban, hogy képezhető a hangja. Tipp: szombaton hazamegy. Nekem hiányozni fog, de hát tényleg nem tud énekelni, és itt azért a legjobb énekest keresik, nem a legszimpatikusabb személyiséget... :think: :)

Kontor valahogy kicsi túl közvetlen... Viszont komoly pozitívum az, hogy tudja, mire képes, és nem vállalja túl magát. No de ez kevés, rövidesen neki is távoznia kell majd.

Póka Angéla: ki nem állhatom, igencsak beképzeltnek tűnik... Ettől függetlenül eléggé jól énekel (leszámítva az időnként előtűnő orrhangokat), de nem fog hiányozni ha elküldik.

Baktai ugyancsak túl sokra tartja magát, de ettől függetlenül volt tűrhető előadása. Az ömlengéseit viszont ki nem állhattam... Némi szerénységgel tovább is eljuthatott volna érzésem szerint. A kevesebb néha több - ezt kellett volna megtanulnia, de nem nagyon akarta. :) Nem fog hiányozni.

Szabó Eszter volt a kedvencem az elején; ehhez képest most már nem igazán tudom, mit gondoljak róla. Nem lehet azt mondani, hogy rosszul énekelne, de valahogy színtelen lett. Kicsit meguntam, és szerintem nem tud már olyat produkálni, ami felkelthetné az érdeklődésemet. Ennek ellenére azért sajnálni fogom, mikor kiesik... :)

A korábbi kiesőkről: Varga Istvánt nagyon sajnáltam, neki jó hangja van. A többiek eléggé felejtősek...

Akik Varga Ferenc - Rúzsa Magdolna döntőt várnak, azokkal teljesen egyetértek, tényleg ők ketten a legjobbak. :) Ezen a musical-döntőn Varga messze felülmúlt mindenkit. :respect: Nem tudom eldönteni, hogy kettejük közül melyik jobb; őszintén szólva én örülnék, bármelyikük is nyerné meg. :) Remélem, a továbbiakban mindketten jól fognak választani, mert az eddigi produkcióik alapján igazságtalan lenne, ha egy rossz dalválasztás miatt bármelyikük is kiesne a végső döntő előtt.

#200 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 16:44

Hi!

Olyan rossz volt a Megasztár, hogy jól berúgtam inkább. Meg tegnapelőtt is. Milyen nap van ma?

Ja, kedd. Akkor ok. :D

Alternatív program:

szombat hajnaltól
1/2 liter házi vegyes (főleg törköly)
1 l fehérbor (kannás)
1/2 l vodka,
vasárnap
1/2 l vodka, mégegyszer,
3 dcl minőségi vörösbor (gyógyszernek)
2 dcl kecskeméti barack (gyógyszernek)

hétfő reggel ....

kedd reggel .... :rolleyes: