HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 03. 17:40

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 15:16

Hű Hóember!
Nézd meg ezen a Weblapon az órát! Nagyon király. Esetleg a Csipetkéknek is lehetne ilyen csicsás időmérőjük?

nézem én de nem látom, hun van itt óra?

Szőke barát

Te vetted le a  " segitők " menóből Zoltánszólt?  Csak mert nem látom

Szerkesztette: Hoember 2006. 09. 03. 17:51 -kor

Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2402 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 18:32

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 8:52

*  acdsee pro cuccok mentek mélben

**  ennél egyszerübben sajna nem tudom elmondani :think:

***  most néztem a tár részt, van egy jó, meg egy rosz hirem.

A jó hogy ma is szép napunk lesz :)  A rosz hogy 2 vss file szőrén szálán eltőnt, vagyis nincs a tárhelyen, tehát vagy ki lett törölve, vagy ki lett törölve. Ez azért nem jó, mert már nekem is csak a régi honlap jön be ill csak azt tudom szerkeszteni.

kérdés:  Amikor megcsináltad a változtatásokat, utána el is mentetted azt?   Mond hogy igen ! :think:

bal oldali menü  SAVE

* Köszönöm! és már csordogál is lefelé.

**  Majd kisérletezgetek és akkor lehet, hogy rájövök hogyan is tovább.

*** Én is néztem, de én látom mind a 3 wss fájlt. Egyébként ma reggel másoltam le a tárhelyröl mind a 3-t és azok is megvannak, de mind a 3 egy régebbi változatot mutat. Egyébként bármit is csiálok vele (mindíg csak a gépemre mentettel játszok, a tárhelyest nem háborgatom) automatice felajánlja a mentést és én midíg igent mondok.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2403 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 18:34

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 15:16

Hű Hóember!
Nézd meg ezen a Weblapon az órát! Nagyon király. Esetleg a Csipetkéknek is lehetne ilyen csicsás időmérőjük?

Én is megnéztem. Elég csicsás, de nekem inkább az ott lévő tartalom tetszett inkább.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2404 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 18:50

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 12:45

...2. Minden tiszteletem Grétsy Lászlóé. ...

Ezzel én is egyet értek, (lemaradt az  :respect: ) höbörgésem a többi 90%-nyi kollégájának szólt.
Nah jó, én már többet nem nyelvészkedem, a végén mikor ki lesz találva, hogy hova milyen szöveg kerüljön, ráreszti valaki a "helyesírás ellenőrző" menüpontot, ha valaki ezután is talál hibát, az majd sikit.

#2405 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:00

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 18:40

nézem én de nem látom, hun van itt óra?

Szőke barát

Te vetted le a  " segitők " menóből Zoltánszólt?  Csak mert nem látom

Dehogy vettem le. Örültem, hogy sikeredett feltöltenem. Egyébként nálammost is látszik.

#2406 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:00

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 19:50

Ezzel én is egyet értek, (lemaradt az  :respect: ) höbörgésem a többi 90%-nyi kollégájának szólt.
Nah jó, én már többet nem nyelvészkedem, a végén mikor ki lesz találva, hogy hova milyen szöveg kerüljön, ráreszti valaki a "helyesírás ellenőrző" menüpontot, ha valaki ezután is talál hibát, az majd sikit.

Ez az! Ha van valakinek (netán) egy Microsoftos Office-a, használja a helyesírás-ellenőrző programot. :omg: Ez a megoldás. Oszt jó napot. :respect:

#2407 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:02

Mindkét felajánlónak köszönet a felajánlásokért!

Azonban gond ott van, hogy hogyan juthatna el hozzánk, mert a közelmultban Malmos collegával folytatott MSN-s beszélgetés alapján úgy néz ki, hogy a Csepeli raktár sem megoldás.

#2408 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 03. 21:35

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 20:02

Mindkét felajánlónak köszönet a felajánlásokért!

Azonban gond ott van, hogy hogyan juthatna el hozzánk, mert a közelmultban Malmos collegával folytatott MSN-s beszélgetés alapján úgy néz ki, hogy a Csepeli raktár sem megoldás.

Azokkal a feltételekkel nemis.

De ha elötte egykét nappal egyeztet velem valaki és ide hozza akkor semmi akadálya.

#2409 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 21:55

Hóember!

Már megint elcsesztem valamit, csak azt tudnám, hogy mit. Sajna most nekem a levélküldő (ami nagyon is kellene) tűnt el a honlaprol, na és nem tudtam a képeket csak így felrakni. :confused:

#2410 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 03. 22:47

Hali!

Nos, itten hosszu hallgatas utan ujfent megjelenek. Van egy hatalmas doboznyi regi PII-es procim, a 233-astol elkezdve a 350-esig (ebbol 59db!!!) garantalt PII, plusz vagy 20db 333-as ceruza, fele elvagott huttozsinorral.

Ha erdekel, kuldok excel listat roluk, igazabol a fo fogas az 59db 350/512/100 lenne, amit meguntam arulni... :D

Viszont el kene erte jonni, mert a motoron nehez ez a sok dog.

Nyugatinal lakom, idopont igen valtozo, inkabb az estvek a jobbak.

30/430-1711

Udv mindenkinek:

a WAgner Ur
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#2411 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 06:35

Idézet: aWagnerUr - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 23:47

Nos, itten hosszu hallgatas utan ujfent megjelenek. Van egy hatalmas doboznyi regi PII-es procim, a 233-astol elkezdve a

Ezt el bírjuk boltolni, a héten ott csavargok megint, időpont változó, de csak meg lesz.
Make love not Wor.

#2412 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 06:47

Idézet: aWagnerUr - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 23:47

Hali!

Nos, itten hosszu hallgatas utan ujfent megjelenek. Van egy hatalmas doboznyi regi PII-es procim, a 233-astol elkezdve a 350-esig (ebbol 59db!!!) garantalt PII, plusz vagy 20db 333-as ceruza, fele elvagott huttozsinorral.

Ha erdekel, kuldok excel listat roluk, igazabol a fo fogas az 59db 350/512/100 lenne, amit meguntam arulni... :D

Viszont el kene erte jonni, mert a motoron nehez ez a sok dog.

30/430-1711

Udv mindenkinek:

a WAgner Ur

Üdvözöllek ismét körünkben. Rég nem jártál erre, de azért örülök, hgy azért még teljesen nem feledted el a csapatunkat.

Felajánlásodat hálásan köszönjük. Amint látom Jahno tettestárs már egyezkedik is az átvétel ügyében.

#2413 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 07:24

HELP!

A "Csipet csapat" jövőbeni alkotó, gépszerelő (rázorulók részére) munkája forog kockán, ha valaki nem talál ki valami okosat.

Amint azt Ti is tudjátok mi csak felajánlott és hozzánk lekerülő hw. elemekböl tudunk másoknak gépeket összeállítani, ugyanúgy mint korábban. Tekintettel, hogy a kis csapat egyre bővül, az ifjoncok szaktudása is eredményesen gyarapszik, így egyre több gépet tudunk (tudnánk) komplettírozni.

Sajnos azonban a hw utánpótlás -annak elenére, hogy jelenleg is elég sok felajánlás  vár begyűjtésre - egyre jobban akadozik. Napjainkra odaértünk, hogy komplett gépet már nem is tudunk összeállítani különféle hw. elemek hiánya miatt, pedig igény az lenne bőven. Pláne most, hogy már kezdtek csordogálni a PII szintű alaktrészek is és ezeket már középiskolások is megkaphatnák kezdő gépnek.
Sajnos egyáltalán nincs egy picit nagyobb HDD (a meglévők max. 1,2 GB méretűek), normális CD olvasónk, de más dolgokbol is hiányt szenvedünk.

Korábban az volt itt a megállapodás, hogy a felajánlásokat a Bp-i tettestársak (innen vidékröl ezt megszervezni, lezongorázni lehetetlen) valahogy megoldják, a Jahno pinyójában összegyüjtik és alkalmasint onnan kerülnek le hozzánk.

Sajnos úgy látszik ez a megoldás sem fog a jövőben működni. Ugyanis most sikerült végre egy olyan önkéntes fuvarost (az egyik támogató cég árúszállító kocsija) találom, aki rendszeresen el tudná hozni ezeket az összegyűjtött cuccokat.

Sajnos azonban a kocsi vezetője csak akkor tudja meg, hogy van-e szabad hely a kocsijában a visszaúton, amikor a felszállított árút lepakolják a központjukban. Tehát előre nem tud mondani semmit, sőt a szállítások ügyében sem tud napokkal korábban egyeztetni.

A közelmultban Malmos collegával(?) MSN-n egyeztettem (Jahnoval nem egyeztettem, mert tudom, hgy Ő napközben állandóan valahol robotol és ritka az a pillanat, hogy odahaza tartózkodjon, de egy tanulónak illik néha odahaza is tartózkodni, hogy a másnapi sulira fel tudjon készülni.), hogy nem lehetne-e megoldani a Csepelen összegyűlt cumók elszállítását, hogy a sofőr akkor amikor kiderül, hogy tud lefelé anyagot hozni telefonon felhívja őt, hogy mehetne-e cuccért.  Sajnos ő ettöl mereven elzárkózott, legalább 2-3 nappal korábbi egyeztetést tud csak elfogadni.Teljesen érthetetlen számomra (de kénytelen vagyok elfogadni), miért kell 2-3 nappal korábban egyeztetni, hogy valaki az adott időpontban odahaza van-e, ha igen tud-e néhány percet szánni arra, hogy egy kocsiba néhány cumót bedobáljanak, mert akkor sincs baj,  ha az érdeklődő azt a választ kapja, hogy MOST  nem aktuális. A sofőr akkor is visszajön, ha nincs a kocsiban nekünk szánt anyag, legfeljebb nem kerül Csepel felé. Ez a kocsi hetente több alkalommal is megy mindenképpen Bp-re.

A mi kis társaságunk sajnos nem áll olyan jól anyagilag, hogy innen rohangáljunk minden egyes felajánlást összeszedni a nagyfaluba és azokat minden egyes alkalommal saját költségünkön hozzunk le, mert akkor valaki állandóan fent tartózkodhatna és az utazásra, szállításra még a gatyánk is rámenne.

A fentiek alapján úgy néz ki, hogy a magam részéröl a jövőben csak olyan felajánlást fogok elfogadni (jöjjön az levélben, vagy nyilvánosan), amely hozzánk történő eljuttatását a felajánló vállalja.

Viszont azokra a felajánlásokra, melyek nem a fenti kategoriába tartoznak valaki azért reagáljon, mert a sok válasz nélküli felajánlások esetén nagyon le fog a felajánlási kedv csökkenni, előbb-utóbb teljesen, miondenhol, kifogyunk a beépíthető alatrészekböl, mely az évek óta tartó összefogásunk megszűnéséhez vezethet.

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Tud-e valaki, valamilyen hasznos javaslatot, ötletet a probléma megodására?</span>

Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 04. 07:26 -kor

#2414 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:11

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 8:24

a sofőr akkor amikor kiderül, hogy tud lefelé anyagot hozni telefonon felhívja őt, hogy mehetne-e cuccért.  [b]Sajnos ő ettöl mereven elzárkózott, legalább 2-3 nappal korábbi egyeztetést tud csak elfogadni.Teljesen érthetetlen számomra (de kénytelen vagyok elfogadni), miért kell 2-3 nappal korábban egyeztetni, hogy valaki az adott időpontban odahaza van-e, ha igen tud-e néhány percet szánni arra,

Talán azélrt nem, mert a fél világ meg a munkát adó ügyfelek is így matekoznak, hogy most kellene, tegnapra, jajj mégsem, meg legyél otthon, de nem is tudom. Aztán az ember élete szép lassan egy kihámozthatalan halmaz lesz, hogy hol, meg mikor, mert ha otthon vár, akkor nem jönnek, ha kimozdul akkor egyből jönnek, oszt tanulónak valóban, otthon is kell tartózkodnia, kivéve mikor boltba megy, kutyát sétáltat, tanfolyamra jár, nekem melózik occsóért, meg sorolhatnám. Nem bonyolult ez, csak mivel átlag 200 ember szervezi az életünket, így minimálisra kell csökkenteni az ilyen kavarós légy otthon aztán lehet beugrom típusú történeteket.

Az, hogy előtte ideszólnak valamikor a héten, hogy yáááj 1 óra múlva ott vagyok, akkor általában az szokott lenni a válaszunk, hogy mi meg nem, mert ha most egyből eldobunk mindent a kezünkből, akkor sem érünk haza 1 óra alatt. Nem otthonülős ügyfélszolgálatunk van, de a pincében gyűlő cuccok meg amúgy is olyan kis helyet foglalnak, hogy akármikor meg lehetne próbálni még egy elvileg tele kocsiba is berakni.
Make love not Wor.

#2415 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:15

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 8:24

Tud-e valaki, valamilyen hasznos javaslatot, ötletet a probléma megodására?

Igazából nem, mert egy CDrom meg ilyesminek a postázása/szállítása az eszköz értékéhez képest durván drága, aztán itt Pesten belül is elvárjákl a felajánlók, hogy mi menjünk oda érte, meg telefonálgassunk, meg egyezkedjünk. Amit eddig Csepelre hoztak azzal sem érdemes még elautóznom felétek, mert amibe az nekem kerül, annyiért webboltból már kb. 3 darab komplett P3-ast lehetne kapni, házhozszállítással együtt...

Szállítás mindig is bonyolult volt, az is marad, megoldás nem sok lesz, mert inkább ki fogják dobn a cuccost, vagy tudja a fene. Meg kell próbálni felajánlóktól bekérdezni, hogy Kunszentbe el tudják-e jutattni, de eddigi tapasztalatok alapján a mozgási körzetük (otthon-meló-suli) útvonalat már nem szívesen szokták elhagyni.
Make love not Wor.

#2416 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:18

Szőke, ilyen feltételek mellett nem tudom, miért csodálkozol...  :confused: Itt mindig mindenkinek van valami dolga, már annyi idős korában is, mint a Malmos, aztán ez az idők folyamán egyre csak fokozódik.

#2417 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:24

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 22:55

Hóember!

Már megint elcsesztem valamit, csak azt tudnám, hogy mit. Sajna most nekem a levélküldő (ami nagyon is kellene) tűnt el a honlaprol, na és nem tudtam a képeket csak így felrakni. :confused:

látom rendesen megkavartad, más a nagykép, más menük, és visszatetted a kék csipetcsapatos kiirást, pedig ti mondtátok hogy valami más szin kellene helyette.

Javitok.......
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2418 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:54

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:24

Javitok.......

Előre is köszönet érte!

Azonban a javított wss fájlját tedd már fel valahova, hogy tudjam nézni, mert nekem csak ezek jöttek le.

#2419 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:59

Jahno! és Malmos!

Valamit nagyon is félreértetek. Én/mi csak annyit kértünk volna, hogy az eredetileg Csepeli raktárba szállító kocsi hazaindulása előtt megmondja Malmos ÚR neki, hogy mehet, vagy nem.

Amint látom NEM, akkor tehát NEM és NEM, mi pedig majd boldogulunk valahogy, legfeljebb nem kapnak a rászorulók gépeket és a felajánlásokkal kapcsolatban mindíg jelzem, hogy azt csak abban az esetben tudja elfogadni a "Csipet csapat", ha azt a felajánló le is juttatja hozzánk. Egyéb felajánlásokra meg nem is mozdulok.
Estére - talán lesz időm - le is mondom az eddigieket, mert látom rajtunk kívül semkinek sem kell a csapatbol. Senkinek sincs ideje, raktára meg miegymás, akkor meg mi a fenének eröltetjük az egészet. Telcontar és mi a "csipikékkel" erölködünk, de azért kettőnk startvonala sem egyezik meg.

#2420 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 04. 09:16

Addig még oké hogy néha-néha az emberetek elivinne a pincéből vmit, de mit? mostis van kb egy doboznyi cumo. honnan lenne utánpotlás, mert azt irtad hogy a felajánlok elvárnák hogy menjen el valaki a felajánlott cumokér, és ki lenne az?

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.