Elküldve: 2007. 03. 07. 23:03
Üdv!
Problémám lenne, remélem valaki tud gyógymódot rá mert már a hajamat tépkedem!
Van 1 SMC7004VBR Barricade routerem!
Olyan problémám lenne, hogy egyszer csak megállt a net és azóta semmi! Először a routerre gyanakodtam hogy biztosan megadta magát, igy vettem még1et, de ugyan ilyet, tehát mostmár 2 van!
A lényeg az hogy akármilyen konfiggal próbálkozok, sehogy sem megy a net! A zsir uj sem müxik, ugyan azt csinálja mint a régi router!
Bedugom a netkábelt és rendesen összekötöm ahogy kell, konfigolom a routert PPPoE kapcsolat meg ami kell (mivel nekem nincs kábel modemem), de a Status ablakban a Status Connection vagymiis, ott mindig azt irja hogy Disconnected, tehát vmiért nem ossza ki a cimeket (ip,gateway,stb), olyan mintha nem ismerné a DHCP kiosztást, de nemtudom miért pedig bevan kapcsolva!
A windowsban semmilyen beállitást nemvégeztem, minden ugyvan ahogy kell lennie!
A routernél már mindent próbáltam... default settings, reset, de semmi nem segitett!
Valaki hozzá(bb) értő segitsen pls mert igy nemtudom szétosztani a netet ami igencsak gáz!
A szolgáltatót is felhivtam ,de nemtudtak mit mondani, mivel a netkábelen jön a net, mivel ha router nélkül csatlakozok akkor müxik minden DHCP kiosztás!
Előre is köszi a gyors választ!