Sziasztok! Tud valaki segíteni?
Az lenne a feladat, hogy:
Tesztet kellene készítenem, ami 15 feladatot tartalmaz. Egy feladat 1 kérdésből és a hozzá tartozó 5 alternatívából áll. Hogyan tudnám ezt úgy programozni VB-ben, hogy a formon véletlenszerű sorrendben jelenjenek meg, minden futtatás alkalmával? Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
S az értékelés elkészítéséhez van valami tippetek?
Oldal 1 / 1
Visual Basic 6.0 programozás véletlenszerű megjelenítés a formon
Elküldve: 2006. 04. 02. 19:52
Először is >>ITT<< van a Visual Basices topic.
Továbbá ha egy ennyire egyszerű feladatnak neki sem tudsz kezdeni, akkor először inkább könyvből kellene valami alapot szerezni a VB működéséről, kár még kérdezni. (Ugye nem a házi feladatot akarod megoldatni velünk?)
Továbbá ha egy ennyire egyszerű feladatnak neki sem tudsz kezdeni, akkor először inkább könyvből kellene valami alapot szerezni a VB működéséről, kár még kérdezni. (Ugye nem a házi feladatot akarod megoldatni velünk?)
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2006. 04. 02. 19:59
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 19:52
Először is >>ITT<< van a Visual Basices topic.
Ha hiszed, ha nem kerestem, hogy hová kéne feltennem a kérdést.
Nem a házi feladatot akarom megoldatni veletek, és próbáltam megoldani, de az ötletemet nem tudom leprogramozni a VB-ben, alaposan kiakasztottam! Ha felteszem a "munkámat" azon túl, hogy nem (túlságosan) röhögsz ki, kijavítod, hogy működjön?
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.