HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#1041 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:01

Idézet: evone - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 21:37

sadam, :lol: miert kene tudnod hogy kik ok, ahhoz hogy ne akarkik legyenek?  :think:

debaj, igen errol van szo, azert az egyik a ketto kozul igencsak normalis hely. elegge bevedve meg normalis szabalyokkal.

a masik meg mikor utoljara voltam csak annyit lattam hogy egy 1 megabites dslel nyogdecselt valaki felfele vagy 6 dvd-t  :omg:

Mint hárommegásdsles kérdezem: dögöljek meg, mert nincs T3-am ??! :reklamacio:

Nehézfegyverzetű feltöltőink sávszélre gyúrtak, viszont ismerek olyan dsl-est, akinek + 1500 dívídíbekápja van (meg olyat is akinek 2000+), és még csak nem is B-minuszos ßarok...

Baßhattya a T-harcos a gigabites sávszéljét, ha nem tud egyetlen normális filmet sem feltolni...  :omg:

Több ilyen versenyzőt is látok a végtelenben...  :p

Lenézés helyett nem jobb lenne mindenkinek a normális együttműködés, hmm...???! :think:

#1042 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:09

igen, sok ilyen van, dehat van aki megunja a seedet aztan ott is hagyja, emiatt elmegy a kedvem az egesz vegtelentol, persze nem lenezni akarok, ne erts felre, csak inkabb megyek enis olyan helyre ahol alapbol olyan uploaderek vanank akiktol jon max savon minden.

Szerkesztette: evone 2006. 07. 04. 00:10 -kor

macbook air 2014

#1043 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 06:10

Idézet: sadam - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 21:33

A két leghíresebb magyar torrent oldal is akárki által létrehozott, mivel nem tudom kik csinálják. (Na jó az egyiket tudom).

ezt a fórumot is akárkik hozták létre. :)
JóSebesség

#1044 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 10:53

Idézet: sadam - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:42

Egyébként az jutott most eszembe, tegyük fel beregisztrálok egy ilyen torrent oldalra, az adminisztrátorok hozzáférhetnek a jelszavamhoz? 1000%-ra biztos vagyok benne, hogy igen, de ez nem valami megnyugtató.

Szerinted mi a lófarkot lehet elkövetni egy jelszóval? :confused:  :D  Miért vagy ezért nyugtalan?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1045 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:06

Vannak olyan értelmes lények, akiknek mindenhova ugyanaz a jelszavuk. Torrentoldal, emailfiók, internetbank, PIN kód, satöbbi. ;)

#1046 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 12:14

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 11:53

Szerinted mi a lófarkot lehet elkövetni egy jelszóval? :confused:  :D  Miért vagy ezért nyugtalan?

Debaj-nak sikerült megvílágítani a lényeget. :D  :Đ
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1047 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 17:07

Idézet

Vannak olyan értelmes lények, akiknek mindenhova ugyanaz a jelszavuk. Torrentoldal, emailfiók, internetbank, PIN kód, satöbbi.

Idézet

Debaj-nak sikerült megvílágítani a lényeget.

Az már az ő bajuk. Ha ti nem így tesztek, szerintem nincs miért aggódni. ;)

Szerkesztette: Lauda 2006. 07. 04. 17:08 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1048 Felhasználó inaktív   robchee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:42

És amúgy picit visszatérve a jogi dolgokra, ki kerül a hatóság érdeklődési körébe? 512/128 adsl 10kb/s feltöltéssel? Vagy inkább azok, akik nagy sávval új cuccokat osztanak meg?
R

#1049 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:49

Aki jogvédett anyagot oszt meg. ;)

#1050 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:50

Idézet: robchee - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:42

És amúgy picit visszatérve a jogi dolgokra, ki kerül a hatóság érdeklődési körébe? 512/128 adsl 10kb/s feltöltéssel? Vagy inkább azok, akik nagy sávval új cuccokat osztanak meg?
R

Szerintem ez teljesen mindegy, részletkérdés.
Valószínűleg inkább azokra hajtanak, akik ezzel pénzt is keresnek, fizetős FTP szervereket üzemeltetnek, piacon árulják a filmeket.

#1051 Felhasználó inaktív   robchee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:53

És Magyarországon általános, hogy kimennek foglalni IP alapján? Vagy tényleg csak azokat piszkálják, akik pénzt keresnek a cuccokkal?

#1052 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:56

Gyakran olvasol arról, hogy magánszemélyek gépeit foglalták le fájlcsere miatt? Pedig amekkora sztártéma újabban a jogvédősdi, szerintem még szalagcím is lenne egy ilyen eset.

#1053 Felhasználó inaktív   robchee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:00

Én nemtom, az még nem jelent semmit, hogy én nem hallottam róla. :)
Akkor ezek szerint nem? Pedig fórumokon, itt-ott olvasni vallomásokat, hogy egyik reggel csöngettek... Nem is tudom, hogy be merjem-e kapcsolni még az utorrentet. :)
R

#1054 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:06

Lehetséges, de nem általános dolog még.
Lehet, hogy csak valami jóakarója mártotta ba az ilyen embereket. :)

#1055 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:11

Ez olyan, mint a szex. Sokmindent lehet csinálni, csak végig legyen valamelyest ésszel az ember.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1056 Felhasználó inaktív   robchee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:39

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:11

Ez olyan, mint a szex. Sokmindent lehet csinálni, csak végig legyen valamelyest ésszel az ember.  :)

Pl? Mire gondolsz konkrétan?

#1057 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:46

Idézet: robchee - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 14:39

Pl? Mire gondolsz konkrétan?

Tudni kell mindig, hogy magadnak csinálod, a saját örömödre. Nem azért, hogy pénzt keress vele, nem azért, hogy felvágj vele a haverok elött, és nem is azért, hogy (össze/le)szedj minden sz@rt, ami amúgy egyátalán nem érdekelne.
Ha nem vered nagy dobra, hogy csinálod (az érintettek úgyis tudni fogják rólad, ha másról nem, az elégedett mosolyodról), nem reklámozod magad úton-útfélen, hanem "csak" csinálod, de a biztonság kedvéért megteszed a szükséges óvintézkedéseket, és védekezel közben, szerintem nem lesz baj...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1058 Felhasználó inaktív   robchee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:58

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:46

Tudni kell mindig, hogy magadnak csinálod, a saját örömödre. Nem azért, hogy pénzt keress vele, nem azért, hogy felvágj vele a haverok elött, és nem is azért, hogy (össze/le)szedj minden sz@rt, ami amúgy egyátalán nem érdekelne.
Ha nem vered nagy dobra, hogy csinálod (az érintettek úgyis tudni fogják rólad, ha másról nem, az elégedett mosolyodról), nem reklámozod magad úton-útfélen, hanem "csak" csinálod, de a biztonság kedvéért megteszed a szükséges óvintézkedéseket, és védekezel közben, szerintem nem lesz baj...  :)

Pontosan ezek az óvintézkedések és védekezések érdekelnének! Mert ugye itt nem lehet valamiféle anonym proxyt használni, meg azok mindig be is halnak, kutya lassúak.

#1059 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:32

Idézet: robchee - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 14:58

Pontosan ezek az óvintézkedések és védekezések érdekelnének! Mert ugye itt nem lehet valamiféle anonym proxyt használni, meg azok mindig be is halnak, kutya lassúak.

Erre egyetlen óvintézkedés van. Töröltesd az accountodat az oldalon és felejtsd el, hogy valaha is töltöttél.
Teljesen mindegy, hogy miket és mennyit töltesz le, a lényeg, hogy ne add tovább a cuccot. Mindíg arra basznak rá a delikvensek (általában akiknek továbbadod, azok is továbbadják). A másik, hogy általában a feltöltőket (azt a bizonyos cuccot feltöltőt, amiből kirobban a balhé) kapcsolják le.

Szerkesztette: Lauda 2006. 07. 05. 18:34 -kor

#1060 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 16:27

Idézet: sadam - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:42

Egyébként az jutott most eszembe, tegyük fel beregisztrálok egy ilyen torrent oldalra, az adminisztrátorok hozzáférhetnek a jelszavamhoz?

Úgy tudom hogy a jelszavadhoz alapesetben nem férnek hozzá, de amint jelszót váltasz, szépen elmenti valami logba, amit a megfelelő joggal rendelkező emberek olvasgathatnak.
Én is csak lestem amikor egy ismerősöm megmondta hogy mi  jelszavam... de ha nem előtte 5 perccel változtatom meg, valószinűleg nem tudta volna.

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.