Idézet: Tornado 7C1
Kár.
Ahogy a varjak mondanák.
Múlt héten bennjártam az emitelnél, nemrég lejárt az 1 éves hűség.
Kérdeztem nincs e valami kedvezőbb megoldás, pl ez a csomag olcsóbban, vagy ennyi pénzért nagyobb sebesség, mivel most az 1024/128 -as kapcsolatért havi 11e-t fizetek.
Megemlítettem, hogy ennél matáv területen minden szolgáltató kedvezőbb csomagokat kinál.
Illetve kérdeztem mi a helyzet a többi szolgáltatóval, mivel kb egy hónapja olvastam, hogy valamelyik hivatal (nem tudom melyik az illetékes) kötelezte őket, hogy engedjék ide a többi szolgáltatót is, mivel jelenleg más szolgáltatótól ADSL nem érhető el emitel területen.
A kedvező csomagra a válasz:
"van adatforgalmi korlátos csomagunk, nagyon kedvező áron az adatforgalmi korlát havi 1GB" (IGEN, IGEN 1GB, NEM ELÍRÁS) mivel az egy napi forgalmam, igy ez kiesett.
A többi szolgáltató:
"Igen valóban biztosított számukra, hogy emitel területen szolgáltassanak, ennek ellenére nem jönnek ide"
Finoman megemlítettem, hogy talán nem kellene ellehetíteni a számukra felajánlott nagyker árakkal, és akkor talán itt is megjelennének, mire a válasz:
"Más okból nem jönnek, tudják, hogy az emitel ADSL szolgáltatás szinvonalával nem tudják felvenni a versenyt"
Nos itt nevettem egy nagyot és a hölgy is mosolygott, azonban azt le tudtam olvasni az arcáról, hogy azért mondja mindezt, mert ezt kell mondania, de ő sem hiszi amit mond.
A sztorihoz hozzátartozik, hogy az emitel-t egy-másfél éve felvásárolta a matáv, ennek ellenére megmaradt emitel és megmaradt ez a három kis körzet ahol szabadon garázdálkodhat, mivel nincs ellenfele.
Mindig mindenki csak a matávval foglalkozik, meg annak a monopolhelyzetével, illetve annak visszaszorításával, de azt senki nem látja, hogy az ilyen kis szolgáltatók a saját szemétdombjukon milyen szemtelen módon viselkednek.
Nem véletlen, hogy a matáv megtartotta igy ahogy van emitelnek, igy nem olyan feltünő, hogy ide nem tudnak jönni a többiek szolgáltatni.
Ja és a 11ezres havi számlához, hozzájön a telefonvonal előfizetése +2e.
Más szolgáltatók meg tudják oldani, lebeszélhetőséggel stb, de itt!
Na most jól leirtam a tutit.
Mélyen eggyüttérzek a kollegával, a 60k-os upload problémával amiért nem hiszem, hogy havi 8e -nél többet fizet, max 9e.
Üdv
szabi