HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#2081 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 17. 12:53

Az a baj, hogy ez (elnézést a kifejezésért) szart se ér. Pl. embargót rendelnek el ellenük ahogy pl. Kuba ellen. Szépen leválasztják őket a hálózatról és kész, cseszhetik. Szóval az ötlet jó, csak nem ér semmit. Egyébként még régebben megjelent egy hír Sealand kapcsán, amiben a jelenlegi tulaj megvillantott egy teljesen free hosting lehetőséget. Akkor a netnagyhatalmak aláírtak egy szerződést, hogy amennyiben az önálló államként működő bay nem legális tartalmak hostingjaként szolgál, a netet szolgáltató ország következmények nélkül lelőheti az összeköttetést! :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2082 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 17:34

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 13:06

Tudtommal már csak ez van és az uTorrent fejlesztése leállt. :think:

A webui az csak egy funkciója a µtorrentnek. Beaállítások > haladó > WebUI.

#2083 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 17:47

Idézet: mzso - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 17:34

A webui az csak egy funkciója a µtorrentnek. Beaállítások > haladó > WebUI.

No és ez alapba benne van a uTorrent-be? Csak mert nálam ilyen nincs. :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2084 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 18:35

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 17:47

No és ez alapba benne van a uTorrent-be? Csak mert nálam ilyen nincs. :think:

Az 1.6.1 build 483-as bétában nálam benne van.

#2085 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 18:38

Ahogy elnézem a jogvédők most az ISOHUNT-ot nyomták fel. :reklamacio:

#2086 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 17. 19:40

Nem az uTorrent basztatott el, mert az Azureus-sal is elszállt. :( Bütköltem egy kicsit a háló beállításon, alig emlékszem hogy mit nem állítottam. :rolleyes: Ha mégis gebasz van, az xp frissítést downgrade lesz a 2006.09 kiadásig. DHCP-ről fix IP címre módosítottam az internet feletti hálót.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2087 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 19:45

Idézet: mzso - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 18:35

Az 1.6.1 build 483-as bétában nálam benne van.

Ja, hogy a betában. :)

#2088 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 18:44

És mi a helyzet a RatioMaster -rel...?

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2089 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 18:45

Tényleg szükséged van ilyenekre? :think:

#2090 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 19:50

Csak ötleted ad annak, aki nem találja googléban.
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#2091 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 08:57

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 19:45

Tényleg szükséged van ilyenekre? :think:

Nekem nem, azért nem is linkeltem. Csak az volt a kérdés, hogy a különböző oldalak gazdái miként viszonyulnak a programhoz.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2092 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 08:59

Hát ez az agidad... inkább nem használok jelzőt. Leszedtem egy release -t a bithumenről, feltöltöttem az endless -re változtatás nélkül, erre ő törölte a torrentet a következő indokkal: válogatás tilos.

Azt hiszem, jobban járok, ha inkább nem töltök fe semmit, legalább nem idegesítem magam ilyenekkel.

Idézet

[link]

#2093 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 09:17

Múltkor a goldentorrent, most meg ez. :omg: A végén nem lesz seed semmihez.

A progiról csak annyit, ha jól tudom ez a torrent rendszernek az Akhilles sarkát támadja, mégpedig azt, hogy a tracker tkp. bármilyen kliens progi által küldött adatot jóváír mindenféle fenntartás nélkül. Pl. ha úgy lenne, hogy a kliens azt küldené el, hogy Pistikétől szedett 10 MBot és feltöltött 50 MBot, és amikor Pistikétől is megjön az adat ezt összevetné és csak akkor írná jóvá az adatforgalmat, ha ez a kettő egyezik akkor talán nem lehetne csalni. De gondolom a szerver belepistulna mire ennyi adatot kezelni tudna. Viszont ebben a mostani formában nem egy nagy mutavány a trackert hamis adattal pumpolni. Én nem tudom mit lát egy moderátor/admin az adatforgalomból, de az itteni hsz-eket elnézve a nagyon kirívó eseteken kívül nem lehet észrevenni. Nem is olyan régen láttam egy gyereket, aki 1 hetes reggel 300 TB-ot töltött fel. :nevet: Na ez az, amit senki sem hisz el, így törölve is lett. Dehát a dinamikus IP, illetve ingyenes email cím regisztráció világában ez szart sem ér.

Agidad tényleg egy barom.

#2094 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 09:27

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 10:17

Igazad van, de ilyenkor elgondolkozik az ember azon, hogy van -e értelme bármit is feltölteni. Pedig aktívként, T1 -es vonalon, legalább egy hétig tudtam volna seedelni, de hát ez van...  :smoker:

Idézet

[link]

#2095 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 09:31

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 8:17

A progiról csak annyit, ha jól tudom ez a torrent rendszernek az Akhilles sarkát támadja, mégpedig azt, hogy a tracker tkp. bármilyen kliens progi által küldött adatot jóváír mindenféle fenntartás nélkül. Pl. ha úgy lenne, hogy a kliens azt küldené el, hogy Pistikétől szedett 10 MBot és feltöltött 50 MBot, és amikor Pistikétől is megjön az adat ezt összevetné és csak akkor írná jóvá az adatforgalmat, ha ez a kettő egyezik akkor talán nem lehetne csalni. De gondolom a szerver belepistulna mire ennyi adatot kezelni tudna. Viszont ebben a mostani formában nem egy nagy mutavány a trackert hamis adattal pumpolni. Én nem tudom mit lát egy moderátor/admin az adatforgalomból, de az itteni hsz-eket elnézve a nagyon kirívó eseteken kívül nem lehet észrevenni. Nem is olyan régen láttam egy gyereket, aki 1 hetes reggel 300 TB-ot töltött fel. :nevet: Na ez az, amit senki sem hisz el, így törölve is lett. Dehát a dinamikus IP, illetve ingyenes email cím regisztráció világában ez szart sem ér.

Agidad tényleg egy barom.

Ha vki ilyen birka, hogy hihetetlenül magas adatokkal csal, az megis érdemli.
Sajnos soxor jól jönne egy-egy ilyen cucc, hogy az arányomat picit feljebb tornássza, főleg akkor amikor nincs mit seedelnem. Dehát ez van. Max várok egy hetet, h jó legyen az arányom. Az internet nem szalad el  :D
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2096 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 09:58

Csak ugye, ha most bemegyek a fórumra, és elmondom a véleményemet erről a dologról, akkor minimum egy warn, és még örülhetek, ha ennyivel megúszom...  :think:

Idézet

[link]

#2097 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:07

Van ez így! :D Én 3 havi warnt kaptam, kb. 2 hétre kitiltottak a fórumról és még kaptam 10%-os figyelmeztetést is, a kitiltást és figyut meg se indokolták...

Kivi lennék rá, hogy mit kaptál volna ott, ha ezzel a Ratiomasterrel ott rukkolsz elő. :D

#2098 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:13

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 11:07

Kivi lennék rá, hogy mit kaptál volna ott, ha ezzel a Ratiomasterrel ott rukkolsz elő. :D

Na igen, pedig én csak azért kérdeztem, mert a személyes ismeretségi körömben többen is használják különféle oldalakon, és kíváncsivá tett, hogy az oldalak üzemeltetői, adminisztrátorai mit gondolnak erről, mennyire követik nyomon és szankcionálják, stb... én személy szerint szépen megvagyok az arányommal, nem kell nekem hozzá külső segédeszköz.  :)

Idézet

[link]

#2099 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:58

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 9:59

Hát ez az agidad... inkább nem használok jelzőt. Leszedtem egy release -t a bithumenről, feltöltöttem az endless -re változtatás nélkül, erre ő törölte a torrentet a következő indokkal: válogatás tilos.

Azt hiszem, jobban járok, ha inkább nem töltök fe semmit, legalább nem idegesítem magam ilyenekkel.

Míg el nem felejtem, full-release volt, NFO -val.

Idézet

[link]

#2100 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 11:05

Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy kitaláljuk a viszonyulásukat a csaláshoz. Feltételezem, hogy kititltással jutalmazzák, ha rájönnek. A kérdés inkább az, hogy hogy jöjjenek rá.

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.