Szoval adva van 2 gep amit routeron keresztul kapja a netet (zyxel) , mindeketton torrentezes megy
1-1 szalon. A ket kliens utorrent es bitcomet. Mivel mindeketten (szomszed es en) zenei dvd-ket vadaszunk kulfoldi trackerekrol toltunk ill. toltenenk, de csak vanszorog neha napokig a letoltes, modem alatti sebesseggel. Ami az egeszben erdekes, hogy van eleg seeder meg leecher, de alig kapcsolodik 4-8 emberhez, akitol enged tolteni. Ez a torrentezes sajatossaga (azaz nem megfelelo "minoseguek" a kapcsolatok) ?
Ami kicsit komplikalja a kepet, hogy a feltoltes is (korlatozas nelkul) iszonyat csiga.
A sebesseg akkor sem valtozik, ha csak 1 gep van jelen, szoval nem egymas elol "szivjuk" el a savszelt. Toltottem le sikerrel kb 4-5 dvd az elmult 1-2 hetben (kb. onnantol szamitodik az en torrentezos multam, gyak. total kezdo vagyok) , amik normalis sebessegen jottek le ill. "begyorsultak" (pedig ezekhez 1-2 seeder volt csak).
Probaltam a random portnak utat adni, de igazabol semmi valtozast nem vettem eszre.
A topikot vegigolvastam, irtatok lassu kulfoldi letoltesekrol, de ennyire nem hittem volna, hogy lassu (is lehet).
Mivel nem ismerek meghivasos/regelos ertelmes magyar trackert, ahol foleg zenei (abbol is eleg hulye izlesem van, szoval nem a popularis vonal erdekel) dvd-k vannak, igy marad a "szokasos" trackerek valaszteka.
Kiprobaltam mar amit csak tudtam (egyeduli letoltes, portforward, feltoltes beallitasa, cfosspeed upgrade, restartok), de a sav csak ott all "kihasznalatlanul".
Szoval lenne 2 gep (lekorlatozva normalisan, hogy a bongeszesnek is jusson), de sajna nincs ertelme ebben a formaban a torrentezesnek. Jah a kapcsolatok szama is le lett csokkentve.
Szoval ez ilyen es igy kell elfogadni, hogy vagy lesz jo seeder/leecher v. valami mas gond van?
Amit meg esetleg megmagyarazhatnatok, hogy mutat ugyan sok megosztot, de csak parhoz csatlakozik, ez miert van? A feltoltesem sem akar persze megugrani.
Szoval nagyobb tapasztalattal rendelkezok velemenyet varom. Koszonom.
Bocsi, ha 1000-szer leragott csont, forumot vegigolvastam, ugylatszik lassan okosodok.
Szerkesztette: Daru 2007. 01. 26. 17:36 -kor

Súgó
A téma zárva.