Idézet: debaj - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 13:26
Nekem a játék közepétől kellett újrakezdenem emiatt, én is csak a gyors szintlépésre koncentráltam, aztán egy idő után már semmit sem tudtam csinálni, úgy a fejemre nőttek az ellenfelek.
Ez a játék nem arról szól, hogy pillanatok alatt kétszázas szinten vagy, és két nap alatt végigtolod a főszálat.
Okosok azt mondják, hogy major skillnek érdemes olyan cuccokat összeszedni, amiket egyébként ritkán használsz. Íjásznál long sword, nehéz páncél meg különféle mágiák, az íjászatot, könnyű páncélt meg a szaladgálást érdemes berakni minor skillnek. Aztán szintlépéshez elég annyi, hogy megtanulsz valami öngyógyító vagy zártörő varázslatot, és azokat használgatod, meg nekimész egy farkasnak nehéz páncéllal, aztán hadd gyakjon, aztán ha már szorul a hurok, egy mozdulattal lecsapod és ápolod sebeidet.
De hát ez így baromság, ezt nem értem.. ha egyszer íjász a kari, akkor íjjal kéne menni (normális játékokban legalábbis), ha meg warrior, akkor karddal. Miért cseréljem össze, hogy egy hybrid hikomat karakter legyen? Vagy itt akkor fejlődök, hogyha össze-vissza cseszem, meg kutyulom a dolgokat? :confused:

Súgó
A téma zárva.