HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#1461 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 28. 12:44

Idézet: debaj - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 12:31

Felejtsd el az instantr travelt, és menj gyalog/lóval, akkor sokkal nagyobbnak fog tűnni.
:)

Eddig gyalog mentem még mindenhova, sehová nem utaztam instant travel-el. Meg lóval sem, mert nincs rá pénzem.

#1462 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 12:46

Már régen játszottam, de úgy emlékszem, futva is pár perc alatt (<5) el lehetett jutni a világ egyik végéből a másikba. Igaz, master voltam athletics és acrobatics skillekből (vízen szökellés rulz :D).

#1463 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 14:38

Az sztem cheat vagy nemtom, de ket varos kozotti ut volt nekem futva 5 perc... eszakkeletrol delnyugatra meg fel ora siman lehet. De lehet tul regen jatszottam vele es megszepult a game. Nekem anno nagyon bejott. Most mar fallout3 a megy.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1464 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 16:01

Karakterfüggő a futás sebessége, de még erre tápolt karakterrel sem 5 perc a világ, az tény.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1465 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 19:25

Megcsináltam Kvatch ostromának egyik részét, felmentem a toronyba, és kinyitottam a kaput, visszamentem a védőkhöz, és most együtt nyomulunk befelé, itt járok. Ami érdekes, hogy a karakterem még mindig lvl 1, holott aludtam már szállóban egy párszor, és még csak a közelében sincs a 2-es szintnek.  :D

Csináltam pár screenshotot:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Végülis engem nem zavar, amíg lvl 1-esként is felaprítok mindenkit, eddig egyik ellenfél sem okozott különösebb gondot.

#1466 Felhasználó inaktív   Lendova 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 12:49

Vki próbálkozott már így összekutyulni az OOO, MMM, Warcry stb modokat:FCOM ?
Nálam nem minden stimmel most. Még nem teszteltem le jó alaposan, hogy láthassam, mely modok mennek pontosan, de az OOO-ból nem minden megy az tuti, legalább is a lassú skill fejlesztés nem.
<b><span style='color:blue'>Andersen meghalt...Mese nincs...</span></b>

#1467 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 14:40

Sikerült elakadni. Végigcsináltam a Kvatch küldit, elvettem a földön fekvő embertől a gyűrűt, és odaadtam annak a katonának, akinek kellett. Ezek után a küldit zölddel mutatja, de nem tudok átváltani semmiféle következő főküldire, mert ha eltávolodok ettől az embertől, mindig ehhez vezet vissza a térkép. Ha kimegyek a leégett Kvatch utcáira, akkor ugyanennek a küldinek a nyila pirosra vált, és a hátam mögé mutat, ahol ez a tag áll.  :omg:  :rolleyes: A quest-eknél nem tudok átváltani egyikre sem, és aktív quest-nek sem tudok mást megjelölni. Mit kell csinálni? Egyébként túl vagyok Kvatch ostromán, és még mindig lvl1-es a karakterem, de mutatja, hogy nemsokára lvl 2 lesz.  :omg:

#1468 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 14:58

Idézet: Lendova - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 22:22

Egy táposabb karakter kreálása és a játék élevezése nem zárja ki egymást. A te utad egy idő után viszont zsákutca.

Csináltam mindkét féleképpen, nemcsak az TES vonalon, kb tudom mi zár ki mit. Zsákutca meg nincs szerintem sose. Csak észnél kell lenni.

#1469 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 15:36

Idézet: Lendova - Dátum: 2009. márc. 1., vasárnap - 13:49

Vki próbálkozott már így összekutyulni az OOO, MMM, Warcry stb modokat:FCOM ?
Nálam nem minden stimmel most. Még nem teszteltem le jó alaposan, hogy láthassam, mely modok mennek pontosan, de az OOO-ból nem minden megy az tuti, legalább is a lassú skill fejlesztés nem.

Még nem jutottam a végére, de külön megy az utolsó OOO.

#1470 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 17:15

Felvettem a halott akárkicsodától a gyűrűt, elviszem a tisztnek, erre hálálkodik, meg miegymás, és utána nem lehet hozzá szólni egy árva szót sem. A Main quest azt mondja, hogy keressem meg Martint vagy kit. Az összes NPC a Kvatch-i menekültek közt azt mondja, hogy Martius vagy kicsoda (a tiszt) might knows more about Martin, tehát hogy többet tudhat róla, de amikor visszamegyek ismét a tiszthez, ismét csak megköszöni, hogy segítettem felszabadítani Kvatch-ot, és hogy kinyitottam az Oblivion kaput, és ezután kilép a vele való kontextusból a játék. Van egy csomó mentésem, mert más játékokból megszokás szerint fél percenként mentek, úgyhogy vissza tudok tölteni egy régebbi mentést. Azért furcsa, mert a legújabb patch van fent.

#1471 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 17:18

Beszélj a pappal, elvileg lent van a sátortáborban a hegy lábánál... És hagyd a main szálat a fenébe már, megcsinálod még vagy 2-3 szintlépéssel, és a felét sem látod azoknak az ellenféltipusoknak, akik egy térkapuban lehetnek, mert alacsony szinten gyengébb ellenfeleket generál.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1472 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 18:58

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 13:05

ti milyen modokat használtok a játékhoz?
Én ezeket gondoltam: natural environments, qtp3 1.3 és írtátok azt az orverhaul-t az melyik pontosan? Utálom hogy ennyi mod van egy játékhoz, nem lehet kiigazodni köztük.

Működni fog ez így a nem hivatalosak pecsekkel együtt?

ennyire nehezet kérdeztem volna? :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1473 Felhasználó inaktív   Lendova 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 19:31

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 19:58

ennyire nehezet kérdeztem volna? :think:

Én most ezeket használom:FCOM
Benne van az OOO is (vmi Oscuros Oblivion Overhaul). Hozzá még a QTP3 Redimized+patch, Natural Env. , Actors in Charge (animációk).
<b><span style='color:blue'>Andersen meghalt...Mese nincs...</span></b>

#1474 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 20:47

Idézet: Lendova - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 19:31

Én most ezeket használom:FCOM
Benne van az OOO is (vmi Oscuros Oblivion Overhaul). Hozzá még a QTP3 Redimized+patch, Natural Env. , Actors in Charge (animációk).

Nem rossz, de nem értem miért össze vissza kell leszedni hozzá mindent. Azt írja egyesíti a felsorolt modokat és akkor jó lesz, de akkor mégis minek kell leszedni minden felsorolt modot külön? Az ember azt hinné benne van minden 1 pakkban de nem, nincs benne egyik se. Ráadásul több összetevő modot patchelni is kell külön. Szóval biztos jó lesz ez, de még kell neki sok idő ahogy látom.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1475 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 18:35

Most készülök felrakni egy MOD-ot, ami végülis nem is MOD, hanem a legeslegújabb unofficial patch.

Unoffical Patch 3.2.0

http://modsreloaded....ndex.php?id=302

Ez a legfrissebb, 2008 vége felé jött ki, és rengeteg bugfix van benne. 123MB, de szerintem aki teheti, próbálja ki.

#1476 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 23:05

Feltettem a legújabb unofficial patch-et, és így már egyből ott termett Martin atya a Kvatch ostrom utáni menekülttáborban. (: Tudom, hogy ez a game nem csak a main quest-ről szól, mert Sacred 2-őzöm is, és ott is kismillió side quest van, de ha belátható időn belül szeretném végigjátszani és esetleg kipróbálni más karaktert is, akkor azért azt is vinnem kell.

#1477 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 08:40

Az unofficial patch asszem kiöli az OOO-t. Annyit nem ér.

#1478 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 09:23

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 8:40

Az unofficial patch asszem kiöli az OOO-t. Annyit nem ér.

Most már megnyugodtam, megvan Martin atya, de visszatöltöttem a vele való beszélgetés előtti mentést, és csinálok valami side quest-et is. Legalábbis megpróbálom. Oscuro (OOO) nincs fent, szerintem nekem azt még nem kell felraknom, elég, hogy fent van a legújabb official patch, a legfrissebb unofficial patch, és a Knights of the Nine MOD/kieg. És így ütközés sincs.  :)

#1479 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 10:50

Ismét elakadtam. Felvettem a Fighters Quild side quest-er, joinoltam a guildhez, de addig nem kapok contract-ot, amíg nem beszélek Anvilban vagy hol a taggal, aki felvett a quildbe, vagy pedig Cheydinhal-ban a quild másik HR-esével. Anvilban az első számú HR-es ad egy nevet, akinek patkányok vannak a házában, és segítenem kéne. Miután a térképet az istennek nem tudtam rávenni, hogy mutassa, hogy ez a side quest hol a picsában van, és a várost körbejárva meg beszélve mindenkivel sem tudott senki arról a személyről, akinek segítenem kéne, így elmentem Cheydinhal-ba. Itt természetesen a másik HR-est ugyanúgy nem találom, mert a térkép nem mutat semmit, így fel is adtam ezt a dolgot... Viszont találtam egy tagot, akinél felvettem egy corruption nevű küldit. Kiderítettem, hogy a Castle-be kell mennem és beszélnem a Garrus Dalennium nevű taggal, de mikor odamegyek, ugyanaz van, mint a Kvatc-os gyűrűleadós küldetésnél: odamegyek a Garrushoz, beszélek  hozzá, majd közli, hogy ő nem áll szóba velem, blablabla, és a zöld háromszög mutatja, hogy vele kell beszélnem, hogy továbbvigyem a quest-et, de nem tudok. Ha kimegyek a castle-ből, akkor ez a háromszög a térképen újra pirosra vált, és jelzi, hogy nem teljesítettem, amit kéne. Ha visszamegyek, ismét zöld, de ugyanúgy nem jutok egyről a kettőre...

Itt van pár kép, amit lőttem:

Kép

Kép

Csak én vagyok peches, vagy tényleg ennyire bughalmaz ez a game? Mert ha az utóbbi, akkor így nálam hamarosan uninstall lesz a vége.

#1480 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 10:59

Hmmm nekem mindig mutatta a questek helyét, szerintem keress rá egy walkthrough-ra a neten és ott nézd meg hol vannak azok a pontok, amiket nem találsz.

A kilakoltatott q-nál meg keresd meg a nőt és beszélj vele.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »