HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#171 Felhasználó inaktív   Badogos 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 28. 06:34

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 21:59

Enchant, lépésről lépésre
Maga a jó öreg sz*rkavaró kapitány is vastagon benne van ebben a cikkben.  ;)
szerk.:                   |                                |
                             ----------------------------
                                             |
                                            ··
                           Esküszöm nem szándékos volt :Đ

thx, ha lesz egy kis időm átnyálazom
-=badogos=-

#172 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 09:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 22:59

Enchant, lépésről lépésre
Maga a jó öreg sz*rkavaró kapitány is vastagon benne van ebben a cikkben.  ;)
szerk.:                |                                |
                          ----------------------------
                                          |
                                            ··
                        Esküszöm nem szándékos volt :Đ

Kép
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#173 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 14:26

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 18:18

Jólvanna, csak kicsit felhúztam magam :D
34-es szintü vagyok és elég sokat játszottam már ezzel, hogy ideges legyek az ilyen dolgokra + a bugokra.

Mondjuk ha valaki a "mage" alatt születik, akkor az kap +50 magickát (most néztem meg). Gondolom neki nem tűnik el ez az elöny. Ez olyan mintha az lenne hogy mondjuk 25-ös szinten leveszi ezt a +50-et csak úgy. Meg az összes többi birthsign, ami nem az attributumokra hat. Ezekszerint ezeket kell választani ha valaki végig meg akarja kapni az érte járó bónuszt.

Heh. Én a Shadow-t választottam, ami egy natív 30 mp-es láthatatlanságbónuszt ad, slussz.

Amúgy ha tápolás céljából újrakezdeném, az összes kedvenc skill-emet Minor-ba raknám. Major-nek tennék olyat amit gyorsan és ellenségtol függetlenül lehet fejleszteni, foleg mágiát, s akkor van kontrollod  az felett hogy mikor lépsz szintet, ugyanakkor szintlépéskor +5 bónuszokat kapsz +2, +3 helyett.
Next stop, Wonderland.

#174 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 15:05

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 9:04

A quest megcsinálásának nem az az értelme, hogy hipertápizéket kapsz érte, hanem hogy célt ad.

Abszolút egyetértek.

Amíg vakon bóklásztam, unalmas volt a dolog. De amint elkezdtem küldiket csinálni, lett motivációm. Sok küldetés nagyon hasznos dolgokra tanít meg.

Személy szerint mindig a brutál tank stílust szerettem, de most, az Oblivion-nal sikerült egy egész jó kis rogue vagy nindzsaszeru karit alkotnom. :)

Major skill-ek: Blade, Light Armor, Marksman, Speechcraft, Restoration, Illusion. Sajnos a magicka az Intelligence fuggo, nekem meg Willpower meg Strength a bónuszos tulajdonságaim. A Restoration Willpower alapú, az Illusion meg Personality. Egyiket használva sem no az Intelligence, azaz a magicka.
Ezért vettem alapszintu Alteration varázslatokat, azokat nyomogatom csak úgy unalmamban, meg alkimistáskodom, már többször is kaptam +5 bónuszt szintlépéskor. Na meg van egy +10-es Intelligence gyurom, azzal most 60-on van, ami nem sok, de épp elég magicka-t ad a közepes Restoration spell-jeim-hez.

Ebben a játékstílusban az tetszik, hogy ha szétosztod a pontokat minden tulajdonság közt, akkor semmiben sem leszel ugyan túlzottan brutál, de a kilátástalan helyzeteket el lehet kerülni. Ugyanakkor a játék nehezebb is, több mindent kell használni harcban, ezért taktikásabb, és sokkal érdekesebb. Nehéz ellenfeleket pl csak úgy tudok legyozni, hogy feltuningolo  magam egy két varázslattal (Redguard Adrenalin Rush pl), nekimegyek karddal és pajzzsal, ha látom hogy eros, és nagyon fogy a Health, akkor íjra váltok, és hátrálva tupárnát csinálok belole, közben meg gyógyítom magam. Mivel Lopakodásban sem vagyok rossz, több ellenfél esetén egyet legyozok, elszaladok, amíg lemaradnak, visszalopakodom, lesbol támadok, stb.
Ez a stílus nagyon bejött nekem, és sokkal érdekesebb mint a Morrowind Nord karakterem, aki mindent le tudott nyomni közelharcban.

Most egy Barnamedve is megizzaszt. :) Lvl 20 vagyok, és egy Clannfear is nehéz ellenfél, az Atronach-ok meg 3-4 ütéssel megfektetnek. Oblivion kapun alig merek bemenni ... :D

Az aréna sem volt könnyu, azt hiszem lvl 16 voltam amikor a három argoni fogollyal kellet küzdenem. Az kb 1 órába telt, amíg rájöttem egy használható stratégiára és nyertem - akkor is szerencsével.

Szerkesztette: Hubert 2006. 04. 28. 15:06 -kor

Next stop, Wonderland.

#175 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 15:15

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 6:01

gazdi: Törölted már azt a karit, akivel az arénában rekedtél a három khajiit rab miatt? ha nem, ugorj fel a falra, és nyilazd vagy varázsolgassd le őket. Az egyik régi karimmal én is kénytelen voltam így megoldani... Szerintem a legsz***rabb ellenfelek, semmi taktika, semmi harc, csak futnak neked... Mindenki mást simán legyőztem. A mostani karim, már őket is megoldotta nevetve. :)
Kijöhetne már a peccs!

Jah! Dark BH-ba ha belépsz, úgy tudom kapsz egy szerkót (én még sosem léptem be, amikor Lucien beszélgetni jön, mindig levágom :) ), arra lennék kíváncsi milyen statokat ad. Luciené 11+4 az assassin major skillekre (sneak, security, marksman, blade...). Nem tudom melyik érné meg jobban, de nem nagyon érzek hajlandóságot a bérgyilkolászásra.

Na errol beszélek. Az a baj hogy ketto az Hand To Hand-ben jön az emberre és pillanat alatt lenyomják a Fatigue-ot, akkor összesel s slussz. :) Rohantam mint egy ló, s ugráltam mint a majom, s nyilaztam, s csápoltam, s vittem Restore Fatique löttyöket, amikor nagyon lement benyomtam egy láthatatlanságot, azalatt picit megpihentem, megint csápoltam, lottem, rohantam gyógyítottam, stb. Orület volt. :D
Next stop, Wonderland.

#176 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 15:23

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 15:26

Heh. Én a Shadow-t választottam, ami egy natív 30 mp-es láthatatlanságbónuszt ad, slussz.

Amúgy ha tápolás céljából újrakezdeném, az összes kedvenc skill-emet Minor-ba raknám. Major-nek tennék olyat amit gyorsan és ellenségtol függetlenül lehet fejleszteni, foleg mágiát, s akkor van kontrollod  az felett hogy mikor lépsz szintet, ugyanakkor szintlépéskor +5 bónuszokat kapsz +2, +3 helyett.

En az Atronachot valasztom sokszor, a +150 Magicka szinte minden karinak jol jon. Mondjuk a mostani karim Thiefet valasztott, de csak azert, mert kivancsi vagyok mi van, ha fellovom a Luck-ot 100-ra. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#177 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 16:41

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 16:05

Ezért vettem alapszintu Alteration varázslatokat, azokat nyomogatom csak úgy unalmamban, meg alkimistáskodom, már többször is kaptam +5 bónuszt szintlépéskor. Na meg van egy +10-es Intelligence gyurom, azzal most 60-on van, ami nem sok, de épp elég magicka-t ad a közepes Restoration spell-jeim-hez.

Ebben a játékstílusban az tetszik, hogy ha szétosztod a pontokat minden tulajdonság közt, akkor semmiben sem leszel ugyan túlzottan brutál, de a kilátástalan helyzeteket el lehet kerülni. Ugyanakkor a játék nehezebb is, több mindent kell használni harcban, ezért taktikásabb, és sokkal érdekesebb. Nehéz ellenfeleket pl csak úgy tudok legyozni, hogy feltuningolo  magam egy két varázslattal (Redguard Adrenalin Rush pl), nekimegyek karddal és pajzzsal, ha látom hogy eros, és nagyon fogy a Health, akkor íjra váltok, és hátrálva tupárnát csinálok belole, közben meg gyógyítom magam. Mivel Lopakodásban sem vagyok rossz, több ellenfél esetén egyet legyozok, elszaladok, amíg lemaradnak, visszalopakodom, lesbol támadok, stb.
Ez a stílus nagyon bejött nekem, és sokkal érdekesebb mint a Morrowind Nord karakterem, aki mindent le tudott nyomni közelharcban.

Most egy Barnamedve is megizzaszt. :) Lvl 20 vagyok, és egy Clannfear is nehéz ellenfél, az Atronach-ok meg 3-4 ütéssel megfektetnek. Oblivion kapun alig merek bemenni ... :D

Az aréna sem volt könnyu, azt hiszem lvl 16 voltam amikor a három argoni fogollyal kellet küzdenem. Az kb 1 órába telt, amíg rájöttem egy használható stratégiára és nyertem - akkor is szerencsével.

Hogyan kapsz +5-öt valamire szintlépéskor?

Nekem meg pont ez nem tetszik ebben a játékstílusban. Rá akarják kényszeríteni a játékost, hogy olyant csináljon amit nem akar. (pl harcost varázslásra) Mondjuk én még nem adtam be a derekam és nem is szándékozom, egyelöre megvagyok a közelharc + healing potionokkal. Bár ha rámjön 2-3 savage ogre/troll, swamp troll, eléggé sokáig kell szenvedni mire elbánok velük. Szerencsére azért elég ritkán kell újratölteni.

Szerkesztette: Valdy 2006. 04. 28. 16:46 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#178 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 17:02

KépKép

:omg:  :omg:

Nalatok volt mar ilyen hely? :think:

KépKép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#179 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 19:25

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 18:02

KépKép
:omg:  :omg:

Vazze, búvár őzike meg repülő hal. Na és? :confused:  :D  :Đ

Idézet

Nalatok volt mar ilyen hely? :think:

:eek: Az a rom ismerős, de nem biztos, hogy láttam. De olyan fényt még tuti nem hallottam. :think:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#180 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 19:28

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 20:25

Vazze, búvár őzike meg repülő hal. Na és? :confused:  :D  :Đ

Jovan, tudom, hogy fantasy meg minden, de ennyire?? :omg:  :Đ

#181 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 19:34

Idézet

^Sunrise^ - Jovan, tudom, hogy fantasy meg minden, de ennyire?? :omg:  :Đ

Wild-fantasy.  :Đ
Azt a fényt hol láttad? Jelentett valamit vagy csak szép volt? :)

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 28. 19:35 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#182 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 19:37

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 20:34

Wild-fantasy.  :Đ
Azt a fényt hol láttad? Jelentett valamit vagy csak szép volt? :)

Hat, nem igazan maradt meg bennem semmi a helyrol, ugyhogy sztem lenyegtelen, vagy majd vmi kuldibe lesz jelentosege. :think:  Bementem, legyaktam mindenkit, kijottem, mentem tovabb. :D

#183 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 21:29

Találtam egy érdekes dolgot.
Cheydinhaaltól keletre az út végén volt egy rom erőd. Ennek mélyén egy a romba nem illő tök üres lakrészen találtam 10 db almát, amelyek azonalli halált okozó (resistet figyelmen kívül hagyja) mérgezést eredmyéneznek. Az almának nincs súlya, meg egyébként is emiatt a durva mérgezés miatt gondolom ez valami quest item lehet.
Hol találom meg a hozzá tartozó küldetést? ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#184 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 21:42

Én csak egyet találtam valahol. Asszem' egy kastélyban. De ennek utánanézek majd. :D

#185 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:28

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 22:29

Találtam egy érdekes dolgot.
Cheydinhaaltól keletre az út végén volt egy rom erőd. Ennek mélyén egy a romba nem illő tök üres lakrészen találtam 10 db almát, amelyek azonalli halált okozó (resistet figyelmen kívül hagyja) mérgezést eredmyéneznek. Az almának nincs súlya, meg egyébként is emiatt a durva mérgezés miatt gondolom ez valami quest item lehet.
Hol találom meg a hozzá tartozó küldetést? ;)

Ha a hely Fort Faragut, akkor ott szekel a Dark Brotherhood Listenerje, az o cuccait talaltad meg.

#186 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:38

Egyszer volt,

Kép

hol nem volt...

Kép

Nimroot vadaszaton. :smoker:

Kép

#187 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:49

Nirnroot-ot merrefele erdemes keresni? Az ok, hogy viz kozeleben, de marha keveset talalok... eddig talaltam osszesen 38at. (Mennyi a respawn ideje?)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#188 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:49

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 23:38

Nimroot vadaszaton. :smoker:

Kép

:eek: Te mániákus. :D

#189 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:54

Á, most én is áttértem egykezes kardra (goldbrand). Igaz ez csak 30(+22 fire)-t sebez, a legjobb kétkezes helyett (31+25 shock), de ez mellé be tudok rakni egy 35% damage reflection-t és 28 armort adó pajzsot.
Így most kb ilyen ilyen dolgaim vannak: 74 spell reflection, kb 60 magic resistance, 35 damage reflection, 50-50-50 fire,frost,shock resistance, asszem +40 strength (vagyis +30) és kb ennyi endurance, és asszem +20 agility. Így most elég tápos már 84-es armorral.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#190 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:55

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 23:49

Nirnroot-ot merrefele erdemes keresni? Az ok, hogy viz kozeleben, de marha keveset talalok... eddig talaltam osszesen 38at. (Mennyi a respawn ideje?)

Asszem a nirnroot nem nő ki újra :( Leyawiin környékén sok van.
Nekem még kell 40  :mad:

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.