Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 15:41
Hogyan kapsz +5-öt valamire szintlépéskor?
Nekem meg pont ez nem tetszik ebben a játékstílusban. Rá akarják kényszeríteni a játékost, hogy olyant csináljon amit nem akar. (pl harcost varázslásra) Mondjuk én még nem adtam be a derekam és nem is szándékozom, egyelöre megvagyok a közelharc + healing potionokkal. Bár ha rámjön 2-3 savage ogre/troll, swamp troll, eléggé sokáig kell szenvedni mire elbánok velük. Szerencsére azért elég ritkán kell újratölteni.
Hogyan kapok +5-öt ? úgy ahogy leírtam. De nem ez a célom, nem akarom magam agyontápolni, elvesz az élvezet. Csak észrevettem, ha van gyakran használt Minor skill-ed, akkor annak az alaptulajdonságára jó eséllyel kapsz +3 felett, ennyi.
Varázslatra meg nem kényszerít a játék, sima harcossal is jól lehet boldogulni. Bár mivel Tamriel egy mágikus hely, a varázslat szerves része az életnek. Enchant, potion, az is mind varázslat. Azt pedig te is használod.
Ha ez online játék vagy multiplayer lenne, akkor persze felvetodne hogy mi az über, mindent legyak karakter.

De egy így van egy laza, szerteágazó, nagy szabadságot adó skillrendszer. Mert ugye te sem csak a Major skill-et használod ... Bármit teszel, valamit fejleszt.
Amit mondtam , az nem azt jelenti hogy egy mágus karakter jobb lesz közelharcban mint egy harcos. Mert ugyan lehet hogy +5-oket kap Erore, de mivel neki mast kell fejlesztenie, lehet nem is aktivalja.
Ja és ha a minor-ra teszel az alapskilleidet, magas szinten nagyon lassan fejlodnek majd. Szoval az elejen lehet kemenyebb karid lesz, de kesobb lelasul nagyon a fejlodes.
Szerkesztette: Hubert 2006. 04. 30. 11:36 -kor
Next stop, Wonderland.