HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#511 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 17. 19:06

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 17:25

Ezzel egy baj van. Fullos felszerelésben nekem valami 60% feletti Damage és Magic Reflection-öm van. Namost ez 600 HP-nál azt jelenti, hogy egyszerre 3 Dremora Valkyrnaz üthet, de ha csak tartom a pajzsom és egyet sem ütök, akkor is meghal mindegyik. Nemhogy egy patkány. :)

khm. Kene ijen felszereles. Bolhapiacon nem talaltam :D

#512 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:00

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 19:05

Endurancet ezert is konnyu nyomatni. neha nem blokkolsz akkor a heavy armor no, utana meg repairalsz a kalapacsokkal attol meg az armorer no. Csak tudnam hogy STR-re hogy kaphatnek akar 3-at.

ez akkor azt jelenti, h szintlépésnél a tulajdonságaim (erő, agility, stb) mellett lévő +számok attol függnek, h az adott képesség (blade, block, stb.) hányszor nőtt 1et?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#513 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:04

Idézet: gene - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 22:00

ez akkor azt jelenti, h szintlépésnél a tulajdonságaim (erő, agility, stb) mellett lévő +számok attol függnek, h az adott képesség (blade, block, stb.) hányszor nőtt 1et?

jaja, vmi ojasmi.

Ha ramesz 1 skillre akkor ki van irva hogy mi a governing attributje. Pl.: Willpowert akarsz emelni akkor restoration, destruction, meg alterion kell, intelliganciahoz jo az alchemy conjuration es mysticism. Speedre jo az atletika akrobatika meg light armor. stb.

#514 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:11

köszi, idáig fel sem tűnt  :D

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#515 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:12

No, ugy nez ki most mar szinte biztosan lesz Better Bodies Oblivionhoz is. Kepeket nem kaptok, mert adult kategoriasak. :Đ :p
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#516 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 18:20

Akkor legalább linket adj! :reklamacio:  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#517 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 16:12

volna 2 kérdésem:  :D
- miért van az, h én allways run-on, sokkal lassabb vagyok, mint mások, ha futnak? (pl. aránában az ellenfél nekem ront a tulodalról, ő kb kétszer annyi utat tesz meg, mint én) másnál is ez van?
- ha harcolok és vmi varázs bocsi  :D miatt a tulajdonságaim pirosak lesznek (tudom, h ez a az t jelenti, h csökkent a tulajdonságom) de hogyan tudom visszaállítani eredeti állapotába?

#518 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 16:18

Idézet: gene - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 17:12

volna 2 kérdésem:  :D
- miért van az, h én allways run-on, sokkal lassabb vagyok, mint mások, ha futnak? (pl. aránában az ellenfél nekem ront a tulodalról, ő kb kétszer annyi utat tesz meg, mint én) másnál is ez van?
- ha harcolok és vmi varázs bocsi  :D miatt a tulajdonságaim pirosak lesznek (tudom, h ez a az t jelenti, h csökkent a tulajdonságom) de hogyan tudom visszaállítani eredeti állapotába?

- esetleg növeld a sebességedet szintlépésnél ;) és vegyél fell +speed-et adó cuccot.
- vagy iszol valami restore lötyit vagy elmégy a templomba és imádkozol egyet és máris eltűnik az összes rontás rólad. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#519 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 16:57

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 17:18

- esetleg növeld a sebességedet szintlépésnél ;) és vegyél fell +speed-et adó cuccot.

Ha jól tudom az is számít mennyire vagy leterhelve
WoT nick: Atti77

#520 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 20:28

Idézet: Atti - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 17:57

Ha jól tudom az is számít mennyire vagy leterhelve

Egész pontosan az számít, hogy milyen páncél van rajtad; 100-as heavy armorral nincs probléma fut mint a nyúl ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#521 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 12:30

Skacok thief kuldiket hol tudok nyomatni? Joinoltam amr regebben de a BH a mage kuldik jobban erdekeltek. Merre van ezeknek a HQ-juk? vagy vmi kirendeltseg? Ja es ha bounty van rajtam hol tudom azt 50%os kedvezmennyel letudni?

#522 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 12:35

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 18:20

Akkor legalább linket adj! :reklamacio:  :D

alpha teszt
http://www.psychodog...opic.php?t=4813

screenshot
http://www.psychodog...opic.php?t=4846

Még rengeteg munka van vele, de legalább már elkezdődött, és a Morrowindi BB után borítékolható a kiváló eredmény. Majd ha kész lesz. Nagyon tudnak a srácok ;], érdemes megnézni pár BB 2-es képet Morrowindből..
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#523 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 14:54

Na igen, az arcokat is jó, hogy fejlesztik. Azért remélem, a melltartók készítésével nem fognak vesződni. :D

#524 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 14:58

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 13:30

Skacok thief kuldiket hol tudok nyomatni? Joinoltam amr regebben de a BH a mage kuldik jobban erdekeltek. Merre van ezeknek a HQ-juk? vagy vmi kirendeltseg? Ja es ha bounty van rajtam hol tudom azt 50%os kedvezmennyel letudni?

Ha már beszéltél a fáklyás fickóval, akkor - miután megcsináltad a tesztet - el kell menned lopni. Ha összegyűlik 100 arany értékű lopott árú és elpasszoltad a fence-nél, akkor menj vissza hozzá. Ez így fog mindig menni, megmonjda, mennyit kell lopnod, hogy megkapd a következő különleges megbízást. Ugyanis itt te tolvaj vagy, tehát menjél te is lopni, mint Dopeman. :D

#525 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 08:46

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 15:58

Ha már beszéltél a fáklyás fickóval, akkor - miután megcsináltad a tesztet - el kell menned lopni. Ha összegyűlik 100 arany értékű lopott árú és elpasszoltad a fence-nél, akkor menj vissza hozzá. Ez így fog mindig menni, megmonjda, mennyit kell lopnod, hogy megkapd a következő különleges megbízást. Ugyanis itt te tolvaj vagy, tehát menjél te is lopni, mint Dopeman. :D

Koszi, muxik a dolog. meg jo hogy 1 csomo kuldetesben kellett kinyirnom 1 csomo embert, tele vannak a  varosok ures hazakkal. Bruma krimojaban 1 nord nekem esett szo nelkul. Aztan rajottem hogy From volt az, aki abban a hazban dolgozott ahol balesetnek alcazva kellett kirnyirni 1 fazont. Eleg jo a srac memoja, ahoz kepest hogy invis voltam. De pechje volt mert o rantott fegyvert, ezert a tobbiek lecsaptak :D

#526 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 19:53

Csinalom a fighters guildot es a Chorroli csokanak tele vana toke a blackwood comapnyval ezert léjavinban taliztunk, majd 1 romos hejre mentunk, ahol csapdan meg patkanyon kivul semmi se volt, de ezt nem latja be a faszikam. Vmi 5let?

A srac azota is jarkal utanam pedig most thief guildos kuldiket nyomok. eleg bosszanto a srac. Viszont van azert bug a jatekban. Volt 1 fighter guildos kuldim mikor Maglir masodszor is elrontotta a dolgot, csak most Bravilban kellett 10 imp gallt osszesednem az ottan mage guild vezetojenek. Csak azota en meg mar Arch Mage vagyok (a szobaban beseltek is errol hangosan hogy micsoda jo dolog hogy uj vezeto van) a csaj meg eleg rondan beszelt. De a csucs az az hogy most a tolvajok hogy megszaltak a putri negyedet megkertek hogy az Arch Mage staffjat lopjam el. Mar 1 ideje en vagyok az Arch Mage, es bar egy percet nem aludtam abban a szobaban a csaj tudni velte hogy mettol meddig alszok ott minden nap. Meg nem csinaltam meg de most elindulok oda, es megnezem ki aludhatott a kicsiny agyacskamban :D

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 21. 20:12 -kor

#527 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 20:12

Kicsit több infót erről, ha lehet, mert ennyiből nem emlékszek. :)

#528 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:49

:lol: Mulder; azért ezek kellemetlen bakik :rolleyes:  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#529 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:52

Mar megoldodott. Most viszont a thief guildal van gond. Skingradban 1 konyvet kene szereznem, 1 masik sracnak is ez lett volna a dolga de 1 koldustol ertesultem h a bortonben vegezte. Ekkor a jatek szerint vagy le kene csukatnom magam vagy ott kene dolgozzak a sitten h bejussak. En lattam 1 jol bevalt 3. lehetoseget is. open hard lockal ajto kinyit, invis fel es siman bementem. Ott nem talaltam meg a gyereket csak 1 masik faszit akit ki is engedtem, bar messzire nem ment a fa ajto moge bealt gugolva (sneak akart lenni sztem) es a fal es ajto kozott beszorulva (sztem) varakozott. Annyit azert meg elmondott h a srac akit keresek most ment el harmadszor vmi Lady-vel. Vmi argoniait meg par oraja vitt el. Akit 3X elvitt az meg sose jott vissza. Probaltama  varosban kocsmaknal koldusoknal erdeklodni de semmi. Bealltam dolgozni is a bortonbe le s csukattam magam de nem volt quest update. Semmi zold vagy piros nyil h mit kene tenni. 5let?

#530 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:57

a börtön cellafolyosójának a végén van egy titkos ajtó, de ezt csak az olvassa el aki illtékes mert spoiler  :)

én szóltam :D

Szerkesztette: FragMaster 2006. 05. 21. 21:58 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.