HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#531 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 22:49

:lol: Mulder; azért ezek kellemetlen bakik :rolleyes:  :Đ

Jaja, dimanikusan kene alakitani a quasteket/keredeseket/valaszokat. A staffert siman bementem, hirtelen ott volt az asztalamon, majd feher kezzel (tehat nem is loptam) elraktam. Tartott az eges kb 5 percig. ehez kepest azt modnja ez volt az utolso item mar csak ram vartak :D

Aztan meg a Wizardok irnal Lexnek levelet h kuldje vissza a watchereket a varosba. Hat nemtom, ha en vagyok az fogore a wizardoknal akkor szolhattak volna nekem is. Polus biztos atruhazott jogkorben intezkedett amig nem voltam ott (csak nem remlik mikor ruhaztam at barmit is.)

De a giga lol az volt h a fighter guildos faszi amig jott velem (meghalni nem tudott mert koronas volt, ha rajta mulott volna 2 percig nem bir utanam jonni) senkinek fel nem tunt. Se a DB-nel se a tolvajoknal, se a kastelyban amig en invissel kozlekedtem restricted areaban addig az lazan jott utanam de a kutyanak nem tunt fel. :(

#532 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 22:01

Radiant A.I.-ből gyakorlatilag semmi sem valósult meg...
Faster! Harder! Cadaver!

#533 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 22:12

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 22:57

a börtön cellafolyosójának a végén van egy titkos ajtó, de ezt csak az olvassa el aki illtékes mert spoiler  :)

én szóltam :D

Koszi! A gertyatarto volt a kulcs. Eleg szajbaragos pedig a questek leirasa, es jol "ki vannak tablazva" is, vszinu a jatek kicsit linearlisan epitette fel ezt a kuldit es en kihagytam 1 nekik fontos lancszemet.  A vampir holgy nem volt nagy kihivas, viszont Amusei ahogy lopakodott utanam (en invis voltam) mindenki a nagyteremben uvoltozott hogy ESCAPING PRISONERS de senki nem ment oda hozza hogy lecsukja. Jajjgattak visitottak de senki sem bantotta. bezzeg engem amikor meg nem is latnak akkor is celiranyosan futnak es korbeallnak.

#534 Felhasználó inaktív   Badogos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:18

azt hittem özönleni fognak a javítások a játékhoz, hogy ezt a sok hibát kijavítsák, de nem nagyon kapkodnak
-=badogos=-

#535 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:22

Valaki csinálta a fagyott könnycseppes küldit ?

Kaptam 4 darabot, azt mondja, még keressek mert még lehet, de már egyet sem találok.

Másik: Anvilban, azt hiszem ven egy szellemházas küldetés. Abban megtalálom a pincében a Sealed Portal-t, de nem tudok átmenni rajta. Valami ötlet ?
Next stop, Wonderland.

#536 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:24

Idézet: Badogos - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 7:18

azt hittem özönleni fognak a javítások a játékhoz, hogy ezt a sok hibát kijavítsák, de nem nagyon kapkodnak

Ilyen és ennyi küldetés esetén nem csodálkozom hogy vannak bug-ok. Évek múlva is lesznek.
Sajnos nem úgy megy hogy kijavítom s kész. A küldi script-tel bajlódva, lehet hogy amit megjavítas, az a módosítás valahol másho csinál bajt. Persze ez nem mentség. A sok lébol ami befolyt, fizessenek meg Quality Assurence team-et, s az nyomja egész nap, s keresse a bugokat.
Next stop, Wonderland.

#537 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:35

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 17:05

Endurancet ezert is konnyu nyomatni. neha nem blokkolsz akkor a heavy armor no, utana meg repairalsz a kalapacsokkal attol meg az armorer no. Csak tudnam hogy STR-re hogy kaphatnek akar 3-at.

Ez a skingradi paranoia tok jo kuldi. Senki se koveti a csokat de ha azt mondod hogy igen mind a 3-ra kkor a 150-200 gold melle kapsz darabonkent 1000et meg. 3.5K osszejon 1 tok 1xu varosi kuldibol :D

Ugy kapsz Strenght-re +5 öt mint én. Minor skill-nek teszel valami Strenght alapu skill-t.

Nekem a Blunt az minor. Neha eloveszek egy blunt fegyvert, amivel ugyan rohejesen kicsit sebzek, de nem erdekel, lassan azzal is megolom, es novekszik a Blunt. Ha jo sokat csinalod, szintlepeskor ott  a +5.
Next stop, Wonderland.

#538 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:43

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:33

vadássz deadric páncélokra
oblivion kapuk mögött biztos találsz

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok ... lvl 50-ig most Daedric-ben kell futkorásszak ? Neken nem tetszik túlzottan.

Észrevettem hogy vannak egyedi formájú tárgyak is, amelyeket küldik adnak. Vértbol van ilyen ?

(most nem a Guard vértekre gondolok, hanem teljesen egyedire - azt hiszem egyet láttam, a Tiber Septin vértje amit a Sacre Tor bol hoztam haza)
Next stop, Wonderland.

#539 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 09:25

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:35

Ugy kapsz Strenght-re +5 öt mint én. Minor skill-nek teszel valami Strenght alapu skill-t.

Nekem a Blunt az minor. Neha eloveszek egy blunt fegyvert, amivel ugyan rohejesen kicsit sebzek, de nem erdekel, lassan azzal is megolom, es novekszik a Blunt. Ha jo sokat csinalod, szintlepeskor ott  a +5.

Remeltem h nem ezt modnod. mind a 3 (blade, blunt, hand to hand) major skill nalam :(
Ez csocs.

#540 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 09:33

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:43

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok

haverral beszélve, Ő azt mondta, h lvl17es és már vannak glass cuccai
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#541 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 10:48

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:22

Valaki csinálta a fagyott könnycseppes küldit ?

Kaptam 4 darabot, azt mondja, még keressek mert még lehet, de már egyet sem találok.

Másik: Anvilban, azt hiszem ven egy szellemházas küldetés. Abban megtalálom a pincében a Sealed Portal-t, de nem tudok átmenni rajta. Valami ötlet ?

Én csináltam, nem egyszerű. :) Elég nehezen lehet észrevenni a "könnycseppeket". Főleg, ha van HDR. :D Csak nézz körül alaposan ott a fagyott területen. Nyomj el frost-shield (vagy mi) varázslatot, esetleg pakolj fel fagy ellen védő cuccot és nézz körül. Vagy csak keresgélj és még mielőtt halálrafagysz, kiszaladsz és pihensz. Én így csináltam meg.

Az Anvilos szelleműzés nem bonyolult. Ha megtaláltad a cuccot, menj vissza a fogadóba, kérdezd meg, hová ment el, az aki eladta a házat neked, menj utána és beszélj vele. Majd vigyél magaddal valami enchantolt vagy ezüst cuccot a szellemek ellen, mikor visszamentek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#542 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 10:52

Idézet: gene - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 10:33

haverral beszélve, Ő azt mondta, h lvl17es és már vannak glass cuccai

Már nekem is van glass kardom, pedig csak 14-es szintű vagyok (egy ideje nem sokat nyomtam... :(). Meg glass íjam is volt már. :) De találtam/csináltam jobbat. :D Glass baltákat, hasonlókat állandóan dobál a játék, de azok nem érdekelnek, nehezek és kétkezesek. Nálam a kard+pajzs felállás a nyerő.  :cool:  Meg az íj+lopakodás. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#543 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 11:52

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:43

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok ... lvl 50-ig most Daedric-ben kell futkorásszak ? Neken nem tetszik túlzottan.

Észrevettem hogy vannak egyedi formájú tárgyak is, amelyeket küldik adnak. Vértbol van ilyen ?

(most nem a Guard vértekre gondolok, hanem teljesen egyedire - azt hiszem egyet láttam, a Tiber Septin vértje amit a Sacre Tor bol hoztam haza)

Ha minden igaz a main questekért kapsz sárkány páncélt, azokat tán nem is lehet máshogy összszedni, bár a fősztoriban még sehol sem vagyok  :D

Nehéz vértből a daedric a legjobb, könnyűből meg a glass, ha minden igaz, de könnyű vértet a pussyk használnak csak :p  :Đ

Szerkesztette: Cadaver 2006. 05. 22. 11:53 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#544 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 12:02

jaja, tobben mondtak mar h van vmi fo story.  Sztem az eddig nagyon kikerult Kvatch varosa fele kene vennem az iranyt, de eddig vhogy nem vitt ra a lelek. Ez a Blackwood comapy meg mindig a current questek kozott van de az Oryn miutan vegeztunk a helyszinen annyit mondott h majd beszulunk, de nem volt a srac sem a Chorroli hazaban se a fighters guildban pedig kene a next contract.

#545 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 12:18

Akkor próbálj meg Anvilban vagy Cheydinhallban küldetést kérni. Plusz, ha kicsit pontosabban írnád le, mi is az aktuális küldetésed, mit kell tenned, akkor többet tudnánk segíteni. ;)

#546 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 13:18

Ja, majd akkor szóljatok, hogy van új texture pack, amikor majd így fog kinézni a játék.  :D  :Đ

Kép

#547 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 13:43

Kép

:p
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#548 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 22. 13:44

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 13:18

Akkor próbálj meg Anvilban vagy Cheydinhallban küldetést kérni. Plusz, ha kicsit pontosabban írnád le, mi is az aktuális küldetésed, mit kell tenned, akkor többet tudnánk segíteni. ;)

Koszi de megoldodott. A scavo vegig Arpenia elott varakozott csak ezt nem mondta. Onnan elindult Atatar fele ahol az azari blackakarkit kinyirtam, es csak ott volt hajlando a gyurujet atvenni tolem, a questlog szerint amugy a fickot 1utt nyirtuk ki, kar hogy 30km-es korzetben se volt csoka mert amikor 2X ugralaggam lefele a hegyen o 2X osszeesett en meg nem vartam meg, igy is siman vegeztem. Ezert sztema  progi attol fuggetlenul hogy a gyuruje nalam volt, ezt az utat vegig meg kellett tennem vele, enelkul nem quest a quest  :think:

#549 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 14:18

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 14:43

:p

Ez már egész jó. ;)

#550 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 14:31

szerk.

Szerkesztette: dani83 2006. 05. 22. 14:48 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.