HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#891 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:10

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 18:18

Izé, ugye nem akarsz meghazudtolni? :D

Jaj, dehogyis, eszem ágában sem volt ilyesmit sugallni! :respect2: Elnézést, ha félreérthető lettem volna! :respect2: Egyszerűen arról van szó, hogy ez a játék már oly' sok meglepetéssel szolgált, hogy még az sem lenne elképzelhetetlen, hogy bizonyos körülmények együttes hatására megpusztulna Mehrunes Dagon még azelőtt, hogy Martin kiállna ellene.. (Na és azt sem kalkuláltam bele, hogy 210 pontos Finger of the Mountain spellt használsz.. :Đ )

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 19:15

Hopp, sikerült eljutni a templomba és végignéztem a főszál "endsequence"-ét.

Akkor Martin is épségben eljutott a Temple of the One-ba. :up:

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 19:15

Valóban kijárt volna az Emperor titulus, most, hogy Martin sincs többet... :D

Ugye? :D Szerintem is! ;)

Én pedig azt hiszem, hogy tényleg befejeztem ezzel a karakterrel.. Még a végén, mintegy zárásként,  elolvastam az Oghma Infiniumot.. Nagyon érdekes írás, biztos a cyrodiili könyvhét slágere lenne :Đ , bár ránézésre pont olyan volt, mint amit Martin böngészett, mikor portált akart nyitni a Paradise-ba.. :D

#892 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:31

Semmi gond, hogy vége a fősztorinak, jönnek az eddig elhanyagolt mellékküldetések, pl. Fighters Guild, Mages Guild advancement missziók, és még a többi apróság városokra lebontva... legalább közben nem kell újabb és újabb megnyíló Oblivion Gate-ek miatt átkozódni. :D
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#893 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:36

Pedig azok szép vöröses-narancssárgás színre festik a környezetet. :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#894 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 24. 21:00

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:31

Semmi gond, hogy vége a fősztorinak, jönnek az eddig elhanyagolt mellékküldetések, pl. Fighters Guild, Mages Guild advancement missziók, és még a többi apróság városokra lebontva..

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 3:34

Most már tényleg ideje lenne, hogy a nagy-nagy Archduke of Icelandet (a játékbeli karakterem ;-) ) válasszák meg uralkodónak.. :reklamacio: Kép A Champion of Cyrodiil, a Master of the Fighters Guild na és persze a Grand Champion címek egyértelművé teszik, hogy nincs nála nagyobb harcos, akit ráadásul Martin, az utolsó Septim, barátjaként ismernek és tisztelnek. Az Arch-Mage titulus, a 115-ös Fame és a nulla Infamy pedig további biztosítékok arra, hogy keresve sem találnának alkalmasabb uralkodót nálam.. :D A Dark Brotherhooddal való kapcsolatom kimerült Mr. Lucien Lachance eliminálásában, amivel szintén nagy szolgálatot tettem Cyrodiilnek, és közvetve bár, de a tolvajoktól is nagyobb biztonságban van mindenki, miután -mintegy saját küldetésként- likvidáltam az összes koldust, akik közismerten a tolvajok összekötői.. voltak. :]

A főszál mellett tehát az Aréna, a Mages és a Fighters Guild is letudva, mindegyik helyen én vagyok a góré :D (ill. az Arénában a Grand Champion), az Oghma Infiniumra való utalásból pedig következik, hogy a Daedric questeket is megcsináltam. ;) A DB-be akkor sem tudnék belépni, ha akarnék, mivel első tetteim egyike volt, hogy megszabadítottam Cyrodiilt Lucien Lachance-tól :] , de amúgy sem léptem volna be, mert ellentétes a karakteremmel, ahogyan a Thieves Guild is, ráadásul oda is körülményes lenne bejutni, mivel már koldusok sincsenek a birodalomban.. :] (Még nem is vagyok uralkodó, de máris felszámoltam a nincstelenséget. Kép ) Természetesen még néhány más küldit is megcsináltam, amihez kedvet éreztem.. Azt már le sem merem írni, hogy hány órát (NEM in-game) játszottam ezzel a karakterrel.. :blink: Azt hiszem, hogy most egy darabig pihentetem ezt a hibáival együtt is nagyszerű game-et. :respect:

#895 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:30

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:31

Semmi gond, hogy vége a fősztorinak, jönnek az eddig elhanyagolt mellékküldetések, pl. Fighters Guild, Mages Guild advancement missziók, és még a többi apróság városokra lebontva... legalább közben nem kell újabb és újabb megnyíló Oblivion Gate-ek miatt átkozódni. :D

Most elolvastam még egyszer, és arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem is az én előtte írt hozzászólásom utolsó mondataira reakcióztál, hanem a saját karaktered további pályafutását vázoltad.. :think:  :D Ehh, késő van, és már amúgy is mindegy... :Đ

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:36

Pedig azok szép vöröses-narancssárgás színre festik a környezetet. :Đ

Boris Vallejo festményeire (egy példa) sokszor jellemző ez a színvilág. :) 

#896 Felhasználó inaktív   Bance 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 13:37

nemtom használni a num padot az a gáz :think:  de azért köszi  :respect:

#897 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 25. 15:02

Ööööö, akkor az "Ö" betűt használd.. :D
Leírom, hátha ez is felmerül valamikor: az "y" beírásához a "Z" billentyűt (pl. bármilyen parncsnál, amiben a player szó szerepel), a z betűhöz pedig az "Y"-t kell lenyomni magyar kiosztású billentyűzeten. :idea: ;)

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 13:00

Amugy tok jo a Sanguines kuldi. Azt mondja h holnap este van a parti amit fel kene dobnom, de 2 het utan odaerve semmirol sem kestem le :D

:D Valószínűleg azért, mert minden nap parti van.. Azért gondolom így, mert bármikor vállalod el a küldit, mindig azt mondja, hogy másnap tart nagy fogadást a leyawiini grófnő, ergo minden nap lehet menni Leyawiinbe bulizini.. :Đ Lehet, hogy nem is annyira unalmas alak az a grófnő? :lol:

Szerkesztette: <Maverick> 2006. 07. 25. 15:06 -kor

#898 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:58

Ja, pláne ha "meztelenül" kell bulizniuk  :]

Az a baj h utána elkapnak az őrök... de nekem azt mondta az egyik őr halkan, hogy semmi probléma, majd kifizeti helyettem a bírságot :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#899 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 16:35

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 15:58

Az a baj h utána elkapnak az őrök...

Már akit... :D Addigra volt 100% Chameleon spellem, és Invisibility for 120 secs on self is, úgyhogy gyorsan elpályáztam.. :D
(Viszont előtte azért örültem volna egy olyan lehetőségnek, hogy a zsetonokat is be lehessen pakolni valahova, mert mit lehet tudni.. :rolleyes:  Még jó, hogy Sanguine nem olyan anyagias, mint  Clavicus Vile. :Đ )

#900 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 18:57

Hupp, igazis; volt valami olyan Daedric misszió, ahol az isten szobra egyszerűen nem fogadta el a jellememet - kéne gyártani neki sietve némi infamy pontot? :)

#901 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 19:56

Biztosan Namira volt. ;) A legkézenfekvőbb a célra néhány üveg Cheap Wine. :idea: (Drain Personality 10 pts for 120 secs) Mivel az Intelligence-t és az Agilityt is leviszi üvegenként 5-5 ponttal, ezért akció előtt nem árt kivárni azt a 2 percet, amíg elmúlik a hatása, de egyébként tökéletes ehhez a küldihez. :reszeg:  :D

#902 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 05:09

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 19:56

Biztosan Namira volt. ;) A legkézenfekvőbb a célra néhány üveg Cheap Wine. :idea: (Drain Personality 10 pts for 120 secs) Mivel az Intelligence-t és az Agilityt is leviszi üvegenként 5-5 ponttal, ezért akció előtt nem árt kivárni azt a 2 percet, amíg elmúlik a hatása, de egyébként tökéletes ehhez a küldihez. :reszeg:  :D

Igen, ő volt. :) Úgy látom, azért még jónéhány küldetés hátravan a Daedric-ekből... Van olyan, amelyiket még meg se találtam.

#903 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 14:54

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:02

azt mondja, hogy másnap tart nagy fogadást a leyawiini grófnő, ergo minden nap lehet menni Leyawiinbe bulizini.. :Đ

Segítsen valaki légyszi, hogy mi az és hol van az a Leyawiin!

Szerkesztette: Agrakos 2006. 07. 27. 14:55 -kor

#904 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 15:02

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 15:54

Leyawiin: világtérképet  jobb szélre viszed, aztán lefelé. Amikor elérted az alját, akkor tovább görgetsz :D , és ott lesz még egy kicsit délebbre.
Szal a térkép dél-keleti sarkában van ez a város. ;)

Szerkesztette: Cadaver 2006. 07. 27. 15:03 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#905 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 15:37

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 5:09

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 19:56

Biztosan Namira volt. ;)

Igen, ő volt. :) Úgy látom, azért még jónéhány küldetés hátravan a Daedric-ekből...

Namira küldetését mindenképp érdemes megcsinálni; szerintem a legjobb (de mindenképp az egyik legjobb) jutalom értéke per küldetés nehézsége mutatóval rendelkező feladat. ;)

Szerkesztette: <Maverick> 2006. 07. 27. 15:40 -kor

#906 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 18:37

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 15:54

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 14:03

Lleyawin egy város, dél felé található. Itt kérdezősködj, mondjuk koldusoknál. De azt elárulom, egy fogadóban kell őket keresni. ;)

:)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#907 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 09:32

KépKépKépKép

KépKépKépKép

Tetszik ez Open cities mod, bar van gepigenye. Azt hiszem mig uj gepem nem lesz, mar csak modokat fogok probalni, majd utana nekiallok megint egy teljesen atalakitott jatekban. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#908 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 14:17

:eek: Én ezt addig nem próbálom ki inkább, amíg nem lesz egy erőművem. :Đ Pedig nagyon tetszik az ötlet. :)

#909 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 14:49

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 15:17

:eek: Én ezt addig nem próbálom ki inkább, amíg nem lesz egy erőművem. :Đ Pedig nagyon tetszik az ötlet. :)

A Morrowindben alapból így voltak ugye a városok, itt -mintahogy a fenti példa is mutatja nem véletlenül- máshogy van alaphangon megoldva a dolog. :)
Faster! Harder! Cadaver!

#910 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 15:06

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 15:49

A Morrowindben alapból így voltak ugye a városok

Azt tudom, a mai gépemen megy is. :up:  :Đ

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.