HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#851 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:17

Idézet: eVoodoo - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 21:12

Ez egy lófasz  :reklamacio:

Nem az, ez egy nagyon jó RPG. :cool:  :D

Idézet

Ja és mi a tököm az a HDR? És nekem miért nincs olyan?  :reklamacio:

Ez. ;) Milyen a videókártyád? Gondolom, az nem tudja. Ha tudja, kapcsold be. :Đ Igaz, gépigényes, de megéri. :smoker:  :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#852 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:26

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:17

Nem az, ez egy nagyon jó RPG. :cool:  :D

Ez. ;) Milyen a videókártyád? Gondolom, az nem tudja. Ha tudja, kapcsold be. :Đ Igaz, gépigényes, de megéri. :smoker:  :)

Ja ja nem rossz amúgy. Megnéztem azt a HDR-t, köszi a linket!
3D gyorsító FX5900Ultra. Elég régi, de azért ezt nem vártam volna :(
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

#853 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:27

Azzal a kártyával ne is álmodj HDR-ről. :) De a bloom is jó. :up: Nem sokkal rosszab, de kevesebbet fogyaszt. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#854 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 21. 03:34

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:18

Hmm... ha összeszedném a házaimban mindenfelé "elraktározott" holmikat, szerintem gazdagabb lennék, mint az uralkodó.

Annál momentán mindenki gazdagabb.. :Đ Most már tényleg ideje lenne, hogy a nagy-nagy Archduke of Icelandet (a játékbeli karakterem ;-) ) válasszák meg uralkodónak.. :reklamacio: Kép A Champion of Cyrodiil, a Master of the Fighters Guild na és persze a Grand Champion címek egyértelművé teszik, hogy nincs nála nagyobb harcos, akit ráadásul Martin, az utolsó Septim, barátjaként ismernek és tisztelnek. Az Arch-Mage titulus, a 115-ös Fame és a nulla Infamy pedig további biztosítékok arra, hogy keresve sem találnának alkalmasabb uralkodót nálam.. :D A Dark Brotherhooddal való kapcsolatom kimerült Mr. Lucien Lachance eliminálásában, amivel szintén nagy szolgálatot tettem Cyrodiilnek, és közvetve bár, de a tolvajoktól is nagyobb biztonságban van mindenki, miután -mintegy saját küldetésként- likvidáltam az összes koldust, akik közismerten a tolvajok összekötői.. voltak. :] :Đ (Még további 40-50 személy szintén erre a sorsra jutott, különböző okok miatt.. Köztük volt Earana, aki éjjel-nappal a chorroli házam előtt pofázott, zavarva az egész tér nyugalmát :overtwisted: , ráadásul még a Finger of the Mountaint is le akarta nyúlni, ami a guild, ill. a frászt, az Arch-Mage tulajdona.. :D Aztán a Fighters Guild egyik idegesítő portása, aki akkor is állandóan utánam jött ellenőrizni, amikor már sokkal magasabb rangban voltam nála, sőt, ezzel a szokásával akkor sem tudott felhagyni, amikor én lettem a guildmaster, így az első dolgom volt pacifikálni, akárcsak azt a necromanta-gyanús dunmer nőt a skingradi alkimista boltból, aki azt állította, hogy ő az egyetlen alkimista Skingradban, mikor köztudomásúlag skingradi illetőségű az alkímia tudományok mester trainere, Sindarion is, aki egy csupa negatív tulajdonságokkal rendelkező növényből képes olyan potiont készíteni, ami ugyan csak 5 percre bár, de felveszi a versenyt az Oghma Infiniummal is.. Kép Persze Falanu Hlaalut nem ezért, hanem nekromancia megalapozott gyanújáért érte az Umbra. :] Néhány Daedra-hívő pedig Hermaeus Mora kívánságának teljesítése miatt költözött át az Oblivionba.. :] Na, ezt a zárójeles részt nem fogom beleírni az uralkodói pályázatomba.. Kép )
Tényleg nem lenne rossz, ha lenne olyan lehetőség a játékban, hogy a végén el lehetne nyerni az uralkodói címet. Kép Úgyis mindenki állandóan arról beszél, mint egy idióta papagáj, hogy mi lesz a birodalommal uralkodó nélkül.. Még megtévesztő is lehet annak, aki először játszik az Oblivionnal, mert olyan, mintha azt sugallnák, hogy benne van a game-ben ez a lehetőség.. :s

Más: Necros, ha jól emlékszem, akkor Te kérdezted egyszer, hogy hogyan lehet megváltoztatni a karakter nevét.. (Ha nem Te voltál, akkor bocsi, de valaki kérdezte, az fix..:D ) Egész véletlenül bukkantam rá most:
player.setactorfullname "new name"

A nevet idézőjelek közé kell tenni, ahogyan a kódban van.

Ehh, már megint nem maradt időm olyasmikről írni, hogy miért van az, hogy egy egyszerű kovácsnál is lehet kapni 3-4 konstans effekttel enchantolt cuccokat, mikor az Arch-Mage is csak egy enchantot tud rakni egy dologra... Akkor mégis ki csinálja azokat? Vagy miért kell egy mágusnak (pláne az Archmage-nek, akinek saját oltára is van) fizetni egy varázslatkészítésért vagy enchantért? Az még rendben, hogy amíg nem tud valaki sajátot készíteni, addig ezeket is venni kell; de később kinek és miért kell ezekért fizetni? Oltárhasználati díj? Kép :D

#855 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 07:17

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 4:34

Most már tényleg ideje lenne...

:respect: Az elvekkel rendelkező tömeggyilkos. :Đ

Idézet

Más: Necros, ha jól emlékszem, akkor Te kérdezted egyszer, hogy hogyan lehet megváltoztatni a karakter nevét..

Nem én kérdeztem, de jó tudni. :D

Idézet

Ehh, már megint nem maradt időm olyasmikről írni, hogy miért van az, hogy egy egyszerű kovácsnál is lehet kapni 3-4 konstans effekttel enchantolt cuccokat, mikor az Arch-Mage is csak egy enchantot tud rakni egy dologra...

Gondolom, találta valahol vagy családi örökség. :) Szépen el kell lopni és kész. :D
Az enchantolást én sem értem. Én vagyok a főnök és fizessek? :reklamacio:  :Đ

#856 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 21:08

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 20:27

Azzal a kártyával ne is álmodj HDR-ről. :) De a bloom is jó. :up: Nem sokkal rosszab, de kevesebbet fogyaszt. :D

Miféle jószág ez a HDR? Valamilyen nVidia feature? Nálam nem kapcsolható be, ebből feltételezem.
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#857 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 21:19

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 22:08

Miféle jószág ez a HDR? Valamilyen nVidia feature? Nálam nem kapcsolható be, ebből feltételezem.

X1xxx-kártyákkal megy ATI-nál.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#858 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 22:14

High Dynamic Range. Arról lehet megismerni hogy megvakulsz. Szvsz obiliban elég szarul oldották meg, bár lehet rajta állítani az ini baszkurálásával.

Nálad is van, csak másfajta. Azt az obli nem támogatja.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#859 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 22:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 21:19

X1xxx-kártyákkal megy ATI-nál.

Aham... azokra egyelőre nem fussa a keretből. :)

#860 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 12:02

Artifactokat ne keverjük a sima homemade varázstárgyakkal. Potiont se tudsz ugyanolyat gyártani, mint amilyet lehet találni nemegyet. Ez végső soron rendben is van igy, hisz nem tudhat a karakter, aki elsajátitott egy skillt jól-rosszul, ugyanannyit, mint az, aki ebben éli le az életét. Vagy van aki kipróbálná milyen egy RPG egy mellékszereplőt alakitva? :D Bár anno asszem Tomcaték még a Revenge sorozat  idejét törték a fejüket hogy kéne egy ilyen játékot is összedobni.

#861 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 19:09

Half-Life 2 Episode 1-et lesd meg, abban te is be tudod kapcsolni. :)
Faster! Harder! Cadaver!

#862 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 06:38

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 19:09

Half-Life 2 Episode 1-et lesd meg, abban te is be tudod kapcsolni. :)

Az meg mint játék nem jön be (ahogy az egész sorozat sem), sz'al no, thanx. :)

#863 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 06:42

Ellenben nem tudom megcsinálni a "Light the Dragonfires" missziót a főszálból, azaz eljutni az uralkodóval a Temple of the One-ba, mert az útközben megnyíló Oblivion Gate-ekből kiáramló förmedvények folyton levágják Martint. Van valakinek esetleg valami stratégiája?

#864 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 10:00

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 6:42

Ellenben nem tudom megcsinálni a "Light the Dragonfires" missziót a főszálból, azaz eljutni az uralkodóval a Temple of the One-ba, mert az útközben megnyíló Oblivion Gate-ekből kiáramló förmedvények folyton levágják Martint. Van valakinek esetleg valami stratégiája?

Hogy-hogy? Ha jól emlékszem, a főbb szereplőket nem lehet legyakni, azok csak elájulnak. Szerintem simán sétálj be a főtemplomba, és Martin automatikusan ott lesz melletted.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#865 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 10:28

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 7:42

Fast travel  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#866 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:00

Blade/H.H trainelesre mondjatok mar vmi jobb mondszert mint sajat leny summonolasa/legyakasa. Amugy baromi jo penzszerzesi modszer ha vam master alchemy leearatni a skingrad melletti szoloket lord drad birtokat (ezen jot rohogetem ahogy az ogrek dolgoztattak oket) meg mondjuk az anvil melletti farmot es potiont gyartani 1 ingredientbol. journyman alkemista cuccokkat 41 penzes potionoket gyart :)

Amugy akartam desktruciot fejleszteni Maverick fele self damage modszerrel. Besneakeltem a wizard guildba, az archmage szobajaba es bazz, nem volt ott a spellkreator cucc. Ezt kimondottam az en archmage-e avatasomra gyartotta a guild?! Elotte nem is volt senkinek?!

Amugy tok jo a Sanguines kuldi. Azt mondja h holnap este van a parti amit fel kene dobnom, de 2 het utan odaerve semmirol sem kestem le :D

#867 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 16:25

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 10:00

Hogy-hogy? Ha jól emlékszem, a főbb szereplőket nem lehet legyakni, azok csak elájulnak. Szerintem simán sétálj be a főtemplomba, és Martin automatikusan ott lesz melletted.

Francokat. "Martin has been slain, so all our hope is lost"- vagy efféle szöveggel tölthetem vissza az uccsó játékállást...

#868 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 16:28

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 10:28

Fast travel  :Đ

Ez meg azért nem célravezető, mert 3 Oblivion Gate van nyitva pont a Temple District-ben, azaz mindenképp szörnyek között kell (kéne) lavírozni a templom bejáratáig, de mint ahogy írtam előtte, nem jutok el odáig, mivel Martint levágják.

#869 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 16:50

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 17:28

Ez meg azért nem célravezető, mert 3 Oblivion Gate van nyitva pont a Temple District-ben, azaz mindenképp szörnyek között kell (kéne) lavírozni a templom bejáratáig, de mint ahogy írtam előtte, nem jutok el odáig, mivel Martint levágják.

Ja, bocsi, teljesen másra gondoltam :) Addig kell próbálkozni amig nem sikerül. De a templomnál nem is szabad harcolni, mert akkor elöbb-útobb megölik, amint ott vagy egyből fuss a nagy szörnyhöz (nem tudom mi a neve), és utána be a templomba, ő meg követni fog.

#870 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 18:01

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 16:50

Ja, bocsi, teljesen másra gondoltam :) Addig kell próbálkozni amig nem sikerül. De a templomnál nem is szabad harcolni, mert akkor elöbb-útobb megölik, amint ott vagy egyből fuss a nagy szörnyhöz (nem tudom mi a neve), és utána be a templomba, ő meg követni fog.

Jaja, eddig oké a dolog; Mehrunes Dagon is megnyaklott egy jólirányzott Finger of the Mountain varázslattól, épp slisszoltam volna el az összecsukló teste mellett, amikor Martint megölték, én meg túl ideges lettem folytatni...

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.