The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 10. 23. 12:04
Van egy Soul Trap nevű varázslat, azzal lehet feltölteni a köveket.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 10. 23. 12:07
Eh, volt egy olyan tekercsem, ezek szerint tökre megérte vagy tíz aranyé' eladnom.
Elküldve: 2006. 10. 23. 12:09
Vedd meg a varázslatot, ha jól emlékszek, nem drága.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 10. 23. 12:18
Hmm... nekem is megjott a kedvem jatszani kicsit... bar amit csak talaltam, azt megoldottam... 30ik szintu vagyok, vagy akoruli... mar csak bolyongani is nagyon jo a jatekban.
Meg szep is nagyon... bar en mindenfele grafikai javitas nelkul jatszom. Erdoben setalva igy is marhara levan terhelve a gepem... Dual-core es 7800 ide vagy oda... 
szerk. megneztem... level38 fele kozelitek.
szerk. megneztem... level38 fele kozelitek.
Szerkesztette: Boba 2006. 10. 23. 12:32 -kor
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 10. 23. 14:47
Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 12:27
Ja, még valami. Ha megtalálod az uralkodó fiát, akkor kapsz majd egy lovat ingyen. 
Igen? Akkor jó, hogy nem vettem még. Pedig már megvolt rá a 2500 Gold...
Thx!
Szerintem kicsit előresiettem a másik q-ekkel, nem volt semmi oda-vissza a táv gyalog...
De legalább Apprenctice Acrobat lettem (vagy mi).
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2006. 10. 23. 14:49
Ja és pár kérdés:
1. Igen, nekem is kéne egy szikrázó kardot feltöltetni valahol
2. Hol tudom megnézni, hogy hanyas szintű vagyok és mennyi az XP-m?
3. Hol lehet jobb és újabb varázslatokat tanulni? A flare meg az alap heal már nem túl jó...
Üdv!
3. Hol lehet jobb és újabb varázslatokat tanulni? A flare meg az alap heal már nem túl jó...
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2006. 10. 23. 14:58
Idézet: Charles - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 15:49
Ja és pár kérdés:
Üdv!
Üdv!
1. Lásd fentebb.
2. Ott, ahol a táskád tartalmát is meg tudod nézni.
3. A fővárosban van egy olcsó spelleket áruló ember, de a mágus céheknél több (igaz, drágább is) mindent találsz megvételre, mindenütt van egy ember, aki ezzel foglalkozik.
Elküldve: 2006. 10. 23. 16:57
Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 15:58
Mivel nem tudod, miért mennyi XP jár, ezért elég a csík is.
Mivel nincs is XP
Röviden ennyi.
Aki a fenti dolgokat érti, ezt a példát/magyarázatot el se olvassa :Đ : szeretnél nagyon erős lenni, ezért az erőhöz tartozó skilleket kell növelned (kard, balta, buzogány használat). Ha ezek bármelyikét 10 szintel fejleszted, vagy mindhármat fejleszted (mondjuk 1-1-8 arányban, vagy 4-2-4 arányban) akkor szintlépésnél megjelenik az ötös szorzó az erő főjellemző mellett. A lényeg azon van, hogy összesen legyen meg a 10 szintnyi fejlődés. Azonban vigyázz, mert ha ezek egyben főskilljeid is szintet is lépsz(!), és más főjellemződ nem nagyon fog fejlődni, ami a biztos bukáshoz fog vezetni. Ezért szokták sokan úgy elindítani karaktereiket, hogy a sokat használt skilleket nem veszik fel főskillnek (például varázslót úgy indítanak, hogy egyetlen mágiaosztály sem főskill), ezáltal jobban kontroll alatt lehet tartani, hogy mikor történjen a szintlépés, és ezalatt a másodlagos skilljei olyan sokat fejlődnek, hogy a szintlépésnél kapott mindhárom ponttal öttel tudja növelni a számára kedves főjellemzőket.
Kicsit bonyolult ezt így elmagyarázni. :Đ
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 10. 23. 17:00
Ezt én is tudom, nagyon jól.
Csak így egyszerűbb és rövidebb volt elmondani.
Nem kell ilyen rohadt hosszan magyarázni. :Đ
Mondjuk, ezt is össze lehet foglalni: menj, csapkodj, varázsolj és akkor szintet lépsz.
:Đ
Mondjuk, ezt is össze lehet foglalni: menj, csapkodj, varázsolj és akkor szintet lépsz.
Elküldve: 2006. 10. 23. 17:57
Huh kösz fiúk! Nem túl egyszerű de nem is bonyolult... Igen nincs XP, de csak így tudtam kifejezni (a rengeteg többi játék, ahol van ugye, Diablo, WoW, GW, Baldur's Gate és társai, stb. ) magam.
Tehát magyarul, ha most Chorrolban vagyok, akkor - bár fighter's guild tag vagyok, menjek meg a mágus céh-hez és ott vehetek varázslatokat?
Az Adept nekrót közben megöltem (a barlang Roxane's Inn-nél), de a Nekrócsajt és egy szintén adept segítőjét nem tudom így level 6-osként. Na nem baj, marad későbbre...
Nekem ilyen vegyes felvágott kasztom van, harcol főleg, de vannak varázslatai is.
Vmi high elf asszem, bár utólag nézve elég buta paraszt pofája lett... :Đ
Üdv!
Tehát magyarul, ha most Chorrolban vagyok, akkor - bár fighter's guild tag vagyok, menjek meg a mágus céh-hez és ott vehetek varázslatokat?
Az Adept nekrót közben megöltem (a barlang Roxane's Inn-nél), de a Nekrócsajt és egy szintén adept segítőjét nem tudom így level 6-osként. Na nem baj, marad későbbre...
Nekem ilyen vegyes felvágott kasztom van, harcol főleg, de vannak varázslatai is.
Üdv!
Elküldve: 2006. 10. 23. 18:01
Idézet: Charles - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 18:57
Igen. Teljesen mindegy, hogy fighter's guild tag vagy, attól még be tudsz lépni más céhekbe. Én (a teljesség igénye nélkül) egyszerre vagyok tag a Blade-eknél, a Dark Brotherhoodnál meg a Mages Guildben. A Thieves Guildhez is egyre közelebb jutok, bár az nem olyan egyszerű, mint gondoltam.
Más: a Wispeket hogyan lehet úgy kinyírni, hogy minél kevesebb kárt szenvedjünk (értsd: élve kijussunk az összecsapásból)?
Elküldve: 2006. 10. 23. 18:19
Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 19:01
Más: a Wispeket hogyan lehet úgy kinyírni, hogy minél kevesebb kárt szenvedjünk (értsd: élve kijussunk az összecsapásból)? 
Szerezz olyan tárgyat/varázslatot, ami leszedi az ellen mannáját/intelligenciáját. Nekem anno volt egy tőröm, amit semmi másra nem használtam, csak wisp (és egyéb varázslók) szivatására.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 10. 23. 18:50
A Thieves Guildhez is egyre közelebb jutok, bár az nem olyan egyszerű, mint gondoltam. 
Szerintem az nem olyan nehéz, beszélni kell a megfelelő emberekkel, majd egy teszten átjutni.
Elküldve: 2006. 10. 23. 19:20
Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 19:50
Szerintem az nem olyan nehéz, beszélni kell a megfelelő emberekkel, majd egy teszten átjutni. 
Nekem eddig mindig azt mondta a nagydarab ember a hátsókertben, hogy várjak a soromra.
Elküldve: 2006. 10. 23. 19:27
Pontosan már nem emlékeztem mindenre, ezért előkerestem:
!!!SPOILER!!!
Persze, ha nem te lopod el először, vissza lehet lopni attól, aki megelőzött.
!!!SPOILER!!!
Idézet
]1) Steal something and go to jail. When you are released, wait around until
you are approached by Myvryna Arano and given a message. The message says to
go at midnight to the Garden of Dareloth in the Waterfront district.
2) Read one of the Gray Fox wanted posters scattered about the city. This
gives you a couple of new topics. Approach a beggar and Persuade or Charm him
or her to a Disposition past 70. Then ask about the Gray Fox. Say you want to
work with him. You'll be told to go at midnight to the Garden of Dareloth in
the Waterfront district.
Once you have those instructions, head to the Waterfront district. You can
Fast Travel there or go out through the door in the Temple district. Head
south, past the docks and through the large wall to the dockworker slums.
There's one house, on the eastern edge of the slums, with a walled garden
behind it. That's the Garden of Dareloth.
Wait until midnight and Armond Christophe will appear. The two of you will be
joined by a wood elf, Methredhel and an Argonian, Amusei. When everyone's
there, talk to Christophe and ask about joining the Guild. Christophe says
there's never been this many new recruits at once, so he proposes a test. The
first one to return with the diary of Amantius Allectus wins approval to join
the Guild.
you are approached by Myvryna Arano and given a message. The message says to
go at midnight to the Garden of Dareloth in the Waterfront district.
2) Read one of the Gray Fox wanted posters scattered about the city. This
gives you a couple of new topics. Approach a beggar and Persuade or Charm him
or her to a Disposition past 70. Then ask about the Gray Fox. Say you want to
work with him. You'll be told to go at midnight to the Garden of Dareloth in
the Waterfront district.
Once you have those instructions, head to the Waterfront district. You can
Fast Travel there or go out through the door in the Temple district. Head
south, past the docks and through the large wall to the dockworker slums.
There's one house, on the eastern edge of the slums, with a walled garden
behind it. That's the Garden of Dareloth.
Wait until midnight and Armond Christophe will appear. The two of you will be
joined by a wood elf, Methredhel and an Argonian, Amusei. When everyone's
there, talk to Christophe and ask about joining the Guild. Christophe says
there's never been this many new recruits at once, so he proposes a test. The
first one to return with the diary of Amantius Allectus wins approval to join
the Guild.
Persze, ha nem te lopod el először, vissza lehet lopni attól, aki megelőzött.
Elküldve: 2006. 10. 23. 20:05
Igen. Teljesen mindegy, hogy fighter's guild tag vagy, attól még be tudsz lépni más céhekbe. Én (a teljesség igénye nélkül) egyszerre vagyok tag a Blade-eknél, a Dark Brotherhoodnál meg a Mages Guildben. A Thieves Guildhez is egyre közelebb jutok, bár az nem olyan egyszerű, mint gondoltam. 
Jaa!
Üdv!
Elküldve: 2006. 10. 23. 20:11
Mondjuk, kicsit furcsa, hogy egyszerre lehetsz tolvaj-bérgyilkos és "rendőr"-mágus is.
Bár, ha alaposabban mögénézel, még a "rossz" oldal sem olyan rossz.
Elküldve: 2006. 10. 23. 20:14
A daedra missionoket megcsinalta valaki? En amikor elmentem abba a barlangba inkabb azt valasztottam, hogy legyakok mindenkit es elmenekulok a konyvvel vagy mivel, amikor megkellett volna olni egy Argoniait, hogy csatlakozzak hozzajuk...
Ha lesz annyi lelki erom, hogy uj karaktert inditsak szvsz azt fogom valasztani, hogy megolom.
Ha lesz annyi lelki erom, hogy uj karaktert inditsak szvsz azt fogom valasztani, hogy megolom.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 10. 23. 20:28
Én csak egyet csináltam, amelyiknek a végén egy törhetetlen álkulcsot kaptam.

Súgó
A téma zárva.