HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#1001 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 23. 17:57

Huh kösz fiúk! Nem túl egyszerű de nem is bonyolult... Igen nincs XP, de csak így tudtam kifejezni (a rengeteg többi játék, ahol van ugye, Diablo, WoW, GW, Baldur's Gate és társai, stb. ) magam.

Tehát magyarul, ha most Chorrolban vagyok, akkor - bár fighter's guild tag vagyok, menjek meg a mágus céh-hez és ott vehetek varázslatokat?

Az Adept nekrót közben megöltem (a barlang Roxane's Inn-nél), de a Nekrócsajt és egy szintén adept segítőjét nem tudom így level 6-osként. Na nem baj, marad későbbre...

Nekem ilyen vegyes felvágott kasztom van, harcol főleg, de vannak varázslatai is. :) Vmi high elf asszem, bár utólag nézve elég buta paraszt pofája lett...  :Đ

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1002 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 18:01

Idézet: Charles - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 18:57

Tehát magyarul, ha most Chorrolban vagyok, akkor - bár fighter's guild tag vagyok, menjek meg a mágus céh-hez és ott vehetek varázslatokat?

Igen. Teljesen mindegy, hogy fighter's guild tag vagy, attól még be tudsz lépni más céhekbe. Én (a teljesség igénye nélkül) egyszerre vagyok tag a Blade-eknél, a Dark Brotherhoodnál meg a Mages Guildben. A Thieves Guildhez is egyre közelebb jutok, bár az nem olyan egyszerű, mint gondoltam. :)

Más: a Wispeket hogyan lehet úgy kinyírni, hogy minél kevesebb kárt szenvedjünk (értsd: élve kijussunk az összecsapásból)? :D

#1003 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 18:19

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 19:01

Más: a Wispeket hogyan lehet úgy kinyírni, hogy minél kevesebb kárt szenvedjünk (értsd: élve kijussunk az összecsapásból)? :D

Szerezz olyan tárgyat/varázslatot, ami leszedi az ellen mannáját/intelligenciáját. Nekem anno volt egy tőröm, amit semmi másra nem használtam, csak wisp (és egyéb varázslók) szivatására. ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1004 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 18:50

A Thieves Guildhez is egyre közelebb jutok, bár az nem olyan egyszerű, mint gondoltam. :)

Szerintem az nem olyan nehéz, beszélni kell a megfelelő emberekkel, majd egy teszten átjutni. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1005 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 19:20

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 19:50

Szerintem az nem olyan nehéz, beszélni kell a megfelelő emberekkel, majd egy teszten átjutni. :)

Nekem eddig mindig azt mondta a nagydarab ember a hátsókertben, hogy várjak a soromra. :D

#1006 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 19:27

Pontosan már nem emlékeztem mindenre, ezért előkerestem:
!!!SPOILER!!!

Idézet

]1) Steal something and go to jail. When you are released, wait around until
you are approached by Myvryna Arano and given a message. The message says to
go at midnight to the Garden of Dareloth in the Waterfront district.

2) Read one of the Gray Fox wanted posters scattered about the city. This
gives you a couple of new topics. Approach a beggar and Persuade or Charm him
or her to a Disposition past 70. Then ask about the Gray Fox. Say you want to
work with him. You'll be told to go at midnight to the Garden of Dareloth in
the Waterfront district.

Once you have those instructions, head to the Waterfront district. You can
Fast Travel there or go out through the door in the Temple district. Head
south, past the docks and through the large wall to the dockworker slums.
There's one house, on the eastern edge of the slums, with a walled garden
behind it. That's the Garden of Dareloth.

Wait until midnight and Armond Christophe will appear. The two of you will be
joined by a wood elf, Methredhel and an Argonian, Amusei. When everyone's
there, talk to Christophe and ask about joining the Guild. Christophe says
there's never been this many new recruits at once, so he proposes a test. The
first one to return with the diary of Amantius Allectus wins approval to join
the Guild.

Persze, ha nem te lopod el először, vissza lehet lopni attól, aki megelőzött. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1007 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 23. 20:05

Igen. Teljesen mindegy, hogy fighter's guild tag vagy, attól még be tudsz lépni más céhekbe. Én (a teljesség igénye nélkül) egyszerre vagyok tag a Blade-eknél, a Dark Brotherhoodnál meg a Mages Guildben. A Thieves Guildhez is egyre közelebb jutok, bár az nem olyan egyszerű, mint gondoltam. :)

Jaa! :D Én csak arra gondoltam, hogy fizikailag bemenni a céh "házába" és ott venni valakitől cuccot... De ha be lehet lépni egyszerre többe is!!!  :eek:  :hungry:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1008 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 20:11

Mondjuk, kicsit furcsa, hogy egyszerre lehetsz tolvaj-bérgyilkos és "rendőr"-mágus is. :D Bár, ha alaposabban mögénézel, még a "rossz" oldal sem olyan rossz. :)

#1009 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 20:14

A daedra missionoket megcsinalta valaki? En amikor elmentem abba a barlangba inkabb azt valasztottam, hogy legyakok mindenkit es elmenekulok a konyvvel vagy mivel, amikor megkellett volna olni egy Argoniait, hogy csatlakozzak hozzajuk...

Ha lesz annyi lelki erom, hogy uj karaktert inditsak szvsz azt fogom valasztani, hogy megolom. :D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1010 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 20:28

Én csak egyet csináltam, amelyiknek a végén egy törhetetlen álkulcsot kaptam. :smoker:  :D

#1011 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 20:49

Az nemaz... nem a Daedra Shrine kuldetesekre gondolok. Amugy a Skeleton Key nekem is megvan, nagyon hasznos volt thiefes guild-ban. :D

Hanem amikor a foszalban elkuldenek egy konyvert vagy miert a daedra kovetok barlangjaba... ahol kiadod magad daedra kovetonek, es beavatnak... egy argoniait megkell olnod ahhoz, hogy csatlakozz... en nem oltem meg, igy nemtudom, hoyg milyen kuldetesek lettek volna. Neten elolvasni meg nem akarom, csak lattam, hogy az sem rovid lista. :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1012 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 21:00

Én úgy emlékszek, lehenteltem őket és úgy szereztem meg a cuccot, ami kellett. Mondjuk, egy ideig együtt működtem, de mivel úgy döntöttem az elején, hogy a jó oldalt erősítem a játékban, nem tettem semmi gonoszat. :) Azt leszámítva persze, hogy az utolsó emberig lehenteltem őket. :]

#1013 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 21:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 19:19

Szerezz olyan tárgyat/varázslatot, ami leszedi az ellen mannáját/intelligenciáját. Nekem anno volt egy tőröm, amit semmi másra nem használtam, csak wisp (és egyéb varázslók) szivatására. ;)

Megoldottam azzal a bicskával, amit az egyik Dark Brotherhood küldetésben pottyantanak :)

#1014 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:37

KépKépKép

KépKépKép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1015 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:37

KépKépKép

KépKépKép

Kép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1016 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 15:00

Idézet

Oblivion: Knights of the Nine Webszájt

(PC Games) November 23-i megjelenéssel indul a PS3 változatból PC-re áthozott Oblivion küldetés. A Knights of the Nine-ban új hatalmi csoport tűnik fel a színtéren. Nemes karakterek részére küldetések jelennek meg. Választ kapunk az Oblivion világában található Ayleid romok rejtélyére. [Ősidőkből visszamaradt Szőrmadár eperpálinka főzdék nyomai.] Csatlakozhatunk az új factionhoz és magunk is megalapíthatjuk Szent Lovagrendünket.

Zászlónk alá gyűlt áhítatos és fanatikus lovagokat aztán a gonosz nekromanta király és serege ellen vezényelhetjük. Mi pedig közben átkutatjuk a masszív labirintusokat a legendás Divine Crusader szent páncélja meg fegyverei után. Aki az összes repedést átnézi a labikban titkos ajtókat keresve, az megtalálhatja a +5 Szent Palacsintasütőt!

Honlap.

Nem is rossz. :cool: Csak kár, hogy ezért fizetni kell...

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1017 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 09:17

Idézet: Vortex07

1. hol tudok valami jo fegyvert / pancelt szerezni? 7es szintu vagyok mar [nem mintha szamitana], de meg mindig azokban a cuccokban futkarozok amiket a blade-ek hasznalnak. Jo lenne valami quest reward vagy loot, csak asszem ez is szintfuggo...  vasarlast egyelore nem engedhetem meg magamnak, csak 4k aranyam van.

Következik Maverick Arch-Mage ódája Umbráról. :D

A legtöbb quest reward valóban szintfüggő, de szerencsére van egy Umbra nevű Wood Elf hölgyemény a játékban. Igazából sajnálom, mert szegény csak annyit "vétett" (legalábbis a játékos ellen), hogy van egy csinos, Ebony páncélja (teljes készlet!), és ami ennél is fontosabb, nála van -általában nem sokáig :] - a legerősebb és szerintem a legjobb kard a játékban, az Umbra. ;) (A kardról kapta a nevét a csaj is; azt hiszem, hogy ő maga vette fel a kard után a nevet.) Természetesen kicsit szubjektív, hogy kinek melyik kard a legjobb, de tény, hogy az Umbra alapsebzése a legnagyobb. Tudom, tudom, a Goldbrandnek majdnem ugyanakkora, és hozzáadódik még a 22 pontos tűzsebzés, de mondom: szerintem az Umbra összességében hasznosabb , jobb és nem mellékesen sokkal szebb kard. :) Eddig majdnem minden karakteremmel az volt az első célkitűzésem, hogy 1. szinten, minél hamarabb megszerezzem; szinte szerelmes lettem abba a kardba. :D Egyébként korábban már írtam erről egy terjedelmes hozzászólást, de nem baj, mert ezt nem lehet elégszer elmondani... :)
Nevezett hölgyemény a Vindasel nevű Ayleid romban tengeti napjait, ami az IC Waterfronttal átellenben található. Eléggé kicsi rom, és szerencsére néhány patkányon és mud craben kívül ellenfeleket sem rejt, bár a bejárat előtt mindig van pár monszta, azokra nem árt figyelni. (Ha 7-es szintű a karaktered, akkor valószínűleg Flame Atronach és/vagy Scamp lesz..) A romban két csapda van, egy süllyedős és egy olyan, ami mérgező gázt ereszt ki, ezekre is ügyelj. Végig haladva elérsz egy teremhez, és ott találod Umbrát, aki alapból _nem_ ellenséges, tehát nyugodtan nézz körül, edd meg a kenyerét, aludj a bedrollján (addig garantáltan nem támad meg senki, mert ha valami ellenség betévedne, akkor Umbra legyakja őket), akár rendszeresen aludhatsz is ott. :D (A bejárat előtt tanyázó monszták elöl befuthatsz a romba, és ha elérsz Umbráig, akkor elintézi őket helyetted, egyben ízelítőt is kapsz abból, hogy milyen harci képességekkel rendelkezik az a vékony kis csaj. ;) )
Ezek után térjünk rá a lényegre, azaz hogyan intézzük el 1. szinten az egész játék egyik, ha ugyan nem a legerősebb karakterét. Természetesen "rendes" harcban a nullához konvergál az esélye annak, hogy elintézd alacsonyabb szinten. (Még magas szintű, erős karakterrel is nehéz "szemtől szemben" harcban, normál fegyverrel legyőzni.) Több módszert is kifejlesztettem már Umbra 1. szinten történő eliminálására (volt olyan, amit máshol is leírtak), de a legbiztosabbnak eddig az Apotheosis bizonyult. Ez egy staff, amit kb. 5000 aranyért (ennyit össze lehet kaparni) megvehetsz a Market Districtben, és "lövésenként" 33 pontos elektromos, tűz- és fagysebzést okoz, összesen tehát 99 pontos damage, amit már Umbra is rosszul visel. :Đ Persze ezzel sem lehet 100%-ra menni, mert kb. ötször el kell vele találni Umbrát, közben ő persze támad, ami alacsony szinten könnyen végzetes lehet. A legbiztosabb, ha Lover csillagjegyet választ a kalandozó, ezzel ugyanis 10 mp-re lebéníthatod, azalatt pedig az Apotheosis megteszi a dolgát.. :] (Persze fel lehet fejleszteni már 1. szinten is 100-ra az Illusion skillt, és megvenni a paralyze spellt.) Hangsúlyozom, hogy nem muszáj lebénítani, de akkor nagyon észnél kell lenni addig, amíg az Apotheosisszel beviszed azt a 4-5 végzetes találatot!
Más módszerek is vannak (a saját másik módszerem az Akaviri Sunderblade-del leamortizálni nullára a kardját és a páncélját), de szvsz az Apotheosis a legjobb.
Ha legyőzted, akkor a Tiéd lesz egy teljes készlet Ebony páncél, ami 15-ös szint alatt azért nem pontosan Ebony, valamivel (nem sokkal) gyengébbek a statjai (kb. Orcish szintű), de akkor is összehasonlíthatatlanul jobb, mint azok a gagyi páncélok, amik alacsonyabb szinteken vannak (15-ös szint felett pedig ténylegesen Ebony), és a főnyeremény, az Umbra kard! Minél előbb szerezd meg hozzá az Azura's Start, iszonyatosan jól lehet "kombózni" vele. Kép (HINT: Nehogy Martinnak add az Azura's Start!!! Bármelyik Deadric artifact jó neki, szerintem a Wabbajack a leginkább nélkülözhető, mindenesetre a legolcsóbb. Kép ) Az Umbra további előnye, hogy quest itemnek minősül, így nulla a súlya, nem terheli az inventoryt, ráadásul a főszál során, a Lake Arrius Cavernsben nem tudják elvenni. Kép

#1018 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:20

Idézet: Charles - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 14:47

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 11:27

Ja, még valami. Ha megtalálod az uralkodó fiát, akkor kapsz majd egy lovat ingyen. ;)

Igen? Akkor jó, hogy nem vettem még. Pedig már megvolt rá a 2500 Gold...
Thx!  :respect:

Elnézést, csak egy picit pontosítanék.. ;) Nem kell megtalálni Martint, elég odaadni Jauffrenek az amulettet, és Maborel barátnál rákérdezni a segítségre, mire ő felajánlja a lovát. Megköszönjük ezt a nemes gesztust, és Kvatchba már pacin mehetünk Martinért. :)
(Egyébként én egy kicsit "feljavítottam" Prior Maborel lovát a Construction Settel. Shadowmare most már csak egy kolbásznak való gebe hozzá képest.  :Đ A speedjét megnöveltem 50-re, a health-jéhez hozzáírtam egy-két nullát, megkapta az Unikornis rezisztenciáját és persze essential lett. :D )

Idézet: Vortex07

4. barmilyen mas jotanacs ami eszetekbe jut :)

Uhhh, az eddigieket olvasva el tudod képzelni, hogy beesteledne, mire leírnám a jótanácsaimat.. Kép
Még az előző kérdéshez (jó páncél, jó fegyver) annyit, hogy kalapáld ki a bound cuccokat, dobd el, várj, amíg elmúlik az idézés, majd vedd fel az inventoryba. Az eredmény: nulla súlyú Daedric páncélok, ill. nulla súlyú, Daedric-jellegű fegyverek. (Azért írtam, hogy "jellegű", mert pl. a bow gyengébb, de a Claymore erősebb(!), mint a megfelelő Daedric fegyverek.)
A páncélok többsége (boots, shield, gauntlets és helmet) light armornak van minősítve, de ez ne zavarjon meg, valójában Daedric erősségűek. Még előny is, ha valaki a Light Armorra trenírozik. Kép
Akkor már még egy tipp: mivel 0 súlyúak, ezek becsempészhetők mások inventoryjába. Martint pl. felszereltem egy ilyen full Daedric cuccal, elég mókás volt. :D De mondok jobbat! Az egyik DB questben ki kellett nyírni egy csajt, aki a leyawiini őrségben szolgál. (Caelia Draconis, Next of Kin küldi.) Nem kell mondanom, hogy amúgy mennyire necces egy légionáriust kinyírni. Nos, itt jött képbe a kikalapált bound armor. Szépen tettem egy ilyen sisakba konstans shock damage effektet, becsempésztem Caelia inventoryjába, és megvártam, amíg felveszi. :] Bejött a dolog, és azóta sokszor szórakoztam azzal, hogy őröket "vettem rá" ezzel a módszerrel arra, hogy saját magukon hajtsanak villamosszék-szerű kivégzést. :] Kép

#1019 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:52

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 11:20

(Egyébként én egy kicsit "feljavítottam" Prior Maborel lovát a Construction Settel. Shadowmare most már csak egy kolbásznak való gebe hozzá képest.  :Đ A speedjét megnöveltem 50-re, a health-jéhez hozzáírtam egy-két nullát, megkapta az Unikornis rezisztenciáját és persze essential lett. :D )

Akkor már mér' nem Shadowmere-en "tuningoltál"? :omg:  :Đ

#1020 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 12:18

:D Há' azé', mert a Shadowmere-hez be kell lépni a DB-be, Prior Maborel Paint horse-a pedig szinte "alanyi jogon" jár.  :idea:  ;)
(Nekem nem tetszett a DB. :( Gyilkolni amúgy is lehet, ahhoz nem kell belépni semmilyen céhbe, de más az, ha Te "pécézel ki" valakit/valakiket bármilyen okból, és más az, ha tök ismeretlen embereket kell kinyírni csak azért, mert valaki azt mondja... :( )

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.