HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#221 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:23

Idézet: Szolti - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 13:14

hááát köszönöm a segítséget, akkor nincs más hátra mint hogy fizetek...

Hát, nincsmit, én is megjártam ezzel a legelején ;] Kellene egy mod, amely kijelzi a képernyőn valahol az aktuális bountyt, mert mire észreveszem hogy megnőtt, már késő, és alkudozhatok az őrökkel vagy mehetek a hűvösre. (hozzáteszem, direkt el van rejtve a cellában egy rakás lockpick ;] - igaz a kijutás necces szokott lenni, az őr eléggé hiperérzékeny)

Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 05. 01. 13:24 -kor

[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#222 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:58

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 12:23

...(hozzáteszem, direkt el van rejtve a cellában egy rakás lockpick ;] - igaz a kijutás necces szokott lenni, az őr eléggé hiperérzékeny)...

:eek:  :eek:
Ez meg hogyan jutott az eszedbe?
Nagyon tetszik!! :D

#223 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 14:28

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 13:58

:eek:  :eek:
Ez meg hogyan jutott az eszedbe?
Nagyon tetszik!! :D

Hát kezdő tolvaj koromban bizony sokat jártam a sitten. És nem akartam minden egyes börtön után negatív módosítást a skillkre. Ezért aztán bementem az őrhöz, szóltam neki hogy jöttem látogatni egy rokont, aztán bementünk a cellákhoz, én pedig "eldobtam" az álkulcsokat mindenhol ;]

De az is jó, ha kizsebeled az őrt, és az ő kulcsát rejted el valahol. A dolog neheze a kijutás, általában az őr mindig ott ül az ajtóval szemben, és bizony nehéz kiosonni. De van, amikor feláll, na akkor húzni kell villámgyorsan. Nem árt erre az időre invisibility potion vagy "great power", de hát ez tolvajnál alapfelszerelés. ;]
[ www.elderscrolls.hu ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#224 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:22

Nem rossz ez a második módszer sem. :up: :D 

Viszont potion az alapból nincs nálad ,mert mindent elvesznek.
Vagy tévedek? :confused:

Egyébként szerintem jobb is lehetne ez az osonós módi ,ha tettek volna a játékba valami peek-et.
Vagy van rá már valami mo(ó)d?

Szerkesztette: chris77 2006. 05. 01. 17:23 -kor

#225 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:33

Esetleg TPS nézetben a kamerával?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#226 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:44

Nem rossz ,de ez nekem csalásszagú sajnos.
Legalább is nemigazán életszerű.

#227 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:48

Miért? Peek-kel is ugyanazt látnád.

szerk.: Meg, ha annyira lop(a)kodni akarsz, ott vannak a Thief játékok. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 01. 17:50 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#228 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:52

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 17:22

Nem rossz ez a második módszer sem. :up: :D 

Viszont potion az alapból nincs nálad ,mert mindent elvesznek.
Vagy tévedek? :confused:

Ha nem Shadow a csillagjegyem, akkor az is ott figyel a sarokban a lockpick mellett ;] Ha Shadow, akkor naponta van egy percnyi invisibilitym. Ha pedig megvan spellben, akkor sincs a italra szükség. Fel kell készülni minden eshetőségre, és nincs gond. Aztán már csak vissza kell lopni a cuccodat a ládikóból és húzni a csíkot.
[ www.elderscrolls.hu ]

#229 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:54

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 17:48

Miért? Peek-kel is ugyanazt látnád.

szerk.: Meg, ha annyira lop(a)kodni akarsz, ott vannak a Thief játékok. :D

Mi az a peek?  :confused:
[ www.elderscrolls.hu ]

#230 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 17:54

De a peek(kikukucs) az életszerű!!
Nekem ez fontos!
Ezért is utálom pl. az olyan játékokat ,mint a Commandos.Ha FPS lenne sokkal jobban bejönne.

#231 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:01

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 18:54

Ezért is utálom pl. az olyan játékokat ,mint a Commandos.Ha FPS lenne sokkal jobban bejönne.

Már FPS formában jött ki az új rész. Van topikja is. ;)

Idézet

Mi az a peek?

Sarok mögül kikukucskálás. Á la Thief. :D

#232 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:09

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 20:01

Már FPS formában jött ki az új rész. Van topikja is. ;)

Sarok mögül kikukucskálás. Á la Thief. :D

Na.Akkor ezek szerint nem csak nekem volt ez gond. ;)
Majd megkukkantom.

Köszi :respect:

Ja és Thief foreváá :up:  :up:

#233 Felhasználó inaktív   mechast 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 01. 20:30

Hello everybody!

Lenne 1 gondom. Vámpir lettem, de nem vettem észre... Nemis harcoltam vámpírral ami megmart volna. :(
És a 3napon kívül vok. Már elmentem a nyanához ami adná az ellenszert, de 5 Grand Soul Gemet kér.
Na most én tegnap keztem el jáccani, szoval nekem mégcsak petty meg lesser van.  Össze szedtem mindent a mage guildoknál és elattam, így lett egy kis pénzem, de a mage guildban(csak Chorronban lehet) csak 1et tuttam venni mert annyi volt a csávónak. Hol lehet grand soul gemet venni még???
PLZ segíccsetek mert utálom ezt vámpíroskodást. :reklamacio:

Előre is thx

#234 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:34

Kérdés:

A spell absorb erőssége pl. 50 egész pontosan mit takar?
50%-ban átalakítja a spelt amit rádlőnek manává? Annyi manává amennyi sebzést okozott volna? Vagy amenni az erőssége volt?
Vagy 50 sebzésnyit/manányit alakít át?
Területreható spellekre hat?
Csak destruction varázslatokra működik? Ha nem %-ot jelent akkor milyen a hatásfoka?
Botok, scrollok támadását is átalakítja manává?

Más:

A varázs skillek nem számítanak ha 100 fölött vannak, bármit csinálsz az hogy 100 vagy 150 teljesen mindegy mindegyik varázsskillnél. Nincs egy mod ami ezt javítaná? (Azaz 150-es idézéssel, legyen már olcsóbb pár manával egy idézés mint 100-as skillel)

Szerkesztette: Sirinor 2006. 05. 01. 20:45 -kor

Ha valami kell, írj!

#235 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:44

Idézet: mechast - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 21:30

Hello everybody!

Lenne 1 gondom. Vámpir lettem

Előre is thx

Lassan lehetne egy külön topikot indítani ennek a vámpír kérdésnek... :D

Idézet

Just Went through this quest myself and found it very interesting, here is how I finished it:

First join the Dark Brotherhood by murduring a civilian, I killed mine during a quest called Paranoia in Skingrad, since this person dies anyway at the end of the quest.

After joining the Dark Brotherhood, you get access to their Sanctury. In the Sanctury you will find a member who is actually a vampire, and he is your contract giver and will also give you the lead to finding a cure.

After talking to this guy goto the Arcane university and talk with a mage there, who will tell you to seek the Count of Skingrad, who is actually a vampire searching for a cure for his wife.

The Count will then send you to a witch in the wilderness, who first asks you to find 5 Empty grand soulstones. The mages guild in Chorrol has quite a few of these, and if you join the guild you can lockpick the displace cases without anyone aggroing you. The first floor of the tower directly inside the Arcane University district in the Imperial city also has a Grand Soul Stone but locked. One of the mages in the Skingrad mage guild carries one on her. I ended up with quite a few of these and some werent not empty, so I dont remember which one of the above locations are actually empty Soulstones. Also my character is a thief/assasin build so it was really easy for me to steal/lockpick these.

The next thing the witch will tell you to do is get 6 garlics 2 bloodgrass, 5 nightshades, ash of a powerful vampire, and blood of an Argonian. Make sure you ask the witch about each individual thing because that will update your quest so you can actually continue, especially the location of the vampire and the knife needed to get Argonian blood.

The Chemistry shop (Main Ingredients or some name like that) in the market district in the imperial city has most of the plant ingredients. The bloodgrass is very common in oblivion zones if you wanna harvest yourself. Garlic can also be found in the chemistry shop in Skingrad, and the basment of the mage guild in Skingrad. Garlic should be pretty common just lying around in kitchens/basements etc. I donno where to harvest nightshades, so I just bought mine from shop, the one in Market District had plenty enough in my game.

Then you need Argonian blood, this is actually very easy to get. Just goto the Dark Brotherhood Sanctuary and stab an Argonian with the knife that the witch gave you. As soon as you stab the quest will update and you can use BLOCK and ACTION key on the target to yield (cancel) the fight. This way does not hurt their reaction rating toward you at all, and everyone in the Sanctuary has maxed 100 reaction rating toward you anyway. You wont get kicked out of the guild either. Trying to do this in town will get the guards on your ass even if you are behind locked doors for somereason, and will significantly drop the target's reaction rating towards you.

Lastly you gotta goto the location of the vampire, it is very far in the wild. Make sure to bring some weapons WITH MAGICAL affects, because there will be some ghosts immune to normal weapons in the dungeon. It might also be a good idea to wait/sleep yourself until you have 100% vampirism so you get huge combat bonuses when fighting monsters in here, because they can be pretty tough. Save your vampire dusts off regular vampires, they can be turned in to the Virtuous Blood society (if you've done this quest) in Temple District of Imperial City for 250g a piece.

After you've managed to kill the ancient vampire, return to the witch with all the ingredients and she will give you the cure. 2 samples actually one for you and the other you can return to the Count in Skingrad for a 1000 gold reward. The witch can also make your future cures (I understood this from what she said, but havent tried it yet).

I thought this was a quite interesting quest and got some decent loot from the vampire cave and quite a bit of cash. But i think having the vampire buff actually makes you a lot more powerful, the only annoyance is you have to feed every other time you rest/wait so you keep your vampirism at 25% thus you dont suffer sun damage. But feeding is easy if you are a part of any guild, just goto the guild house and wait till everyone sleeps and feed on anyone without consequences. Also your vampirism % never seem to increase UNLESS you wait or sleep.

Térkép 4 gemstone lelőhelyével.

#236 Felhasználó inaktív   mechast 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:59

THXTHX

sry a spamért de nemakartam elolvasni a sok oldalt amit eddig irtatok (amit elolvastam ott nem találtam)

még 1x thx

#237 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:04

Semmi gond, csak 99 oldal lett az előző. :D
Nekem a garliccal (fokhagyma) volt gondom, de boltok pincéjében, esetleg az árúsoknál, azért lehet találni. :)

#238 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:16

én lusta voltam, vettem 4 Grand Soul Gemet IC-ben vámpírellenszerhez  :Đ
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#239 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:40

Akkor neked szerencséd volt. Én nem nagyon tudtam venni. Szépen mentem fosztogatni inkább. :D

#240 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:47

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 18:31

Nem, ez egy attexturazott katana, de egy elf claymore sebez ennyit, szoval erosebb a cucc ezeknel. Elf hosszukarddal kb 12-13-at sebzek, ha esetleg talalsz olyat akkor azzal majd nezd meg a sebzest plz, es lesz viszonyitasi alap.

Te hanyas szinten vagy? En 9., bar ez nem szamithat sztem.... :confused:

Neked ez hanyadik karid már? :D

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »