HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#241 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:48

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 9:07

Van rá 100 FT-om, hogy a DNF-nél hamarabb kész lesz ;)  :D

Hát annál nem lesz nehezebb... :Đ

#242 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:54

ááá nem tudom kifizetni a büntetést, mindenképpen börtönbe akarnak csukni az örök ha beszélek velük, ha börtönbe csuknak hogyan juthatok ki "hivatalosan" ? :) visszakapom az összes cuccomat? van  valami negatív hatása annak a továbbiakban hogy börtönben voltam? pl erkölcsi bizonyítványt már nem kaphatok az tuti :)  ugye? de komolyan, van valami hátránya ennek?

Megint lenne pár kérdésem :) megköszönném ha tudnátok segíteni
1. Ez a vámpíros téma, olvasgatom itt hogy az embrek vámpírrá válnak, ez hogyan lehetséges? miért van ez?

2. Nimrooth vagy mi, tudjátok aza különleges virág, miért olyan fontos ez? Miért kell minnél többet gyűjteni ebből? :) Köszi...

#243 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:10

Idézet: Szolti - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 22:54

Megint lenne pár kérdésem :) megköszönném ha tudnátok segíteni
1. Ez a vámpíros téma, olvasgatom itt hogy az embrek vámpírrá válnak, ez hogyan lehetséges? miért van ez?

2. Nimrooth vagy mi, tudjátok aza különleges virág, miért olyan fontos ez? Miért kell minnél többet gyűjteni ebből? :) Köszi...

1. Vampire disease, másnéven "porphyric hemophilia". mikor megtámad egy vámpír akkor kerülhet rád ez a fajta rontás. ha gyorsan nem kurálod (templomban, vagy lötyivel) pár nap alatt vérszívő főemlős leszel, amelyet csak a fentebb részletezett küldetéssel tudsz meggyógyítani.

2. Nirnroot. Skingrad-ban a fogadó pincéjében adja az Alchmist ezt a küldetés, összegyűjtöd a megfelelő számu gazt, akkor egy  varázsitalt kapsz. minél többet gyűjtesz, annál erőssebb a lötyi. kb ennyi.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#244 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:23

Hát,én is elkaptam a vámpír-izmust pár napja, de észre se vettem. Egy dungeonben valami betegséget elkaptam egy pitiáner szörnytől, fel se veszem. Alszok egyet(aréna harcok után volt), furcsa rémálom.
Gondolom, a Dark Brotherhood miatt. Jön a DB-s srác, elfogadom a küldetést, másnap szabadtéren vártam, felkelek, megint álom, akkor derült ki h vámpír lettem. :Đ Bakker...Na, pihenek még egy kicsit, nem megsültem a napon? :Đ Sucks. Mehetek kigyógyítani magam. :omg:

Szerkesztette: spidey 2006. 05. 01. 22:27 -kor

#245 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:30

Idézet: Szolti - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 21:54

ááá nem tudom kifizetni a büntetést, mindenképpen börtönbe akarnak csukni az örök ha beszélek velük, ha börtönbe csuknak hogyan juthatok ki "hivatalosan" ? :) visszakapom az összes cuccomat? van  valami negatív hatása annak a továbbiakban hogy börtönben voltam? pl erkölcsi bizonyítványt már nem kaphatok az tuti :)  ugye? de komolyan, van valami hátránya ennek?

Kijutás:

1. - leülöd a büntetést (alvás a priccsen). Ekkor kinn találod magad a börtön előtt, és csökken pár skilled, asszem véletlenszerűen.
2. - megszöksz. Vagy ellopod az őrtől a kulcsot amikor arra sétál (sima sneak+pickpocket), vagy ha érzed a lockpick minijátékot, egy szem álkulccsal feltöröd a zárat. Mindkét esetben ez csak átmeneti siker, mert ki is kell jutni az őr szeme előtt, egy jól megvilágított szobában. Na ekkor kell az invisibility spellből, potionból vagy great powerből. Potion necces, lévén hogy elkobozzák őket, vagyis célszerű IC börtönének a folyosóján elrejteni pár rekesszel ;] (úgysem viszi el senki) Ha pedig kirohansz kamikáze módszerre, villámgyorsan ki kell jutnod ICből, mert végigkergetnek majd az őrök. El lehet tűnni, de szintén nem árt felkészülni rá, itt-ott elrejtett kis dugi piákkal a városban ;]

Cuccok visszaszerzése:
Menj vissza a börtönőrhöz, és szólj neki, hogy jöttél rokont látogatni. Ekkor ő feláll, és elindul a cellák irányában. Van 10 másodperced, mire visszaér, ez idő alatt fel kell törni az íróasztal melletti (evidences) nevű ládát. Ebbe kerül minden oylan tárgy, amit elkoboztak tőled. Ha ez megvan, akkor kész is vagy, és jónapot!

Tolvaj Céh tagsági megkönnyíti a meneküléseket, csak el is kell hozzájuk jutni. Ha elkapnak időközben, mehetsz vissza a börtönbe ;]

Nehéz megmondani melyik a legjobb megoldás, karakterenként változó. Egy mágus pl kevés eséllyel fogja ellopni a zárka kulcsát, és így tovább.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#246 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:45

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:30

1. - leülöd a büntetést (alvás a priccsen). Ekkor kinn találod magad a börtön előtt, és csökken pár skilled, asszem véletlenszerűen.

Na, számomra ez a skill csökkentés a csalás-szagú dolog az Oblivionban... Miért kell csökkennie akármilyen skillemnek is? Inkább vegyenek el pénzt, az érthető. :reklamacio:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#247 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:46

Idézet: Szolti - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 22:54

A Thieves Guildbe lépj be, aztán Fast Travel a Waterfonthoz, Armand Cristophe-nál kifizetheted a büntetésed felét, és el is van rendezve. ;)

#248 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:47

Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 22:47

Neked ez hanyadik karid már? :D

Nem jegyzem, de a sokadik. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#249 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:48

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:45

Na, számomra ez a skill csökkentés a csalás-szagú dolog az Oblivionban... Miért kell csökkennie akármilyen skillemnek is? Inkább vegyenek el pénzt, az érthető. :reklamacio:

Akker, te ülnél egy pár napot a priccsen, te is megfáradnál. :Đ

#250 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:49

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:47

Nem jegyzem, de a sokadik. :Đ

És mindegyikkel szimultán tolod? Gondolom nem nyomtad végig minddel...

#251 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:52

Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:48

Akker, te ülnél egy pár napot a priccsen, te is megfáradnál. :Đ

Jó persze, de akkor max átmenetileg csökkenne, ne véglegesen. És akkor már csak 1-2 kiválasztott skill. Mondjuk a security vagy mittomén'. Ez így nem fair szvsz.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#252 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 22:54

Fizesd ki a büntit. NIncs lóvé? :D

Knockout mod
Tolvajkodás közben rajtakapnak, csapd le a tulajt, következmények nélkül!
GameSpot

#253 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:00

Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:54

Fizesd ki a büntit. NIncs lóvé? :D

Knockout mod
GameSpot

Ez érdekes mod, megfontolandó a feltétele. :) Mondjuk én nem lopok annyit, hogy sokszor börtönbe kerüljek, eddig egyszer ültem, akkor is küldetés miatt. :D Vagy hősiesen elmenekülök a sunyiba  :Đ vagy óvatosan csinálom a dolgomat és nem vesznek észre. :D
A legnagyobb lopás szériám akkor volt, mikor a Grey Fox-nak (SPOILER ->aki mostmár én vagyok) csináltam a küldetéseket és minden egyes új akció a lopott érték összegéhez volt kötve. Körülnéztem 1-2 kastélyban (érdekesek az üres vitrinek :D) , 1-2 nagyobb házban, meg is lett a hiányzó rész.

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 01. 23:01 -kor

#254 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:01

Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:49

És mindegyikkel szimultán tolod? Gondolom nem nyomtad végig minddel...

Egyikkel se nyomtam meg vegig. :Đ Azt se tudom mi lesz a foszal vegen. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#255 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:02

Qarl gyerek dolgozik a kovetkezo texturapakkon. :cool: Landscape utan a Sidewalk szekcio lesz lecserelve.

#256 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:08

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 0:00

mikor a Grey Fox-nak

Színezd át, spoiler no good.

Macska az utcán mod:
GameSpot letöltés
Aranyos... :Đ

Bank of Cyrodill
letölt

Eldobható fáklyák(flares), pl. irányjelzésnek:
download it

Eső előtt villámlás
csekkit!

Legyél vizes Te is esőben!
D/L

Update:
Nyeregtáska a pacira!
howaboutzat?

Sapit a vámpírnak! No sunburn :D
check on it

Keleties fajok, Geisha és két Ronin
töccsed

Sablon nevek helyett eredeti nevek tömegkaraktereknek
FlashGet

Gyógyír vámpíroknak
kapd le azonnal

Ha nem jó egy link, itt megtalálod:
GameSpot mod-tár

Szerkesztette: spidey 2006. 05. 01. 23:46 -kor

#257 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:21

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:02

Qarl gyerek dolgozik a kovetkezo texturapakkon. :cool: Landscape utan a Sidewalk szekcio lesz lecserelve.

Mester az a srác. Csoda hogy a Beth nem vette még fel magához ;] Ha kijönne, szólj pls, kitudja én a bamba fejemmel mikor veszem észre az adatbázisokban... :D

Necros:
Valamit valamiért. Ha tolvaj vagy, és elkapnak, ez a büntetés. Középkorban a kezedet vágták le, szerencsés esetben (nem szerencsések szellőztek picit egy kötéllel a nyakukban a főtéren vagy út mentén), a kéz nem nőtt vissza. Ellentétben a skillel, ami bármikor újra tornázható. Tudomh ogy Morrowinddel nem sokat játszottál, de ez bevett szokás volt már ott is, sőt, egy-egy "tápolási program" alap szituációja volt a börtönjárás ;] Jó az így, a börtön nem vicc, okosan kell játszani és akkor nincs büntetés.

Én még beleraktam volna az időt is, tényleges büntetésként, és minél többet ülsz börtönben, úgy öregedne a karakter ;] (ha már van ilyen funkció a játékban) Igaz, hogy az egész világra lenne az idő hatással, ami iszonyat nagy meló 1000 npc esetében, de elnéztem volna azt a kis bakit nyugodtan, hogy csak a karakter öregszik. Jó móka lett volna, sokakid sitt után vénemberként szabadulni... :D
[ www.elderscrolls.hu ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#258 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:24

Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 22:54

Knockout mod
GameSpot

Ez kiváló mod ;] Asszem a következő frissítésnél/mod körképnél fel is rakom a HQra a linkjét, köszönet. Hál'stennek készülnek ilyen kreatív modok, amelyek nem csít jellegűek, és segítik a szerepjátszó embereket.
[ www.elderscrolls.hu ]

#259 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:30

Jah. Cheat modot nem rakok fel az tuti. Le lehet tölteni a linkről?

#260 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 23:30

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 0:21

Mester az a srác. Csoda hogy a Beth nem vette még fel magához ;] Ha kijönne, szólj pls, kitudja én a bamba fejemmel mikor veszem észre az adatbázisokban... :D

Folyamatban van egy masik modja is, azt tervezi, hogy lehessen banyaszni (pickaxe inventoryban) kulonfele dragakoveket (topaz, ruby, diamond, stb.) es ezeket a megfelelo kovacsnal fegyverbe lehessen kovacsolni. Rakott fel par screenshotot mar, sztem ez fog kijonni legkozelebb.
Nemsemmi egy srac valoban. :cool:  :D

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.