HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#541 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 22. 10:48

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:22

Valaki csinálta a fagyott könnycseppes küldit ?

Kaptam 4 darabot, azt mondja, még keressek mert még lehet, de már egyet sem találok.

Másik: Anvilban, azt hiszem ven egy szellemházas küldetés. Abban megtalálom a pincében a Sealed Portal-t, de nem tudok átmenni rajta. Valami ötlet ?

Én csináltam, nem egyszerű. :) Elég nehezen lehet észrevenni a "könnycseppeket". Főleg, ha van HDR. :D Csak nézz körül alaposan ott a fagyott területen. Nyomj el frost-shield (vagy mi) varázslatot, esetleg pakolj fel fagy ellen védő cuccot és nézz körül. Vagy csak keresgélj és még mielőtt halálrafagysz, kiszaladsz és pihensz. Én így csináltam meg.

Az Anvilos szelleműzés nem bonyolult. Ha megtaláltad a cuccot, menj vissza a fogadóba, kérdezd meg, hová ment el, az aki eladta a házat neked, menj utána és beszélj vele. Majd vigyél magaddal valami enchantolt vagy ezüst cuccot a szellemek ellen, mikor visszamentek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#542 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 10:52

Idézet: gene - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 10:33

haverral beszélve, Ő azt mondta, h lvl17es és már vannak glass cuccai

Már nekem is van glass kardom, pedig csak 14-es szintű vagyok (egy ideje nem sokat nyomtam... :(). Meg glass íjam is volt már. :) De találtam/csináltam jobbat. :D Glass baltákat, hasonlókat állandóan dobál a játék, de azok nem érdekelnek, nehezek és kétkezesek. Nálam a kard+pajzs felállás a nyerő.  :cool:  Meg az íj+lopakodás. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#543 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 11:52

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:43

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok ... lvl 50-ig most Daedric-ben kell futkorásszak ? Neken nem tetszik túlzottan.

Észrevettem hogy vannak egyedi formájú tárgyak is, amelyeket küldik adnak. Vértbol van ilyen ?

(most nem a Guard vértekre gondolok, hanem teljesen egyedire - azt hiszem egyet láttam, a Tiber Septin vértje amit a Sacre Tor bol hoztam haza)

Ha minden igaz a main questekért kapsz sárkány páncélt, azokat tán nem is lehet máshogy összszedni, bár a fősztoriban még sehol sem vagyok  :D

Nehéz vértből a daedric a legjobb, könnyűből meg a glass, ha minden igaz, de könnyű vértet a pussyk használnak csak :p  :Đ

Szerkesztette: Cadaver 2006. 05. 22. 11:53 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#544 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 12:02

jaja, tobben mondtak mar h van vmi fo story.  Sztem az eddig nagyon kikerult Kvatch varosa fele kene vennem az iranyt, de eddig vhogy nem vitt ra a lelek. Ez a Blackwood comapy meg mindig a current questek kozott van de az Oryn miutan vegeztunk a helyszinen annyit mondott h majd beszulunk, de nem volt a srac sem a Chorroli hazaban se a fighters guildban pedig kene a next contract.

#545 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 12:18

Akkor próbálj meg Anvilban vagy Cheydinhallban küldetést kérni. Plusz, ha kicsit pontosabban írnád le, mi is az aktuális küldetésed, mit kell tenned, akkor többet tudnánk segíteni. ;)

#546 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 13:18

Ja, majd akkor szóljatok, hogy van új texture pack, amikor majd így fog kinézni a játék.  :D  :Đ

Kép

#547 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 13:43

Kép

:p
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#548 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 22. 13:44

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 13:18

Akkor próbálj meg Anvilban vagy Cheydinhallban küldetést kérni. Plusz, ha kicsit pontosabban írnád le, mi is az aktuális küldetésed, mit kell tenned, akkor többet tudnánk segíteni. ;)

Koszi de megoldodott. A scavo vegig Arpenia elott varakozott csak ezt nem mondta. Onnan elindult Atatar fele ahol az azari blackakarkit kinyirtam, es csak ott volt hajlando a gyurujet atvenni tolem, a questlog szerint amugy a fickot 1utt nyirtuk ki, kar hogy 30km-es korzetben se volt csoka mert amikor 2X ugralaggam lefele a hegyen o 2X osszeesett en meg nem vartam meg, igy is siman vegeztem. Ezert sztema  progi attol fuggetlenul hogy a gyuruje nalam volt, ezt az utat vegig meg kellett tennem vele, enelkul nem quest a quest  :think:

#549 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 14:18

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 14:43

:p

Ez már egész jó. ;)

#550 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 14:31

szerk.

Szerkesztette: dani83 2006. 05. 22. 14:48 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#551 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 14:36

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:43

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok ... lvl 50-ig most Daedric-ben kell futkorásszak ? Neken nem tetszik túlzottan.

bocsi. az előző válaszomban összekevertem a dolgokat. ennél nincs jobb
ITT is láthatod
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#552 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 14:58

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 11:02

jaja, tobben mondtak mar h van vmi fo story.  Sztem az eddig nagyon kikerult Kvatch varosa fele kene vennem az iranyt, de eddig vhogy nem vitt ra a lelek. Ez a Blackwood comapy meg mindig a current questek kozott van de az Oryn miutan vegeztunk a helyszinen annyit mondott h majd beszulunk, de nem volt a srac sem a Chorroli hazaban se a fighters guildban pedig kene a next contract.

Kvatch ... hm, megizzasztott. Azt hiszem lvl 14 voltam. Tele volt Flame Atronach-okkal, kurva keservesen vittem vegig. (Igaz akkor meg konnyuvertben vigéckedtem)
Next stop, Wonderland.

#553 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:00

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 10:52

Nehéz vértből a daedric a legjobb, könnyűből meg a glass, ha minden igaz, de könnyű vértet a pussyk használnak csak :p  :Đ

Szerintem meg a nehézvértet használók a pussy-k !

Próbáltál egy Oblivion Gate-et bezárni könnyuvértben ? Utána pusszizz. :D
Next stop, Wonderland.

#554 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:06

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 16:00

Szerintem meg a nehézvértet használók a pussy-k !

Ezt mondd bátran a harcosom szemébe. ;)

Idézet: Hubert

Próbáltál egy Oblivion Gate-et bezárni könnyuvértben ?

Igen. :) A DB-s cuccban, lopakodva, nyilazva. Mikor észrevettek, elő a Wzard's Fury-t meg a reflectes pajzsomat, haltak egyből. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 22. 15:08 -kor

#555 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:08

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 15:58

Kvatch ... hm, megizzasztott. Azt hiszem lvl 14 voltam. Tele volt Flame Atronach-okkal, kurva keservesen vittem vegig.

Én még az elején nekiugrottam ennek, akkor még nem voltak olyan kemény ellenfelek. Még a Blade-ek páncélja meg katanája volt nálam. :)

#556 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:13

Better Wine

Before

After
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#557 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:46

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 15:58

Kvatch ... hm, megizzasztott. Azt hiszem lvl 14 voltam. Tele volt Flame Atronach-okkal, kurva keservesen vittem vegig. (Igaz akkor meg konnyuvertben vigéckedtem)

Van ebben a gameban ojan hogy megizzaszt? Most lvl14 vagyok de eddig akarhogy harangoztak is be vkit h mijen kokemeny ellenfel, 3mp-nel tovabb nem huzta.

A spell kreaciot hasznalja vki? A wizards furyhoz kene vmi hasonlot krealni, csak nemtom h kell. ez a varazslat nagyon bejon, a legtobb ellen 1 loves az izomosabbak 2 a fofutyik meg 3+ par lepes amit felem megtehetnek amig el nem egnek rendesen.

#558 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:47

:up:  Mondjuk, azt nem nézni, inni kell! :D

szerk.: Ez ^Sunrise^ képeire vonatkozott ofkóz. :Đ

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 22. 15:50 -kor

#559 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:55

idáig én nem nagyon használtam varázslatokat (a restoration-on kivül) ezért volna pár (láma) kérdésem:
- hallottam, h lehet a varázslatokra gyorsbill.-t beállítani. hogyan?
- a soul trap-es varázslatot nem tudom használni. (gondolom, mert nincs meg a szükséges szintem az adott tulajdonságból) melyik varázslátot használjam, h feljödjek és ezáltal tudjam használni a soul trap-et?

előre thx
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#560 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 16:05

Varázslatot meg fegyvert egyformán tudsz gyorsbillentyűre állítani: Ctrl+1-9-es gomb. :) A másiknak utánanézek, ha addig nem tud valaki válaszolni. :)

szerk.:  :omg: Ja, közben kattintani kell a hotlinkelendő (:Đ) dologra.

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 22. 16:07 -kor

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.