HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#581 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:15

Van 1 kis gondom. FG kuldetest csinaltam, vmi bunyo volt a Blackwood company es a FG-sek kozott vmi trollos barlangban ahol megmurdelt vmi danton nevu csoka. Visszamentem Chorrolba a FG-be ott mondtam a csavonak h mizu erre o mondta h majd o beszel a srac muterjaval, en meg menjen a zold gyerekhez kuldetesert a Cs betus varosba vagy Anvilba Azzanhoz. A  gond itt kezdodott mert amint kileptema FG ajtajan 1Xuen nem tudok mozdulni. leall a game mint az animoknal szokott de nem tortenik semmi. ido is leall mert mana se toltodik.fast travellezni tudok 1edul de tok mind1 mert akarhova megyek mindenhol ue van. 5let? (save regen volt)

#582 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:20

Ez egy csúnya nagy bogárka. Patch fenn van? Esetleg az segíthet, mondjuk ezt nem olvastam, hogy javítaná. Elég durva hiba...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#583 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:54

TES Oblivion: The Thieves Den MOD

* Csúcsra kidolgozott helyszín, amelyet elfoglalhatunk.
    * Ha sikerül, aludhatunk a hajón, nem kell többé fogadóban szobáért fizetni.
    * Öt lair ápgréd lehetőség van és ha megtesszük, akkor egyre több kalóz csatlakozik hozzánk és ezután a kalózok pénzt keresnek nekünk!
    * Thief, rogue és assassin karakterek előnyben
    * 45 felszedhető cucc és 15 új varázslat várja a mohó kalandozókat.

#584 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:20

Ez egy csúnya nagy bogárka. Patch fenn van? Esetleg az segíthet, mondjuk ezt nem olvastam, hogy javítaná. Elég durva hiba...

Hat load lett, 25p munka ujra elvegezve. Nincs patch fent, tudtommal csak beta van, amikor kijott  vhol olvastam nem kell meg feltenni mert par nam mulva jon a vegleges. Gondolom azota is jon. mar a beta patch fogalma is bosszant. 1 javitas ami meg beta. Nem kell full CD-s patchot csinalni, vannak hibak amit 1 megas patch is orvosolhat, nem kene betazni 1 patchot csak eleg lenne h jonne ki hetente 1-2db aztan V1.001-V1.0Xig felkuszik a verzioszam akkor mar eleg sok hiba ki lehet irtva. vagy lehetne vmi auto update is.

#585 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:41

Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem növekszik a kereskedő skin-em, ha sok cuccot eladtam és közben haggle-tem is a kereskedőket? Ez is valami bug?

#586 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:41

Kulon tetszik meg az h pl.: Bravilba a kereskedi akit ki kellett nyirni az 1ik DB kuldetesben az azota ott fexik a kocsmaban. Meg csak oszlasnak sem indult. Igaz nem ezt hianyolom hanem inkabb azt hogy a kocsmaros a francert nem pakolja el a hullat, de Anvilban a bolti betorok is mind ott fexeken a koszobon a boltos meg mosojog ram ezerrel.

Ami meg erdekes nekem h ha vkit ott ki kell nyirni ez vmejik kuldi resze akkor siman vegzek vele, kisetalok az utcara es minden okes. Ha meg csak ugy kinyirok vkit akit jonak latok otthon full kusban invis vagyok vmi varazslattal dolgozok, akkor mikor jovok ki a hazbol mar rohan felem a city guard es meg a pincebe le se ment mar tudja h oltem sot meg azt is hogy mennyit mert a birsagot ugy szamolja ki. ha csak a falba lovok fireballt akkor semmi nincs. Tehat emg az sem lehet h a varazslat hangjara figyel fel mert ures szobaban varazslgatok mindent akkor oda se bagozik. ha viszont a pincebe gyilkolok le vkit az anelkul is tudja hogy benezett volna a hazba 1altalan. Es mindig pontosan tudja mennyit oltem. Nemtom h csinalja. A masik meg a lopott cuccok ugye. Ha 1 full kozonseges dolgot (pl 1 repa, vagy retek amit keverni el szoktam vinni) lenyulok Bravilban akkor ne allapitsa mar meg Skingradban a guard vagy a kereskedo h az bizony 1 lopott repa. Mi a franc alapjan tudna megkulonboztetni. Azt se hiszem hogy a tulaj feljelentest tett volna a lopott repa ugyeben es pontosan leirta volna a repajanak mereteit es az orok minden varosban meregetnek mindenki repajat (most igy visszaolvasva kicsit felreertheto lehet, de narancsot is irhattam volna)

#587 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:43

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 15:41

Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem növekszik a kereskedő skin-em, ha sok cuccot eladtam és közben haggle-tem is a kereskedőket? Ez is valami bug?

Az nekem is ritkan szokott. most is majdnem maxon all, de mar 2 szintlepes ota nem mozdult semmit. ez a skill kulonosebben nem foglalkoztat mert a 7000 penzes staffot is max 1200ert tudom eladni, szoval nekem mind1, de a kerdes erdekes valoban.

#588 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:45

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 15:43

Az nekem is ritkan szokott. most is majdnem maxon all, de mar 2 szintlepes ota nem mozdult semmit. ez a skill kulonosebben nem foglalkoztat mert a 7000 penzes staffot is max 1200ert tudom eladni, szoval nekem mind1, de a kerdes erdekes valoban.

Pedig egy ideig nőtt szépen, erre már vagy 4-5 szint óta meg sem moccant. Fura. :think:

#589 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 15:11

Skacok mar megint nemtom mi van. Csinalok vmi FG kuldit, emberek tunnek el 1 farmrol a kozeli tonal. Will`o wispek voltak a barlang bejaratanal, kaptam quest updatet is h a barlangban nezzek szet az eltun emberek utan. mar jartam ebben a barlangban regebben (lehet ez a gond) ezert a trollok hullajan kivul nem sok talalkozasban volt reszem. a mapon a zold nyil 1 zugba vezet ahol van 3 csonti meg 2 zombi hulla, mindent megneztem de mast nem talaltam ott. a nyil tovabbra is oda mutat de semmi nincs ott, vagy ha azok az eltuntek hullai akkor a francert nincs quest update? Volt amr 1X hasonlo mikor nem volt a wizardos gyuru a kutban, hanem additemeznem kellett. Most akkor semmijen barlangba fortba nem mehetek be amig nincs kikert hivatalos questem oda?! 5let?

szerk.: mar epp meguntam es jottem volna ki mikor kicsit eltevedtem es belebotlottam 1 trollba, nem volt nagy csata de a terdem izombol bevertem az asztalba ugy ram hozta a fraszt a motsok. Ekkor kiirta a quest upadte h ez volt az utolso troll, es most bizonyitekot kell keresnem arra h ok voltaka  felelosek az eltunesekert. A zold nyil tovabbra is ugyanoda mutat de a 3 csonti meg a 2 zombi tovabbra sem bizonyitek. Szoval nincs 5letem h mit es hol keressek.

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 23. 15:16 -kor

#590 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 15:17

Plz Mujdej, legyszi tanuld mar meg hasznalni az ly-t, ha mar az elmult 4 evben sem sikerult leereccsegizned. Koszi!

#591 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 16:23

Irodalmi este elott emg meg akartam csinalni 1 tolvajos kuldit de vhogy ez ma nem az en napom. Gray Fox masodik kuldetese amikor vmi wizardtol kell lopnom vmit. Megtalaltam a nagy halat is ami baromira alul van es ahol van a  csapoajto az obolbe de annal se volt kulcs ahoz az ajtohoz ahol a conjurer all. Merre van a kulcs?

#592 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:54

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:45

Pedig egy ideig nőtt szépen, erre már vagy 4-5 szint óta meg sem moccant. Fura. :think:

Bug, de nem végzetes. Csináltál nemrég egy kvesztet (talán harcosok eleje Anvilban?), akkor kaptál +5 Merc skillt rewardként, emiatt. Ha utoléri magát a prog, akkor újra normálisan lesz jegyezve a fejlődés. Sajnos ismert bug, talán peccs javítja.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#593 Felhasználó inaktív   mzprox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:01

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:11

Skacok mar megint nemtom mi van. Csinalok vmi FG kuldit, emberek tunnek el 1 farmrol a kozeli tonal. Will`o wispek voltak a barlang bejaratanal, kaptam quest updatet is h a barlangban nezzek szet az eltun emberek utan. mar jartam ebben a barlangban regebben (lehet ez a gond) ezert a trollok hullajan kivul nem sok talalkozasban volt reszem. a mapon a zold nyil 1 zugba vezet ahol van 3 csonti meg 2 zombi hulla, mindent megneztem de mast nem talaltam ott. a nyil tovabbra is oda mutat de semmi nincs ott, vagy ha azok az eltuntek hullai akkor a francert nincs quest update? Volt amr 1X hasonlo mikor nem volt a wizardos gyuru a kutban, hanem additemeznem kellett. Most akkor semmijen barlangba fortba nem mehetek be amig nincs kikert hivatalos questem oda?! 5let?

szerk.: mar epp meguntam es jottem volna ki mikor kicsit eltevedtem es belebotlottam 1 trollba, nem volt nagy csata de a terdem izombol bevertem az asztalba ugy ram hozta a fraszt a motsok. Ekkor kiirta a quest upadte h ez volt az utolso troll, es most bizonyitekot kell keresnem arra h ok voltaka  felelosek az eltunesekert. A zold nyil tovabbra is ugyanoda mutat de a 3 csonti meg a 2 zombi tovabbra sem bizonyitek. Szoval nincs 5letem h mit es hol keressek.

Ez is bug. Én is belefutottam :( (a patch említi)
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...

#594 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 08:43

Idézet: mzprox - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:01

Ez is bug. Én is belefutottam :( (a patch említi)

Csak ez igy mar kezd kicsit bosszanto lenni h akarmejik guild kuldijeit nyomom van vmi hatalmas fereg. A wizard toweres kuldi Bravilban meg sztem nem bugos csak kene a kulcs.

Amugy ha te is belefutottal akkor mit csinaltal? Jartal te is mar elotte a barlangban? Ha patchot felrakom akkor meg lehet csianlni a kuldit? Vagy nincs vmi koznol parancs a quest megoldasara. Sajnos 1X mar a 150  kilos gyurut be kellett addolnom mert nem volt a kutban.

#595 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:06

A hullánál is nézted a gyűrűt? A Wizard Tower-es küldetés nem nehéz csak hosszú szerintem. Elég sokfelé kell mászkálni, mire minden meg lesz. a kulcs azt hiszem ott lesz majd a rom egyik felső emeletén lévő "szobában" vagy a mágusnál. Én megöltem, aztán meg felfüggesztettek a mágus céhből - mondjuk utána visszatértem :) (érdekes, én vagyok a vezetője a mágusoknak, mégis kizárhatnak...).
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#596 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:28

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:54

Bug, de nem végzetes. Csináltál nemrég egy kvesztet (talán harcosok eleje Anvilban?), akkor kaptál +5 Merc skillt rewardként, emiatt. Ha utoléri magát a prog, akkor újra normálisan lesz jegyezve a fejlődés. Sajnos ismert bug, talán peccs javítja.

Szerintem megkaptam a 5 mercantile skill-t. Viszont, ha ez ismert bug, akkor csak bízni tudok a javításban. Köszi az infót azért! :up:

#597 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:41

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 10:06

A hullánál is nézted a gyűrűt? A Wizard Tower-es küldetés nem nehéz csak hosszú szerintem. Elég sokfelé kell mászkálni, mire minden meg lesz. a kulcs azt hiszem ott lesz majd a rom egyik felső emeletén lévő "szobában" vagy a mágusnál. Én megöltem, aztán meg felfüggesztettek a mágus céhből - mondjuk utána visszatértem :) (érdekes, én vagyok a vezetője a mágusoknak, mégis kizárhatnak...).

Az volt a bug h nem volt hulla. :D

A wizard tower is meglett kozben, volt a viz alatt 1 atjaro. Nem nyirtam ki de csak azert mert irtak h ez lesz a walkthroughban ahol a tunelrol is olvastam :)

Tenyleg vicc mert ugye te vagy az arch mage csak ti 2-en vagytok ott, meg az is letagadhatnad h jartal ott, de onvedelemre is hivatkozhatnal ha 1altalan barki szamom meri kerni az arch maget. Sot en 1 apprenticet odakuldenek kivizsgalni a halal esetet a dark brotherhoodbol meg kuldenek 2 murderert hogy nyirjak ki az apprenticet :D

#598 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 12:13

:D :up: Jó gondolat. :]  Amúgy ez tényleg elég érdekes. A főnöki cím megszerzése után már nem is tudsz semmit sem tenni. Ez elég szívás. Miután a tolvaj céh első embere lettem, a cuccokon kívül semmit nem kaptam. A mágusoknál vihetek magammal csicskákat, de azok nem sokra jók. A gladiátoroknál egy "rajongó" csapódik mellém - otthagytam valahol, talán visszamegy az Aréna közelébe :).

Idézet: Mulder

Az volt a bug h nem volt hulla.

Ja... :D Az érdekes volt azért. Felvettem, erre nem tudok mozdulni a súlya miatt, kicsit meglepődtem. :) Még jó, hogy volt olyan gyűrű rajtam, amivel víz alatt tudtam lélegezni. :D De aztán egyszerűen megoldottam - kézben fogva vittem oda. Még jó, hogy akkor nem számít a súlya... :omg:

Szerkesztette: Necros 2006. 05. 24. 12:16 -kor

#599 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 12:18

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 13:13

:D :up: Jó gondolat. :]  Amúgy ez tényleg elég érdekes. A főnöki cím megszerzése után már nem is tudsz semmit sem tenni. Ez elég szívás. Miután a tolvaj céh első embere lettem, a cuccokon kívül semmit nem kaptam. A mágusoknál vihetek magammal csicskákat, de azok nem sokra jók. A gladiátoroknál egy "rajongó" csapódik mellém - otthagytam valahol, talán visszamegy az Aréna közelébe :).

Idézet: Mulder

Az volt a bug h nem volt hulla.

Ja... :D Az érdekes volt azért. Felvettem, erre nem tudok mozdulni a súlya miatt, kicsit meglepődtem. :) Még jó, hogy volt olyan gyűrű rajtam, amivel víz alatt tudtam lélegezni. :D De aztán egyszerűen megoldottam - kézben fogva vittem oda. Még jó, hogy akkor nem számít a súlya... :omg:

Ja, a night mother is 1 kuldit ad  1 hetre azt se neked. Ha ez ezelott is igy ment akkor nem eltt volna ennyi kuldim, vegkepp nem lett volna szukseg annyi emberre a "csaladban". A vazsiknal a council nem ul ossze 1X sem? legalabb a sok ujanc tanitasat vagy vmi poen kuldiket kitalalni. A gyurunek en "nekivetkoztem" de ez nagyon allat hogy kezben grabbelve nincs sulya :D

Amugy lassan 100as lesz a imperial crusaderem IQ-ja, most 220 mannam van (mage bithsign) de jol erzekelem h ha 100as lesz az IQ-m akkor annal mar tobb manam nem lesZ? Mert eleg sok varalzsat igenyelne akar 300-400 manat is.

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 24. 12:24 -kor

#600 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:00

Szerintem szintlépésenként még nőni fog, de ha max szintű leszel, utána nem tudom mi lesz.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.