HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#621 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 26. 09:37

ArchiveInvalidation.txt-t hol találom?
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#622 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 10:06

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 9:37

ArchiveInvalidation.txt-t hol találom?

Oblivion gyökerében. Más kérdés, hogy alapban nincs ilyen file, ezért hozd létre manuálisan, és másold bele  azok a fileokat, amelyeket a mod readme-je ír, mint instrukció.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#623 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 11:17

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 9:39

Hát ez nagyon beteg! :eek:  :D  :D

Hat ez tenyleg nagyon allat! :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#624 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 09:18

Kép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#625 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 12:07

Hali!

Csinalta mar vki az Imperial corruption kuldit? Az 1ik watch captain nyulja a kereskedoket. Talaltam is 2 tanut, akik tanuskodnak ellene, kisertem is el az 1iket egy masik kapitanyhoz aki kert 2 tanut (mondjuk eloszor ezt sem akarta de elovettem a targyalo ruhamat: black hand cuccot ott van speechcraft +11 meg vmi amuletett is felraktam kicsit beszelgettem vele lefizettem, meg charmot is kapott 24 pontosat) de mikor az elven garden kerulet bejaratahoz jutottunk atment az ajton a tanu aztan en is de nem volt sehol se. a Kapitany azt mondta (kesobb a tanuk is, mert mashol megtalaltam oket) h le fogja csukni a korrput szemetet meg koszi meg minden. De quest update nem volt. Meg mindeg le kene csukatnom es a boltos is azt modnja ha 1 rossz szot szolok a kapitanyrol akkor letagad mindent.

A masik: Visszahoztam a brumai kirajlanynak (jo en igy hivom) vmi osregi akavari akarmit a vilag vegerol, de tettem szivesseget a Leyawiini kollegajanak is, majd mikor a hazavasarlasra akartam raterni akkor azt mondja hogy azt kerdezi magatol hogy szeret-e o engem annyira hogy errol velem beszeljen
?! hat anyad mondom :D Targyalo szerko elo, charm stb, erre azt modnja hogy bar kedvel engem de ne bizik annyira azert hogy hazat eladjon, ugye megertem?! Elotte fel percel meg hogy mekkora unforgetable great servicet tettem a varosert es erte szemejesen :D

Kicsit ojan erzes mint mikor keresek 1 quest karakter akihez vissza kell mennem a kuldetes vegen es hat van hogy este jutok vissza a dungeonbol ezert hat open very hard lock, bemegyek felebresztem, halalkodik mint atom, nincs a csorikamnak semmije, de halaja uldoz a siromig de miutan a parbeszednek vege, rohan ki a guardhoz es uvoltozik hogy betoro meg hogy nekem nem suppose to be here van. Mi lenne ha merges lenne?!

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 29. 12:15 -kor

#626 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 12:27

Imperial Corruption: egyszercsak majd valamikor feltűnik melletted a lecsukott őr egy szál fogpiszkálóval a kezében, és megpróbál kinyírni. Na szépen lecsapod, és akkor lesz quest update ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#627 Felhasználó inaktív   hsix66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 29. 13:37

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 12:07

Kicsit ojan erzes mint mikor keresek 1 quest karakter akihez vissza kell mennem a kuldetes vegen es hat van hogy este jutok vissza a dungeonbol ezert hat open very hard lock, bemegyek felebresztem, halalkodik mint atom, nincs a csorikamnak semmije, de halaja uldoz a siromig de miutan a parbeszednek vege, rohan ki a guardhoz es uvoltozik hogy betoro meg hogy nekem nem suppose to be here van. Mi lenne ha merges lenne?!

Kicsit gyorsabb nyomni egy wait-et és várni reggelig, mint betörni, felkelteni, stb.  :D

#628 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:05

!!!!SPOILER!!!!

Mulder, ha elment, hogy letartóztassa a fickót, akkor az börtönbe is kerül rövid időn belül. Ezek után várnod kell min 10 napot, hogy megszökjön és megkeressen téged. Megpróbál majd megölni, ekkor te lekaszabolod és meg van oldva a küldetés. :) Vagy bemégy a börtönbe és ott támad rád, ott ölöd meg. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#629 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 15:05

!!!!SPOILER!!!!

Mulder, ha elment, hogy letartóztassa a fickót, akkor az börtönbe is kerül rövid időn belül. Ezek után várnod kell min 10 napot, hogy megszökjön és megkeressen téged. Megpróbál majd megölni, ekkor te lekaszabolod és meg van oldva a küldetés. :) Vagy bemégy a börtönbe és ott támad rád, ott ölöd meg. :D

Na en ezt a megoldast javasoltam volna elore is, ha lett volna ijen valasztek a kereskedoknel. A DB-nal megezdottem, nyirtam mar ki szigorubban orzott egyedeket is. Meg az adofizetoknek is ez a legolcsobb. A srac meg nemtom miert engem akar kinyirni?! Semmi kozom az egeszhez, ment 2 tanu 1 kapitanyhoz, terheloen valott ra es mindenki tette a dolgat, vagy a tanuk engem kevertek volna bele? Sracnak lenne esze akkor uzenne ertem hogy juttassam ki a bortonbol kis stex-ert vagy artifactert meg a kereskedoket meg a masik kapitanyt is eltennem lab alol. Amiota vege a guildos kuldteteseknek alig olok, unalmamban mar elkezdtem a fo story nyomni, mystic dawn agentek is jobbak a semminel...

Mindenesetre koszi az infot, 10 nappbol mar nincs sok hatra.

#630 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 21:18

Elvileg azt írták a guide-ban, hogy mindenkit meg akar ölni, aki a hűvösre juttatta. Csak persze veled kezdi. Kár. :] Ezért akár egy Oblivion kapun is utánad megy. :eek: Ezt a küldit én még a legelején csináltam meg. B*szta a csőröm, hogy szemétkedik egy kapitány, gondoltam segítek. Én is így voltam, hogy semmi update, hagytam is, de aztán azt hiszem Brumában talált meg. Nem bírta sokáig. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#631 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 22:09

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 22:18

Elvileg azt írták a guide-ban, hogy mindenkit meg akar ölni, aki a hűvösre juttatta. Csak persze veled kezdi. Kár. :] Ezért akár egy Oblivion kapun is utánad megy. :eek: Ezt a küldit én még a legelején csináltam meg. B*szta a csőröm, hogy szemétkedik egy kapitány, gondoltam segítek. Én is így voltam, hogy semmi update, hagytam is, de aztán azt hiszem Brumában talált meg. Nem bírta sokáig. :D

En elejet akartam venni a dolognak ezert gondoltam benezek a bortonbe, Mr. jailornak odaszolok hogy visitalni jottem 1 prisonert (hajnal 2kor) es o keszsegesen ki is nyitotta az ajtot es kisergetett is. Meg is talaltam a mukit a racs mogott (amugy en 1 szimpla gyilokert 40 arany buntit kapok - persze waterfronton -50% diak kedvezmeny - szoval 1 kis korrupcioert se kaphatott sokat volna sokat, bar gondolom neki nem ajanlottak fel ezek szerint a pay fine es a resist arrest opciokat), ekkor az ort a jol bevalt modszerrel (megint beszelek vele es katt hogy visit prosoner-> erre kimegy es becsukja ma mogott az ajtot) elkuldom az ort, open hard lock, majd a lightingomat belenyomom a sracba, aki ezt tuleli es most jon a GIGA ATOM LOL -> Nobody breaks the law on my.... -> szoval a muki hivatalos szemej elleni eroszakert meg akart buntetni vagy le akart csukni! a rab! Hat mondom ijen nincs. Kinyirtam invis, majd ajton ki invis ujra fel. A bastion elott allt mindig 1 orc lovag, most is ott volt, es nemtom miert, lehet mert az orok nem talaltak engem elkezdtek az orkot csepelni, majd miutan vegeztek vele talaltak meg 1 dark elfet is. Lejart az invisem mondom beszalok en is a csepelesbe, erre beszol a watch hogy Im on your side, majd elf kimulik es mindinki megy a dolgara!!! Remelem a gep legalabb tudja kovetni hogy mit miert tesz, mert nekem ez mar sok. bevalt trukk meg a gueardok ellen, ha tudod hogy merrol fognak jonni es csak 1 fojoso felol tudnak akkor par lapatot grabbel lefektesz keresztbe, es a guardok beleakadnak es nem tudnak atjonni rajta. Ott toporzekolnak mint az arenaban a nagyobb lenyeg mikor nem fernek ki. Kicsit gagyi lett az AI sztem.

#632 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 22:40

:eek: :omg: :omg: :omg: :omg: Ez durva... :D

#633 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 08:26

Mekkora bugok vannak ebben a játékban :D
Faster! Harder! Cadaver!

#634 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 09:00

Patch(ek) meg sehol. A bétás peccset leszámítva. :)

#635 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 09:45

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 9:26

Mekkora bugok vannak ebben a játékban :D

Es meg mennyi! De az is lehet csak en fogom ki oket, bar lehet az is hogy csak 1 kis reszevel talalkoztam. Csak azt nem ertem hogy ha elkeszul a game, akkor nem kene 1 hetet raszanni arra hogy csak 4-5 emberrel vegignyomatom a gamet es ezeknek a bugoknak sztem a 60%-aval siman talalkoznanak, es nem adnek ki gamet addig. Lehet mas jatekstilussal mas fajjal karakterrel szinten van 1 csomo bug.

#636 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 10:15

Az utolsó 2-3 hónapot - elvileg - erre szánták. :D

#637 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 13:07

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#638 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 13:13

:eek:  Ez nagyon szép. :)

#639 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 30. 13:50

Szepnek szep de nekem 1024-ben is beakad rendesen X800XTvel :( Lehet a giga ramm se eleg neki, kene 2 legalabb.

Amugy bezartam 1 kaput cheydinhalban ahol a count szajhos fia probalkozott ezzel. Bent meg is talaltam oket akartam mondani h szakember vagyok a teren majd en bezarom, ok csak maradjanak a seggukon, de ijet nem tudtam mondani. Ekkor jottek utnam. Mind a 2-en. No de nem ugy tisztes tavolsagban, neeem. nyomom a wizards furit meg a villamot erre elem rohan, nyilvan belemegy, erre nekem esik. lecsapom. Erre a quest kiirja hogy nem fog orulni a fater. bazz, mivel nem nagy kihivas ez a kapus tema eleg ritkan savelek, ugyhogy visszatoltom a 10 percel azelotti allast. Load kepernyo cinikusan kiirja hogy a plane of oblivion veszejes hej ezer gyakran saveljek. Haha.  Megyunk megint be a toronyba, szokasos rambo harcmodorban nyomom, erre most megint lecsapom a count fiat. Francert rohangal 1fojtaban esz nelkul. Ha nem megyek ota kinyirjak, ha besegiten akkor meg en nyirom ki. Tobbet nem akartam mar ezzel vacakolni amugy se volt szimpi a gyik, gondoltam levagom a masik haverjat hogy ne maradjon hirmondo se. Igy is tettem. Kijovok a kapubol egyedul, nalam volt a srac gyuruje. Semmi szemtanu nem volt, gondoltam azt mondok amit akarok. De nem. Fater a gyurut se kerte el, meg se mutattam 1 szot se szolt hozzam maris tudja. Sztem az lehet hogy az egesz torony be volt ipari kamerazva es a deadra meg a kapu bezarasa elott tovabbitotta a felvetelt a faternak hogy megnehezitse a dolgom. De tovabbithatta mindenkinek, mert a boltostol at az utolso reszek kocsmalakoig a csovesen at mindenki tudott rola. Arrol amit csak en tudhatok. De ha nincs ipari kamera akkor ez megint csak 1 bug. Megis mi a fraszt csinaltak ezek az utolso 2-3 honapban?! Mert h mnden mellek kuldire nem volt ido az ok de a fokuldetes meg a guildok legalabb. Arghhh.

#640 Felhasználó inaktív   Dave78 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 16:52

A Restoration értékemet mivel tudnám fejleszteni?

Szerkesztette: Dave78 2006. 05. 30. 16:59 -kor

Msi K8N Sli Platinium,Amd Athlon64(939) 3200+@2500Mhz,Kingmax Hardcore 512 500DDR*2,Sapphire X850XT 256M, Samsung 160/8+Samsung 120G,Toshiba SD-1802,Pioneer DVR-107, Gigabyte Cpu cooler, Zalman V700Cu,Enermax Noisetaker  485W (SLI ready) ,  Logitech MX510, Sound Blaster Audigy2 ZS

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.