HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#641 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 30. 17:03

Idézet: Dave78 - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 17:52

A Restoration értékemet mivel tudnám fejleszteni?

Gyógyítással.
Faster! Harder! Cadaver!

#642 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 18:31

Idézet: Dave78 - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 17:52

A Restoration értékemet mivel tudnám fejleszteni?

Nagyon 1Xu. Gyogyitas akkor muxik ha van damage. En acrobaticsal egyutt szoktam hegyrol leugralgatva gyakorolni, ez jot tesz a speednek, meg meg light armorral hagyon hogy 1 patkany csepeljen es megvan szinlepes elott a +5pont. Restorationhoz meg maszkalasok kozben nyomogathatsz vmi fortify spell. A fatigue nekem 9 manna szoval mire vegignyomom mar ugrott is 1 szintet. nekem ez sajna major skill ugyhogy nem tulzottan jatszatozok vele.

Csinaltam amugy 1 deadra shrineos kuldit. vmi "B" betus Cheydinhaltol delra a hegy tetejen. 10 kulonbozo faju "embert" kellett leirtani. Izgi kuldi volt. Kar hogy arena csak hetente van. Ezeket a napokat meg nem vagom.

#643 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 18:31

Hat nezd mar nem 2X kuldte el a postot :(

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 30. 18:32 -kor

#644 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:15

Nah, belecsaptam én is a közepébe... Kb 2 óra játék után jócskán kifáradtam. A bethesda cuccokat mindig is nehezen fogtam, ez sem kivétel. Az inventory egy őskáosz, a statisztikák is elég zavarosak. De legalább lover a horoszkópom  :Đ  Az akrobatikám meg attól fejlődik ha ugrálok az úton mint egy bakkecske. jáj  :omg:
Valaki pls magyarázza el hogy a táblákon fej, a toll meg a szív mi a nyavaját jelent, de szájbarágósan mert nehéz a felfogásom  :smoker:  Meg az is érdekelne hogy különböző felszerelési tárgyak használatával hogyan változnak a stat-ok. Vagy ilyen földhözragadt dolgokkal ne is foglalkozzak?

PS: igen, ez az első scrollozásom, az előző részeket széles ívben hanyagoltam. Lehet most is azt kéne csak már nem győzök várni a gothic3 ra  :Đ

#645 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:23

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 21:15

Nah, belecsaptam én is a közepébe... Kb 2 óra játék után jócskán kifáradtam. A bethesda cuccokat mindig is nehezen fogtam, ez sem kivétel. Az inventory egy őskáosz, a statisztikák is elég zavarosak. De legalább lover a horoszkópom  :Đ  Az akrobatikám meg attól fejlődik ha ugrálok az úton mint egy bakkecske. jáj  :omg:
Valaki pls magyarázza el hogy a táblákon fej, a toll meg a szív mi a nyavaját jelent, de szájbarágósan mert nehéz a felfogásom  :smoker:  Meg az is érdekelne hogy különböző felszerelési tárgyak használatával hogyan változnak a stat-ok. Vagy ilyen földhözragadt dolgokkal ne is foglalkozzak?

PS: igen, ez az első scrollozásom, az előző részeket széles ívben hanyagoltam. Lehet most is azt kéne csak már nem győzök várni a gothic3 ra  :Đ

Ehheehhe Diablo 2-es reflexek :Đ
A toll azt jelenti, hogy mennyit sebez i mean súlyú cucc, a szív meg a durabilityt jelképezi, mármint ha azt kérded amit én sejtek, ha nem akkor nem tudom mik azok :D
A staotokat nem változtatják sehogy egyelőre, majd lesaznek varázstárgyak is, ha majd találsz egyet elég egyértelmű lesz, hogy hogyan változtatja a statot, de nem olyan gyakoriak a magic itemek mint a Diablóban. Addig is ajánlom figyelmedbe az [ oldalt ] sok okosság található itt kezdő játékosoknak (is).

Szerkesztette: Cadaver 2006. 05. 30. 21:13 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#646 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:42

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 19:31

Nagyon 1Xu. Gyogyitas akkor muxik ha van damage.

Nekem varazslatbol megy az anelkul is... szepen ratapadok a varazslatra amikor epp van mannam es kesz. Nekem nemkell sebzes ahhoz, hogy eltudjam nyomni a spellt es fejlodjek is.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#647 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:05

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 21:23

A toll azt jelenti, hogy mennyit sebez cucc, a szív meg a durabilityt jelképezi, mármint ha azt kérded amit én sejtek, ha nem akkor nem tudom mik azok :D
A staotokat nem változtatják sehogy egyelőre, majd lesaznek varázstárgyak is, ha majd találsz egyet elég egyértelmű lesz, hogy hogyan változtatja a statot, de nem olyan gyakoriak a magic itemek mint a Diablóban. Addig is ajánlom figyelmedbe az [ oldalt ] sok okosság található itt kezdő játékosoknak (is).

A toll a sulyt jelenti, a kis tor meg a sebzest, ne legyel mar :lama: :p

Szerkesztette: ^Sunrise^ 2006. 05. 30. 21:05 -kor

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#648 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:12

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 22:05

Még tudtam szerkeszteni  :Đ  :Đ Én :lama: :lama:  :D
De a szívet eltaláltam, ugye?

Szerkesztette: Cadaver 2006. 05. 30. 21:13 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#649 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:23

Kicsit msot nyomattam a fobb questeket, erre veget ert a jatek. bar vmi giga armort keszitenek nekem ami 2 het mulva kesz lesz (biztos BP-rol rendelik). Hat hogy az a manus mennyit pofazott vegig a savage garden meg a grotto alatt. Azt hittem vmi giga nagy ellenfel lesz de nem. a 22es sebzesu tuzes tolteto kardommal (amit vmiejik deadra szobortol kaptam) nyomtam 2 swungot meg 1 giga lightingot (tok jo hogy a sajat keszitesu spelleket el is nevezheted) es 1bol megmuredelt. Viszont a vegen az imperial city akkora akadast prod produkalt hogy emg szt. Akatosh se latott ojat. Kb mint a mind Bruma vedelmenel. Amikor nyilt a 3 kis kapu akkor volt 1 kis csete-pate (elgondolkoztam rajta hogy talan potiont neha kene tartani magamnal) ugy akardt mint atom a pokok futkorasztak en meg nyomtam a karddal a kaszab jakabot, nehany milicista is eleshetett mivel ahogy 8 perc alatt vegeztem a giga sigil kovel es kijottem, a faszi aki tapsolt nekem lespaceltem, had halljam a dicsero szavakat, erre kozli velem hogy az o szeme lattara nem fogok torvenyt serteni, adok 2000et vagy most azonnal lecsuk. Meg veletlenul se volt ojan opcio hogy "huzz a f@szba kis kocsog most mentettem emg a vilagot es meg van dolgom"

#650 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 08:34

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 22:23

a faszi aki tapsolt nekem lespaceltem, had halljam a dicsero szavakat, erre kozli velem hogy az o szeme lattara nem fogok torvenyt serteni, adok 2000et vagy most azonnal lecsuk. Meg veletlenul se volt ojan opcio hogy "huzz a f@szba kis kocsog most mentettem emg a vilagot es meg van dolgom"

:nevet: :nevet: :nevet:

#651 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 09:41

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 21:23

Jól látja a kérdést a kolléga úr  :smoker:  Jönnek-mennek a játékok, de a királyt nehéz megütni...

#652 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 09:43

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 22:05

És a fej?  :think:

#653 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 10:07

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 10:43

És a fej?  :think:

Azt, hogy hány aranyat ér.

#654 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 11:13

value damage/AC durability

#655 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 11:27

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 22:12

Még tudtam szerkeszteni  :Đ  :Đ Én :lama: :lama:  :D
De a szívet eltaláltam, ugye?

Kép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#656 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 12:01

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 12:27

Kép

:o  E gecc :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#657 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 14:36

Ezt a 2048*2048as textura packot hogy telepiem? siman data konyvtar? data filesnel inditaskor nincs bepipa opcio

#658 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 18:34

Hm, 2 kérdésem van, remélem tudtok segíteni.
1: Ha van rajtam 2 tárgy amiknek egyenként 20% (ugyan olyan) "varázsereje" van, akkor 40% az adott erő? :) remélem értitek, szóval összeadódnak a %-ok vagy nem... ha jól emlékszem NWN-bwn a nagyobb érték lett számítva, itt nem tudom.

2: Vámpír lettem, és nagyon nem tetszik...mindegy...megvan minden anyag a varázsszerhez kivéve egyet, ez a nightshade leaves, nightsade van "dögivel" :) le leaves nincs sehol...hol lehet ilyet találni? Imperial city mages guild (vagy mi) kertjében állítólag van, de én ott is csak sima nightsade-et találtam, aztán olvastam azt is hogy lehet venni a market district-ben is, de ott sem találtam, végig jártam minden boltot...továbbá állítólag singrad-tól (ezt biztos nem így kell írni) délnyugatra is lennie kell, na én itt is csak sima virágot találtam...lehet béna vagyok és nem a virágot kell lezsedni hanem a levelét...de mindig ezt ajálja föl ha ráálok a kurorral...segítsetek, THX.

Szolti

#659 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 19:31

Idézet: Szolti - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 19:34

1: összeadódnak a %-ok vagy nem

2: de mindig ezt ajálja föl ha ráálok a kurorral

1. Szerintem összeadódnak. :think:
2. Ha "leszeded" a virágot a használ gombbal, akkor a megfelelő részt, tehát  levelét szedi le. Nyugodtan nyomd meg a gombot, azt kell leszednie szerintem. (A guide-ban én Nigthshade plant-et találtam, azt kapod, ha "leszeded" a nightshade növényt. :think: )
Ja, és tényleg nem jó a "singrad". Skingrad helyesen.  ;)  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#660 Felhasználó inaktív   Szolti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 20:01

jó, most hagyom abba ezt a sz...
eddig semmi bajom nem volt ezzel a játékkal, ami bugokat eddig írtak nálam nem volt egy sem, DE most ez... ha leszedem ezt a virágot akkor is csak a virág lesz nállam, nem pedig, a levele..mindegy, szért köszi a segítséget.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.